- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.361
Hoş geldin canım. Tabiki kendi iç huzurun daha onemli hakkinda hayırlısı olsun. Sen azimli birisin inş aynı şekilde devam edersin. Kısa sürede sana alismistim gerçekten. Ne diyelim arkadaşım yolunda başarılar daim olsun...Selam kızlar kusura bakmayın dedgmden gec geldim mahsur kaldım salı gunu geldim kızımda alerjisi arttı galiba kendi evn tozu disina cikinca vede ormanlık alanlara gittik o yuzden geldim butun evi elden gecirdim halıları kaldırdım yazlık toz toplamayan halı alicam vede yatak yastık antıalerjık onlara konsantre oldum kilo da aldım bugun tartıldm 71.0 neyse kızlar ben artık yanlız devam etsem olur mu skldm menu yazmaktan diyet yapmaktan yavas yavas toplamak istiyorum evimle ve kızımla da daha cok ılgılensem Iyi olacak ınternet bağimlisi oldum sizi yarı yolda bırakmış gibi olur muyum utanarak yazıyorum aslında
Yarısını yerdin kalanını bi arkadaşına verirdin canım.neden soylemedin.üzüldüm amaBugün okulda yemek yokmuş Kıymalı pide siparisi veriyorlar. Bana da sordular istemedim galiba aç kaldım
Cok sesli guldum yaaa allah ne diyim kiz varya bu ara var bizim gunlukte ters giden biseyler milletin nazarina geldik vallaaaBende kan tahlili verdim geldim şimdi.Rutin işerlim.İlaç da yazdırdım.
Unutkanlık var mı diye B vitaminine baktıracaktım ama doktora söylemeyi unuttum
Ne bileyim canım ya hala artidayim ve salidan beri bir gram diyete aykırı bir şey yemedim. Eksi görmeden yemek istemedim açıkçasıYarısını yerdin kalanını bi arkadaşına verirdin canım.neden soylemedin.üzüldüm ama
Ne bileyim canım ya hala artidayim ve salidan beri bir gram diyete aykırı bir şey yemedim. Eksi görmeden yemek istemedim açıkçası
Bende kan tahlili verdim geldim şimdi.Rutin işerlim.İlaç da yazdırdım.
Sakın ha istikrarını bozma moralini bozma dönem dönem olacak böyle..Ne bileyim canım ya hala artidayim ve salidan beri bir gram diyete aykırı bir şey yemedim. Eksi görmeden yemek istemedim açıkçası
Hala hasta olmadığın için canım bence sinir ve stres yapar çünküBenim de kan testlerimi tekrar ettirmem lazım. Kilo verdim ya merak ediyorum düzelme var mı diye. Ama çok sinirliyim ya yorgunluktan mı kan değerlerinden dolayı mı bilmiyorum. Mutsuzum bu sinirli halimden. Ama tabi dinlenemiyorum dakaç gündür geberiyorum yorgunluktan gece de oğlan uyumadı. Ben daha nasıl sinirli olmayayım..
Ya yokluuorum kendimi canım hiç bir şey istemiyor. Bir şey yemedim sadece galeta ve ayran yedim eve geçince bakacam artık .. seninki iyi olmuş canım afiyet olsun :)ee ne yemeyi planlıyorsun canım
bizde de kuru fasulye vardı bende yanımda ton balığı getirdim yağını süzerim 1 dilim ekmekle yerim sende eğer alabilecek durumdaysan böyle bir şey yap
Yok canım zaten bozacak olsam pideyi isterdim ama istemedim. Canım da istemiyor zaten.illa ki o tartı değişecek kaçarı yokSakın ha istikrarını bozma moralini bozma dönem dönem olacak böyle..
valla bende ağzımla diyorum gerektiğinde bir maşallah diyin unutuyorlar mı demek istemiyorlar mı bazısı demiyor anacım benim oğlan yaşına göre çok uzadı diye millet ooo diyip duruyor maşallah yok çocuk baş ağrısından uyuyamıyor geceleri
Yok canım zaten bozacak olsam pideyi isterdim ama istemedim. Canım da istemiyor zaten.illa ki o tartı değişecek kaçarı yok
Hala hasta olmadığın için canım bence sinir ve stres yapar çünkü
Ay hala yorgunluk var bende uykusuzlukta.... ev temizlenecek is cok.....
Canım özür dileyerek soruyorum tam hatırlayamadım sen miydin vücudu kortizol üreten.O stres hormonu olduğu için onun da fazla olması sinir yapabilirBenim de kan testlerimi tekrar ettirmem lazım. Kilo verdim ya merak ediyorum düzelme var mı diye. Ama çok sinirliyim ya yorgunluktan mı kan değerlerinden dolayı mı bilmiyorum. Mutsuzum bu sinirli halimden. Ama tabi dinlenemiyorum dakaç gündür geberiyorum yorgunluktan gece de oğlan uyumadı. Ben daha nasıl sinirli olmayayım..
yaşını bilmeseler vallaha da fazla de diyecektim ki yalandan nefret ederim ama iş çocuklara geldimi söylensin bacım 3-5 ay fazla söyle olmadı 6 ay 1 yaş fazla söylensin yazık günah ya hem çocuk hem annesi çekiyor pis nefisliler yüzündenAynen öyle yaaa benimki de çok nazara geldi bu ara yemek yediremiyorum sürekli çıkarıyo offff delircem dişleri de zorluyo zaten. Ay ne kadar tatlı ne kadar tatlı bir kere maşallah yok.. Gelişimi de çok iyi gören obur sanıyo oysaki çok uğraştırıyo beni. Demekki sorunsuz yese iki katı olacak. Benimki de uzun boylu. 16.ayına girecek ama maşallah 2 yaşındakilerle aynı.
allah hayrımızı versin hep beraber inşallah bu gün ilk gülmem sayende oldu aynı benim önceki halimBende kan tahlili verdim geldim şimdi.Rutin işerlim.İlaç da yazdırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?