Haydi Yine Yeniden...

gülüm yaaa uykusuzluk insanı alt üst ediyor sinir stres uzun sürerse algıda bile yavaşlama oluyor
inşallah bu gün oğlun uyur allahım ne olursun uyusun da şu kızcağızda uykusunu alsın malum dönem olmasa valla okuyacam oğlun için yastığının altına hurma çekirdeği koy uyutmadan öncede yüzüne kuran aç kapat bizimkiler öyle derdi ama ben yaptım mı yapmadım mı hatırlamıyorum

Her zaman sinirim var malum stres hormonum 20-30 kat fazla çalışıyo. Ama bugünlerde daha fenayım haklısın. Ya akşamdan beri ağrım da var kasık bel ama gelmiyo yaa
adaçayı içiver çabuk gelsin baktım benimki de olmadı üstüne ağrılar zaten belim tuttu içtim 2 kere oldu

Ben de söyleyemiyodum ama artık söylüyorum napim. Parkta çocuğun teki 3 yaşına girecekmiş çok az bi fark vardı ben de 1,5 diyorum 1,5 yaşını biraz geçti diyorum. Yakında 2 diyecem bi de benimki beyaz tenli bi çocuk saçları sapsarı herkese sevdirir kendini herkese gülümser mutlaka. Azcık itici bi çocuk olsaydı keşke.

Yaparım canım onu da yaparım. Uykusuzluktan insanın dna sı değişiyor ya çok ciddi bişi aslında. Ama artık uyusam bile dinlenemiyorum.

yaradanına kurban olurum ben sevimli sarı kafasınınnn anasıyla teyzesine (teyzesi ben oluyorum tabi kii) çekmiş sevimli sıpammm ayetel kürsü yaz bi kağıda üstüne iliştir dışarı çıkarken yada her gün suya 7 tane oku içir çocuğa yazık nazardan huysuzlaşıyor kuzum

Yaparım canım onu da yaparım. Uykusuzluktan insanın dna sı değişiyor ya çok ciddi bişi aslında. Ama artık uyusam bile dinlenemiyorum.
uykuya dalmadan hemen önce kendi kendine olumlama yap sabah kalktığıma da uykumu almış zinde ve mutlu uyanıcam de
basit ama işe yarıyor uyanır uyanmazda ilk aklına bunu getir ben zinde sakin ve mutluyum diyiver

Hehe aynen canım benim kopyam zaten. Gece uyandı ağladı huysuzdu baya neyse yanımıza aldık ikimizin de gözler gidiyodu oğluşla. Babası da baktı baktı tipe bak anası kılıklı dedi hiç gocunmaz. Bazısı illa da benzemiyor bana benziyor der ya hiç öyle takıntısı yoktur. Doğdu anası kılıklı dedi hala da öyle der ama mesela babadan alması gereken özellikleri almış. Boy pos el ayak kafa yapısı aynı baba. Ama sima direk ben

ne güzel sarışın benim eltimin oğlu var çok ta severim 16 aylık sarışın maşallah o kadar güleç ki kendini çok sevdirir kız gibi bakar kur yapar

ne güzel sarışın benim eltimin oğlu var çok ta severim 16 aylık sarışın maşallah o kadar güleç ki kendini çok sevdirir kız gibi bakar kur yapar

Kız sanki benim oğlumu anlattın bi gün kahvaltı yapıyoruz dışarda. Kızın tekine bakıp gülücük atıyomuş. Neyse kız dayanamadı uzaktan seviyodu sonra geldi yanımıza kızın kucağına atladı gitti daha da gelmiyodu kız da manken gibi uzun boylu incecik fizik, saçlar belinde bir de güzel. Daha şimdiden çapkınlık yapıyo ya napıcam ben

maşallah ya rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah samsunlu benim eltimde

rabbim sağlık uzun ömür ve güzel kaderler versin oğluşuna :))))
az büyüsün sen o zaman gör erkek çocukları ne olsa anneyi kolluyor anneye daha merhametli oluyorlar

ben de kalan çilekten reçel yaptım zayi olmasın dedim yarım litrelik kavanoz doldu
2 parti daha yorgan nevresim yıkadım serdim kendimi bi yorgun hissediyorum kafayı vurup uyuyasım var bakla ayıkladım onu pişiricem zaten ikindi okunuyor şimdi uyunmaz

sabah 1 yumurta haşladım biraz peynirle yedim doymadım gibime geldi sonra tam acıkırsam yerim dedim 3 gibi süt içtim
gitti yine benim iştah.. yine canım yemek istemiyor tam 1 hafta oldu iştah gideli ama bol su içiyorum sürekli tuzlu yemişim gibi dilimin yanları kuruyor sanki şimdiye kadar hiç 1 haftayı geçmedi bu halim bakalım yarına nasıl olucam

neden oluyor acaba
bu iştah bende de bir gitse ne güzel olur
dikkat et kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…