Haydi Yine Yeniden...

Hoş geldin canım. Tabiki kendi iç huzurun daha onemli hakkinda hayırlısı olsun. Sen azimli birisin inş aynı şekilde devam edersin. Kısa sürede sana alismistim gerçekten. Ne diyelim arkadaşım yolunda başarılar daim olsun...

Bende kan tahlili verdim geldim şimdi.Rutin işerlim.İlaç da yazdırdım.
Unutkanlık var mı diye B vitaminine baktıracaktım ama doktora söylemeyi unuttum
Cok sesli guldum yaaa allah ne diyim kiz varya bu ara var bizim gunlukte ters giden biseyler milletin nazarina geldik vallaaa

Yarısını yerdin kalanını bi arkadaşına verirdin canım.neden soylemedin.üzüldüm ama
Ne bileyim canım ya hala artidayim ve salidan beri bir gram diyete aykırı bir şey yemedim. Eksi görmeden yemek istemedim açıkçası

Ne bileyim canım ya hala artidayim ve salidan beri bir gram diyete aykırı bir şey yemedim. Eksi görmeden yemek istemedim açıkçası

ee ne yemeyi planlıyorsun canım
bizde de kuru fasulye vardı bende yanımda ton balığı getirdim yağını süzerim 1 dilim ekmekle yerim sende eğer alabilecek durumdaysan böyle bir şey yap

Benim de kan testlerimi tekrar ettirmem lazım. Kilo verdim ya merak ediyorum düzelme var mı diye. Ama çok sinirliyim ya yorgunluktan mı kan değerlerinden dolayı mı bilmiyorum. Mutsuzum bu sinirli halimden. Ama tabi dinlenemiyorum da kaç gündür geberiyorum yorgunluktan gece de oğlan uyumadı. Ben daha nasıl sinirli olmayayım..

Hala hasta olmadığın için canım bence sinir ve stres yapar çünkü

ee ne yemeyi planlıyorsun canım
bizde de kuru fasulye vardı bende yanımda ton balığı getirdim yağını süzerim 1 dilim ekmekle yerim sende eğer alabilecek durumdaysan böyle bir şey yap
Ya yokluuorum kendimi canım hiç bir şey istemiyor. Bir şey yemedim sadece galeta ve ayran yedim eve geçince bakacam artık .. seninki iyi olmuş canım afiyet olsun :)

Aynen öyle yaaa benimki de çok nazara geldi bu ara yemek yediremiyorum sürekli çıkarıyo offff delircem dişleri de zorluyo zaten. Ay ne kadar tatlı ne kadar tatlı bir kere maşallah yok.. Gelişimi de çok iyi gören obur sanıyo oysaki çok uğraştırıyo beni. Demekki sorunsuz yese iki katı olacak. Benimki de uzun boylu. 16.ayına girecek ama maşallah 2 yaşındakilerle aynı.

Yok canım zaten bozacak olsam pideyi isterdim ama istemedim. Canım da istemiyor zaten.illa ki o tartı değişecek kaçarı yok

Aferin sen benim kankimsin yaa pes edecek göz yok bizde gerçi hepimiz öyleyiz. Baş koyduk bu yola ya cidden 68 falan olsam mutlu olcam ama 70'lerden çok sıkıldım. Seni çok iyi anlıyorum. Zaten artık midemiz de küçüldü. Kaçamak yapıcam şunlsrı hep yicem diyorum ı ıh midem almıyo yiyemiyorum artık. Gereksiz midemizi büyütmeye gerek yok.

Hala hasta olmadığın için canım bence sinir ve stres yapar çünkü

Her zaman sinirim var malum stres hormonum 20-30 kat fazla çalışıyo. Ama bugünlerde daha fenayım haklısın. Ya akşamdan beri ağrım da var kasık bel ama gelmiyo yaa

Canım özür dileyerek soruyorum tam hatırlayamadım sen miydin vücudu kortizol üreten.O stres hormonu olduğu için onun da fazla olması sinir yapabilir

yaşını bilmeseler vallaha da fazla de diyecektim ki yalandan nefret ederim ama iş çocuklara geldimi söylensin bacım 3-5 ay fazla söyle olmadı 6 ay 1 yaş fazla söylensin yazık günah ya hem çocuk hem annesi çekiyor pis nefisliler yüzünden

allah hayrımızı versin hep beraber inşallah bu gün ilk gülmem sayende oldu aynı benim önceki halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…