- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.381
acıkmazsan yeme ama acıkırsan mutlaka birşeyler ye olmadı ayran iç akşama kadar böyle olmaz kiNe bileyim canım ya hala artidayim ve salidan beri bir gram diyete aykırı bir şey yemedim. Eksi görmeden yemek istemedim açıkçası
gülüm yaaa uykusuzluk insanı alt üst ediyor sinir stres uzun sürerse algıda bile yavaşlama oluyorBenim de kan testlerimi tekrar ettirmem lazım. Kilo verdim ya merak ediyorum düzelme var mı diye. Ama çok sinirliyim ya yorgunluktan mı kan değerlerinden dolayı mı bilmiyorum. Mutsuzum bu sinirli halimden. Ama tabi dinlenemiyorum dakaç gündür geberiyorum yorgunluktan gece de oğlan uyumadı. Ben daha nasıl sinirli olmayayım..
Canım özür dileyerek soruyorum tam hatırlayamadım sen miydin vücudu kortizol üreten.O stres hormonu olduğu için onun da fazla olması sinir yapabilir
adaçayı içiver çabuk gelsin baktım benimki de olmadı üstüne ağrılar zaten belim tuttu içtim 2 kere olduHer zaman sinirim var malum stres hormonum 20-30 kat fazla çalışıyo. Ama bugünlerde daha fenayım haklısın. Ya akşamdan beri ağrım da var kasık bel ama gelmiyo yaa
yaşını bilmeseler vallaha da fazla de diyecektim ki yalandan nefret ederim ama iş çocuklara geldimi söylensin bacım 3-5 ay fazla söyle olmadı 6 ay 1 yaş fazla söylensin yazık günah ya hem çocuk hem annesi çekiyor pis nefisliler yüzünden
gülüm yaaa uykusuzluk insanı alt üst ediyor sinir stres uzun sürerse algıda bile yavaşlama oluyor
inşallah bu gün oğlun uyur allahım ne olursun uyusun da şu kızcağızda uykusunu alsın malum dönem olmasa valla okuyacam oğlun için yastığının altına hurma çekirdeği koy uyutmadan öncede yüzüne kuran aç kapat bizimkiler öyle derdi ama ben yaptım mı yapmadım mı hatırlamıyorum
iş yap yap biter miii bitmezzzAy hala yorgunluk var bende uykusuzlukta.... ev temizlenecek is cok.....
yaradanına kurban olurum ben sevimli sarı kafasınınnn anasıyla teyzesine (teyzesi ben oluyorum tabi kii) çekmiş sevimli sıpammm ayetel kürsü yaz bi kağıda üstüne iliştir dışarı çıkarken yada her gün suya 7 tane oku içir çocuğa yazık nazardan huysuzlaşıyor kuzumBen de söyleyemiyodum ama artık söylüyorum napim. Parkta çocuğun teki 3 yaşına girecekmiş çok az bi fark vardı ben de 1,5 diyorum 1,5 yaşını biraz geçti diyorum. Yakında 2 diyecembi de benimki beyaz tenli bi çocuk saçları sapsarı herkese sevdirir kendini herkese gülümser mutlaka. Azcık itici bi çocuk olsaydı keşke.
uykuya dalmadan hemen önce kendi kendine olumlama yap sabah kalktığıma da uykumu almış zinde ve mutlu uyanıcam deYaparım canım onu da yaparım. Uykusuzluktan insanın dna sı değişiyor ya çok ciddi bişi aslında. Ama artık uyusam bile dinlenemiyorum.
yaradanına kurban olurum ben sevimli sarı kafasınınnn anasıyla teyzesine (teyzesi ben oluyorum tabi kii) çekmiş sevimli sıpammm ayetel kürsü yaz bi kağıda üstüne iliştir dışarı çıkarken yada her gün suya 7 tane oku içir çocuğa yazık nazardan huysuzlaşıyor kuzum
Hehe aynen canım benim kopyam zaten. Gece uyandı ağladı huysuzdu baya neyse yanımıza aldık ikimizin de gözler gidiyodu oğluşla. Babası da baktı baktı tipe bak anası kılıklı dedihiç gocunmaz. Bazısı illa da benzemiyor bana benziyor der ya hiç öyle takıntısı yoktur. Doğdu anası kılıklı dedi hala da öyle der ama mesela babadan alması gereken özellikleri almış. Boy pos el ayak kafa yapısı aynı baba. Ama sima direk ben
ne güzel sarışın benim eltimin oğlu var çok ta severim 16 aylık sarışın maşallah o kadar güleç ki kendini çok sevdirir kız gibi bakar kur yapar
maşallah ya rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah samsunlu benim eltimdeKız sanki benim oğlumu anlattınbi gün kahvaltı yapıyoruz dışarda. Kızın tekine bakıp gülücük atıyomuş. Neyse kız dayanamadı uzaktan seviyodu sonra geldi yanımıza kızın kucağına atladı gitti daha da gelmiyodu kız da manken gibi uzun boylu incecik fizik, saçlar belinde bir de güzel. Daha şimdiden çapkınlık yapıyo ya napıcam ben
maşallah ya rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah samsunlu benim eltimde
rabbim sağlık uzun ömür ve güzel kaderler versin oğluşuna :))))Hehe aynen canım benim kopyam zaten. Gece uyandı ağladı huysuzdu baya neyse yanımıza aldık ikimizin de gözler gidiyodu oğluşla. Babası da baktı baktı tipe bak anası kılıklı dedihiç gocunmaz. Bazısı illa da benzemiyor bana benziyor der ya hiç öyle takıntısı yoktur. Doğdu anası kılıklı dedi hala da öyle der ama mesela babadan alması gereken özellikleri almış. Boy pos el ayak kafa yapısı aynı baba. Ama sima direk ben
çok şükürTahlil sonuçlarım temiz şükür.Sadece idrarda enfeksiyon var.Onun için de antibiyotik başladı...
Tahlil sonuçlarım temiz şükür.Sadece idrarda enfeksiyon var.Onun için de antibiyotik başladı...
ben de kalan çilekten reçel yaptım zayi olmasın dedim yarım litrelik kavanoz doldu
2 parti daha yorgan nevresim yıkadım serdim kendimi bi yorgun hissediyorum kafayı vurup uyuyasım var bakla ayıkladım onu pişiricem zaten ikindi okunuyor şimdi uyunmaz
sabah 1 yumurta haşladım biraz peynirle yedim doymadım gibime geldi sonra tam acıkırsam yerim dedim 3 gibi süt içtim
gitti yine benim iştah.. yine canım yemek istemiyor tam 1 hafta oldu iştah gideli ama bol su içiyorum sürekli tuzlu yemişim gibi dilimin yanları kuruyor sanki şimdiye kadar hiç 1 haftayı geçmedi bu halim bakalım yarına nasıl olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?