Haydi Yine Yeniden...

Sana ne oldu canım bu aralar pastalar kekler

Canim ne kusuru onemli olan senin sagligin ama biran once kendini dinlendir ve saglikli menulerine geri don

Kizlar cat kapi misafirim geldi.kusuruma bakmayin bu aksamlik katilamicam yorumlara ve sohbete.gece gelirim...

Menün az aslında ama çok kuru buldum çorba yoğurt falan olaydı keşke. Bir de bol su iç canım baklavanin üstüne

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş misafirinle yeme heee

Menü güzel sporda var daha ne olsun maşallah canım

Kızlar yeni oturdum kusura bakmayın tel yeni elime aldım misafir vardı çocuğun ödevi,benim okul işim temizlik toparlama derken anca fırsat buldum tekrardan özür dilerim

Güzel menü canım sağlam kahvaltı, akşam az.. Gayet iyi.

Geçmiş olsun neyin var? Menünde de kaçamaklar fazlaca :) iyileş toparlan öyle gel inşallah.

Menümü anlatayım
07:00
Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tahıllı ekmek, kibrit kutusu kadar peynir
Ara yoktu
Öğle (12:15)
1 kase mercimek çorbası, ekmeksiz
Ara yoktu
Akşam (16:10)
1 dilim börek, 1 ıspanaklı çörek, 1 dilim sarma tatlısı
Ara(18:00)
1 bardak çay, 1 dilim sarma tatlısı, 1 kurabiye

Canim senin dünde bu tarz şeyler vardı bana biraz cısslı geldi.yarın daha iyi olur inş

Canim senin dünde bu tarz şeyler vardı bana biraz cısslı geldi.yarın daha iyi olur inş
Dün kızımın ödevi için okul arkadaşına gittik bugün onlar bize geldi tek tesellim erken saatte olmasıydı yarın temiz bi menü planlıyorum zaten öğle sonrası olacaklar için sabahla öğleyi hafif tutmuştum şuan sırtım belim kopuyor ağrıdan yorgunluktan

öğlen yemeği bile ara gibi olmuş bi lokmalık akşam çorba yoğurt olmasa cidden az olmuş derdim iyiki eklemişsin onları güzel menü olmuş afiyet şifa olsun tomurcuğum
Artik oglenleri canim pek bisey istemiyor canim.sirf aksam ece gelince fazla saldirmamak icin yiyorum biseyler.boylesi daha iyi sanirim

Kimseler kalmamis mi ne...bende yeni uyuttum oglani.misafirler 12 ye dogru gittiler.hazir seyler koydum ikramlik olarak habersiz geldikleri icin.haberim olsa mutlaka kendim biseyler yaparim cunku.ben bisey yemedim.bikac tane cerez attim agzima.badem antepfistigi falan.
menuleri okudum ama yorumlara alamadim cok yorgunum ve yarin benim yogun gunum iş yerinde.
aklimda angelinanin baklavasi melrinin sarma tatlisi ve tatlitambagin pastasi ve keki kaldi.bunlar cisss kizlar.yaza az kaldi kendinizi frenleyin azcik daha

tomurcukkk canim. Ben başagrisindan olecem galiba. Felaket bir agri. Dun sabahtan beri geçmedi. Namazdan sonra sekerime bakayim dedim ve yuksek cikti. Moralim de iy8ce bozuldu. Hatta esimin karsisinda olctum.Bak benim ciddi anlamda zayiflamam lazim yoksa 1 yila kalmaz seker hastasi olacam. Tatli ve ekmegi hayatta agzima sokmam dedim. Adamcagazimda tamam dedi. Agri kesici aldim. Yatacam. Menulerimi duzenli bildirmeyw calisacagim. Ama pek giremezsem idare edin beni. Etkisi birkac gun sürüyor

Geçmiş olsun canım sıkıntı yok bence duzelunce gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…