- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.401
belki de mevsim dönümlerindendir senede bir kaç kez olur geçen sene de olmuştu belki kızlar hatırlar kendi kendine gidiyor yemeklerden tiksiniyorum bu defa aman aman tiksinmedimneden oluyor acaba
bu iştah bende de bir gitse ne güzel olur
dikkat et kendine canım
Valla bilmiyorum canım yaa.ilaçları alıp çantaya attım direkt.eve gidince incelerim.iki kutu bişey var.ne zaman biterse artıkçok şükür
kaç günlük antibiyotik verdi doktor
Geçmiş olsun canım :))Valla bilmiyorum canım yaa.ilaçları alıp çantaya attım direkt.eve gidince incelerim.iki kutu bişey var.ne zaman biterse artık
Haftada bir salı günleri mi tartılıyorsun?belki de mevsim dönümlerindendir senede bir kaç kez olur geçen sene de olmuştu belki kızlar hatırlar kendi kendine gidiyor yemeklerden tiksiniyorum bu defa aman aman tiksinmedim
ama güzel yanı malum dönemime denk gelmesi oldu hehehehe bedenin en hızlı çalıştığı dönem inşallah kilo kaybı da güzel olur :)))
15 -20 günlüktür büyük ihtimal aman saatini kaçırmadan iç sapasağlam ol inşallahValla bilmiyorum canım yaa.ilaçları alıp çantaya attım direkt.eve gidince incelerim.iki kutu bişey var.ne zaman biterse artık
yook kafama ne zaman eserse tartılıyorum :)))Haftada bir salı günleri mi tartılıyorsun?
yook kafama ne zaman eserse tartılıyorum :)))
bu sabah 2 farklı rakam gördüm
100.1 ve 99. 7
inşallah annem pazar günü öğleden sonra geliyor o varken salıya kadar almıyım da geri zaten bi kaç gün geçince onunda kilo vermesi lazım diye ona da sağlıklı menü yediricem allahın izniyleHUU ikili rakam süper ya senden çok güzel bir rakam gelecek bu salı buna eminim
süper menü gülüm erkenden de yemişsin tam yağ yakıcı sağlıklı olmuş afiyet şifa olsunMenumu vereyim çok acikmistim yedim
D Deligonul783
Ilık limonlu şu 3 kuru kayısı
Kahvaltı 8.30: 1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Ara: 1 sek Nescafe
Öğle 11.30: 1 buçuk galeta
1 bardak ayran
Aksam: 15.30: 2 parça pirzola tavuk
1 küçük patates(aynı Tepside yağsız pistiler)
Büyük tabak salata
Ara: Türk kahvesi
3 litre su
Menumu vereyim çok acikmistim yedim
D Deligonul783
1 kk peynir
2 zeytin
1 bardak ayran
Büyük tabak salata
3 litre su
Oglen ara ogun gibi olunca aksam yemegi erken oldu tabi.menu harika ama aksam kahvenin yanina ya 1 bitter ye yada sutlu turk kahvesi ic cnm daha tok tutar seniMenumu vereyim çok acikmistim yedim
D Deligonul783
1 kk peynir
2 zeytin
1 bardak ayran
Büyük tabak salata
3 litre su
Ayyy cok heyecan yaptim ben ikili rakami gorunceyook kafama ne zaman eserse tartılıyorum :)))
bu sabah 2 farklı rakam gördüm
100.1 ve 99. 7
Menumu vereyim çok acikmistim yedim
D Deligonul783
1 kk peynir
2 zeytin
1 bardak ayran
Büyük tabak salata
3 litre su
rabbim sağlık uzun ömür ve güzel kaderler versin oğluşuna :))))
az büyüsün sen o zaman gör erkek çocukları ne olsa anneyi kolluyor anneye daha merhametli oluyorlar
Canım siyah kutu üzümler bana çok geldi. Birde ton balığının yağını suzmussun ama 160 gr bana fazla geldi çünkü 100 gr mi bile büyük duruyor. Kalan zamanda bi çorba içebilirsin canım afiyet olsuntomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta 1 çatal peynir ekmek arası
ARA 10 :00
2 küçük kepekli galeta
10 tane siyah kuru üzüm
ÖĞLE 13:00
160 gr yağı süzülmüş ton balığı
1 dilim kepekli ekmek
ARA 16:00
2 küçük kepekli galeta
10 tane siyah kuru üzüm
AKŞAM 18:30
1 bardak süt
10 tane siyah kuru üzüm
3,5 lt su
evet kuru üzüm bana da çok geldi ama sürekli bir şey atıştırma isteği vardı çözümü bunda buldum bugünCanım siyah kutu üzümler bana çok geldi. Birde ton balığının yağını suzmussun ama 160 gr bana fazla geldi çünkü 100 gr mi bile büyük duruyor. Kalan zamanda bi çorba içebilirsin canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?