Haydi Yine Yeniden...

neden oluyor acaba
bu iştah bende de bir gitse ne güzel olur
dikkat et kendine canım
belki de mevsim dönümlerindendir senede bir kaç kez olur geçen sene de olmuştu belki kızlar hatırlar kendi kendine gidiyor yemeklerden tiksiniyorum bu defa aman aman tiksinmedim
ama güzel yanı malum dönemime denk gelmesi oldu hehehehe bedenin en hızlı çalıştığı dönem inşallah kilo kaybı da güzel olur :)))

Haftada bir salı günleri mi tartılıyorsun?

HUU ikili rakam süper ya senden çok güzel bir rakam gelecek bu salı buna eminim
inşallah annem pazar günü öğleden sonra geliyor o varken salıya kadar almıyım da geri zaten bi kaç gün geçince onunda kilo vermesi lazım diye ona da sağlıklı menü yediricem allahın izniyle
tam tersi olup çoşmazsak tabi

Menumu vereyim çok acikmistim yedim
D Deligonul783

Ilık limonlu şu 3 kuru kayısı
Kahvaltı 8.30: 1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Ara: 1 sek Nescafe

Öğle 11.30: 1 buçuk galeta
1 bardak ayran

Aksam: 15.30: 2 parça pirzola tavuk
1 küçük patates(aynı Tepside yağsız pistiler)
Büyük tabak salata

Ara: Türk kahvesi

3 litre su

süper menü gülüm erkenden de yemişsin tam yağ yakıcı sağlıklı olmuş afiyet şifa olsun

Ah canım menün güzel az olunca öğlen erken acıktın tabi akşamda erken yedin acıkınca süt felan içersin artık

Oglen ara ogun gibi olunca aksam yemegi erken oldu tabi.menu harika ama aksam kahvenin yanina ya 1 bitter ye yada sutlu turk kahvesi ic cnm daha tok tutar seni

İyi yapmışsın kankim ben de aynı saatte yedim ve daha yiyebileceğimi sanmıyorum. Afiyet olsun gayet güzel.

rabbim sağlık uzun ömür ve güzel kaderler versin oğluşuna :))))
az büyüsün sen o zaman gör erkek çocukları ne olsa anneyi kolluyor anneye daha merhametli oluyorlar

Amin sağol gülüm benim. Yaa gerçekten mi?? Benimki babasına çok düşkün inşallah büyüyünce ben daha ağır basarım :)

tomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta 1 çatal peynir ekmek arası

ARA 10 :00
2 küçük kepekli galeta
10 tane siyah kuru üzüm

ÖĞLE 13:00
160 gr yağı süzülmüş ton balığı
1 dilim kepekli ekmek

ARA 16:00
2 küçük kepekli galeta
10 tane siyah kuru üzüm

AKŞAM 18:30
1 bardak süt
10 tane siyah kuru üzüm

3,5 lt su

Canım siyah kutu üzümler bana çok geldi. Birde ton balığının yağını suzmussun ama 160 gr bana fazla geldi çünkü 100 gr mi bile büyük duruyor. Kalan zamanda bi çorba içebilirsin canım afiyet olsun

evet kuru üzüm bana da çok geldi ama sürekli bir şey atıştırma isteği vardı çözümü bunda buldum bugün

Benim menüm kızlar:
tevafuk55

Kahvaltı (11:30)
2-3 dilim peynir, 1 dilim tb, 1,5 yumurta tavada, papatya çayı

Ara (14:00)
1 bardak süt

Öğle (15:30)
2 kepçe mercimek, fırında tavuk (2 parça, az patates) , salata, 1-2 çiğ köfte, yarım bardak ayran

Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 2 dilim bitter

Akşam yok.
yemicem sanırım çok tokum.

Ara
1 dilim elma
1 dilim armut

2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…