Haydi Yine Yeniden...

güzel canım acıksanda meyve var menünde seni tok tutar

Afiyet olsun kankim menumuz benziyormus öğlen sağlam olmuş akşam da olmadı açıkırsan meyveyi süt le tukrtebilirsin :)

Kuru üzümler fazla olmuş canım. Ara öğünlerinde galetalar da fazla. Balığı salata yapsan daha doyurucu olur. Baktın sürekli acıkıyosun o gün öyle yap. Tıka basa doyarsın. Bir de kaloriye vursan belki çok olmaz bu menü o açıdan demiyorum ama tek tip beslenmişsin bugün biraz. İmkan varsa biraz çeşitlilik yap ki gözün de doysun. Malum bizlerin gözü doysa midemiz iki lokmayla da doyuyo :)

birde kan kaybedince kendimi dinç hissediyorum ( hep bir bahane hazır değil mi hiç kendimi suçlamıyorum)
ama şimdi nette birden önüme ciğer şiş çıktı nasıl canım istedi anlatamam

Ver bi yerden sipariş ye canım yaaa o kadar canın istediyse.. Daha geç değil zaten.

haklısın canım aslında yerken uyarılacağımı biliyorum ama duyunca tamam yemem artık bu kadar

Afiyet olsun kankim menumuz benziyormus öğlen sağlam olmuş akşam da olmadı açıkırsan meyveyi süt le tukrtebilirsin :)

Akşam artık pek acıkmıyorum kankim ama acıkırsam sütte içebilirim tabi :) ctesi de bi yere davetliyiz oturmaya. En son gittiğimizde 10 dan fazla çeşit vardı napıcam bakalım salata tarzı yerim zaten hemen tıkanıyorum.

haklısın canım aslında yerken uyarılacağımı biliyorum ama duyunca tamam yemem artık bu kadar

Kuzum aslında bi çikolata yemektense tabiki kuru üzüm daha iyi ama ben şu yönden çok dedim hep aynı olmuş. Mesela yemeğini yesen sonra ara olarak iki galeta 10 üzüm çok değil.

akşam yok durabilicen mi gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…