Haydi Yine Yeniden...

allah korusun gülüm şeker hastası niye olasın güzelce zayıflıycan sağlıklı alımlı hatun olucan allahın izniyle
şekerli fazla olunca başına vurmuş bu kadar çoğuna alışık değildi ne zamandır bedenin ağır geldi inşallah şimdiye geçmiştir

maşallah hızlıca geri 69 u gördün
benden yana helal olsun gülüm pek bi faydam olmamıştır gerçi
ramazan sonuna da gelmezsin sen verecek kilon kalmaz ki o zamana yada gelir ben artık ideal kilomdayım diye haber veririsin bizde seviniriz:)))

angelina35 canomm ne yapan nasılsın busabah rahat uyandın mı gülüm şişler biraz daha gitmiş mi
Nerdee yok gulum yaa gitmedi ellerim ayaklarim halen sis halsizlik var uyku hali usume titreme ne ararsan var yaa hic boyle olmamistim bugun sabah regl oldum insallah iner diycemde artik bitene kadar sis sis gezerim detox falanmi yapsam ben bilemedim ....

kızlar bu gün de tartıda 99.3 çıktım eğer bu giden su kaybıysa birkaç güne geri fazla çıkarsam benden haber alamazsanız çattt diye çatlayıp gitmişimdir haberiniz olsun
Odem degil oooooooo kilo gidiyooooo ben sana ne dedim bu menuler kilo verdirir demedimdi didim gidiyo iste bak cok sevindim gulum benim ...

Filik ayrıldığına göre Melrin'im yalnız kalmasın.Eğer sorun olmazsa @Melrin ile A aysun163 eş olsun. @milad_tb ile T tatlitambak devam etsin.bütün gruplar ikili olsun yani

Ben aysuna alismistim aksiliklere ragmen ama evet melrin yalnız kalmamali hayırlısı.. iki azimli hatun birbirini guclendirecektir.

İşte kadını anlayan yine kadın belin nasıl oldu canım daha iyi misin?

kızlar bu gün de tartıda 99.3 çıktım eğer bu giden su kaybıysa birkaç güne geri fazla çıkarsam benden haber alamazsanız çattt diye çatlayıp gitmişimdir haberiniz olsun

Kız niye su olsun kilo gitmiş olmasına ihtimal vermiyon mu angelina35 in dediği gibi menuler cok guzeldi daha da iyi olacak depar attin maşallah

ooo tamam regl olduysan suyu arttırdın mı hepsi birden gider ben başından beri üşüyorum titriyorum o kadar ki üşümekten sırtım bildiğin acıyor 8. gün benim, 2-3 gün daha devam eder iştahım açıldı sanki ama bu bir kaç kendimi tutup fırsata çevirmeye çalışıcam dün akşam 6 da yedim sonra birkaç ceviz yedim kırarken çay bile içmedim sadece su içtim şimdi sanki yüzüm midem üst baldırlarım şiş gibi ağırlık var hava nın neminden mi şişiyoruz biz bilmiyorum ki

Odem degil oooooooo kilo gidiyooooo ben sana ne dedim bu menuler kilo verdirir demedimdi didim gidiyo iste bak cok sevindim gulum benim ...
menülerden değil yeni yöntemim suya niyet okuyorum sen benim şifamsın beni sağlıklı yapıp zayıflılatıyorsun bana bunları nasip ettiği için rabbime sevgi ve şükranlarımı sunuyorum diyip besmele çekiyorum suyu öyle içiyorum 10 gündür
suyun enerjisini yapısını düzeltmeye yarıyor suyun hafızası var bedenin yüzde 70 su beynin yüzde 90 nı su olumlamaları da her gece uyumadan yapıyorum galiba benim iştah bundan yoktu birde malum dönem avantajı olunca hhihih hepsi işe yarıyor demek ki :))

Ben aysuna alismistim aksiliklere ragmen ama evet melrin yalnız kalmamali hayırlısı.. iki azimli hatun birbirini guclendirecektir.

İşte kadını anlayan yine kadın belin nasıl oldu canım daha iyi misin?
Aysuna alıştınız da çok da yalnız bıraktınız kızcağızı hatta öyle ki T tatlitambak menülerine etiketlemeyi bile unuttu.
Bence Aysun ve Melrin daha iyi uyum sağlayacaklar

Kız niye su olsun kilo gitmiş olmasına ihtimal vermiyon mu angelina35 in dediği gibi menuler cok guzeldi daha da iyi olacak depar attin maşallah
menüler iyi olsa da inanç gitti mi değişen bişey olmuyordu bende tekrar olumlamalara başladım cidden zayıflıycağıma inanıyorum bu ara :))

Aysuna alıştınız da çok da yalnız bıraktınız kızcağızı hatta öyle ki T tatlitambak menülerine etiketlemeyi bile unuttu.
Bence Aysun ve Melrin daha iyi uyum sağlayacaklar

Hee hee göm bizi Ebru göm
Ben elimden geldiğince etiketledim takim arkadaşlarımı cumle icinde -aksilikliklere ragmen- dedim ya

Hayirli cumalar kizlar
@milad_tb Canim hos geldin canim tabi bir hafta evde kadin olmayinca evi ne halde bulmussundur kim bilir sana kolay gelsin

tomurcukkk Beni melrinle eşleştirmişsin benim icin sorun yok Canim

Hoşbuldum aynen canim dun buyuk olcude halletim bugun de ara ara yapıyorum gerilmeden canım.. stres yaparsam sinirlerim ziplar evdeki herkes de nasibini alır

menüler iyi olsa da inanç gitti mi değişen bişey olmuyordu bende tekrar olumlamalara başladım cidden zayıflıycağıma inanıyorum bu ara :))

Belinin iyi olmasina sevindim canım. Zayifladikca daha iyi olacak.. suya bende niyet okuyayim gece yatarken mi okuyorsun özellikle yoksa her saat mi? Uyku ile uyaniklik arasinda cevrede uyarici faktörler olmadan yapilan olumlamalar daha iyi sonuc verir bildigim kadariyla

suyu her içerken günde 3 litreye yakın içiyorum artık her defasın da diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…