- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.501
allah korusun gülüm şeker hastası niye olasın güzelce zayıflıycan sağlıklı alımlı hatun olucan allahın izniyletomurcukkk canim. Ben başagrisindan olecem galiba. Felaket bir agri. Dun sabahtan beri geçmedi. Namazdan sonra sekerime bakayim dedim ve yuksek cikti. Moralim de iy8ce bozuldu. Hatta esimin karsisinda olctum.Bak benim ciddi anlamda zayiflamam lazim yoksa 1 yila kalmaz seker hastasi olacam. Tatli ve ekmegi hayatta agzima sokmam dedim. Adamcagazimda tamam dedi. Agri kesici aldim. Yatacam. Menulerimi duzenli bildirmeyw calisacagim. Ama pek giremezsem idare edin beni. Etkisi birkac gun sürüyor
Canimmm aksam ustu evde oldum yazmaya niyetliydim valla ama tam tahmin ettigin gibi isin gucun arasinda buldum kendimi.. merakin ilgin icin cok tesekkur ederim kuzummmm
maşallah hızlıca geri 69 u gördünGunaydın kızlar yazdıklarınızı okudum anlayışınız ıcın cok tesekkur ederim yanlıs anlattım galiba @angaline35 benm sorunum su ev esyası ve kıyafet meraklısıyım teli elime aldım mı reklamlara giriyorum ordan oraya ordan oraya menu yazmak cok diyetten bahsetmek yoruldum bıraz hepinz yasamıssınzdr hepinizn kilo vermemde hakkı var allah razı olsun hakkınızı helal edin bircok sey paylaştık burdatomurcukkk en cok da senin hakkın gecti helal et dun Detoks yaptım bugun 69.9 olarak devam ediyorum insallah kilo almam yine gelirim bakarım kım ne vermis kendımden haberde verrm belki sizinde listede yerınız olursa ramazan sonrası donerım bı hırs gelir @Melrin ortağm kusura bakma seni de yarı yolda bıraktım ama kızımn alerjik durumda kendimi de ihmal saydım biraz oda sebep oldu
Hepinizın allah gönlüne göre versin hedeflerinze kısa zamanda ulaşın insallah görüşmek uzere
Nerdee yok gulum yaa gitmedi ellerim ayaklarim halen sis halsizlik var uyku hali usume titreme ne ararsan var yaa hic boyle olmamistim bugun sabah regl oldum insallah iner diycemde artik bitene kadar sis sis gezerim detox falanmi yapsam ben bilemedim ....angelina35 canomm ne yapan nasılsın busabah rahat uyandın mı gülüm şişler biraz daha gitmiş mi
Odem degil oooooooo kilo gidiyooooo ben sana ne dedim bu menuler kilo verdirir demedimdi didim gidiyo iste bak cok sevindim gulum benim ...kızlar bu gün de tartıda 99.3 çıktım eğer bu giden su kaybıysabirkaç güne geri fazla çıkarsam benden haber alamazsanız çattt diye çatlayıp gitmişimdir haberiniz olsun
@milad_tb
kız miladımm gece 11 gibi bakayım bi dedim net gitmiş gece fırtına gibi rüzgar yağmur vardı ondan mı niyeyse bilemedim
dedim şimdi çamaşır birikmiştir ev dağılmıştır bir de yol yorgunluğu bu kızın canı çıkar
kızlar bu gün de tartıda 99.3 çıktım eğer bu giden su kaybıysabirkaç güne geri fazla çıkarsam benden haber alamazsanız çattt diye çatlayıp gitmişimdir haberiniz olsun
ooo tamam regl olduysan suyu arttırdın mı hepsi birden gider ben başından beri üşüyorum titriyorum o kadar ki üşümekten sırtım bildiğin acıyor 8. gün benim, 2-3 gün daha devam eder iştahım açıldı sanki ama bu bir kaç kendimi tutup fırsata çevirmeye çalışıcam dün akşam 6 da yedim sonra birkaç ceviz yedim kırarken çay bile içmedim sadece su içtim şimdi sanki yüzüm midem üst baldırlarım şiş gibi ağırlık var hava nın neminden mi şişiyoruz biz bilmiyorum kiNerdee yok gulum yaa gitmedi ellerim ayaklarim halen sis halsizlik var uyku hali usume titreme ne ararsan var yaa hic boyle olmamistim bugun sabah regl oldum insallah iner diycemde artik bitene kadar sis sis gezerim detox falanmi yapsam ben bilemedim ....
menülerden değil yeni yöntemim suya niyet okuyorum sen benim şifamsın beni sağlıklı yapıp zayıflılatıyorsun bana bunları nasip ettiği için rabbime sevgi ve şükranlarımı sunuyorum diyip besmele çekiyorum suyu öyle içiyorum 10 gündürOdem degil oooooooo kilo gidiyooooo ben sana ne dedim bu menuler kilo verdirir demedimdi didim gidiyo iste bak cok sevindim gulum benim ...
Aysuna alıştınız da çok da yalnız bıraktınız kızcağızıBen aysuna alismistim aksiliklere ragmen ama evet melrin yalnız kalmamali hayırlısı.. iki azimli hatun birbirini guclendirecektir.
İşte kadını anlayan yine kadınbelin nasıl oldu canım daha iyi misin?
daha iyiyim şükür bu sabah ağrısız kalktımBen aysuna alismistim aksiliklere ragmen ama evet melrin yalnız kalmamali hayırlısı.. iki azimli hatun birbirini guclendirecektir.
İşte kadını anlayan yine kadınbelin nasıl oldu canım daha iyi misin?
menüler iyi olsa da inanç gitti mi değişen bişey olmuyordu bende tekrar olumlamalara başladım cidden zayıflıycağıma inanıyorum bu ara :))Kız niye su olsun kilo gitmiş olmasına ihtimal vermiyon muangelina35 in dediği gibi menuler cok guzeldi daha da iyi olacak depar attin maşallah
Aysuna alıştınız da çok da yalnız bıraktınız kızcağızıhatta öyle ki T tatlitambak menülerine etiketlemeyi bile unuttu.
Bence Aysun ve Melrin daha iyi uyum sağlayacaklar
Hayirli cumalar kizlar
@milad_tb Canim hos geldin canim tabi bir hafta evde kadin olmayinca evi ne halde bulmussundur kim bilir sana kolay gelsin
tomurcukkk Beni melrinle eşleştirmişsin benim icin sorun yok Canim
menüler iyi olsa da inanç gitti mi değişen bişey olmuyordu bende tekrar olumlamalara başladım cidden zayıflıycağıma inanıyorum bu ara :))
suyu her içerken günde 3 litreye yakın içiyorum artık her defasın da diyorumBelinin iyi olmasina sevindim canım. Zayifladikca daha iyi olacak.. suya bende niyet okuyayim gece yatarken mi okuyorsun özellikle yoksa her saat mi? Uyku ile uyaniklik arasinda cevrede uyarici faktörler olmadan yapilan olumlamalar daha iyi sonuc verir bildigim kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?