- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.481
kızzzz @milad_tb ımmm eve vardın mı vardın da evi nasıl buldun işe güce yemeğe mi giriştin kuzuuu
sağ selamet vardıysan yorgunsan bile geldim yaz çık bana yeter yol olunca az vesveseliyim biliyorsun merakta bırakma beni daaa
Günaydın hayirli cumalar herkese.. nasilsiniz kizlar?
Dun evime dondum cok sukur 2.5 kg arti ile.. pazartesine kadar halledicem insallah tabi kesin bir dille konustummu bisey cikar planimi bozar hep geneldeA aysun163 T tatlitambak dun ugrayamadim siteye bile girdim ama telefon ayri bi yere gitti ben ayri bi yere.. beni bekleyen isleri sirtladim geceye dogru da dizlerimin sancisindan minik cigliklarr attim yagmur mu yagacak acaba dedim o da degil niye boyle oldu anlamadim..
Bu arada T tatlitambak gecmis olsun canim iyilesene kadar girme tabi ekrana bakmakta rahatsiz eder iyilesir iyilesmez bekliyorum
hoşgeldin canım evine aramıza :)
Hoşbuldum tatlım sen nasılsın keyfin nasıl?
ben iyiyim şükür diyelim arada bir essede kafam yapacak bir şey yok artık
Sabrin sonu selamettir derler canim.. guzel günler gelecek inşallah Allah seni hayırlısı ile sevindirsin kucagin dolsun hele bi bunlara kafanin atacagi vakti bile bulamayacaksin:)) tabi senin kv biraz değişik Allah ıslah etsin ne diyeyim..
Geçmiş olsun canım.Toparlarsın inşallah.Menünü bildrimeye çalış çünkü yazmazsan motiven düşer daha çok kaçamak yapma ihtimalin olur...tomurcukkk canim. Ben başagrisindan olecem galiba. Felaket bir agri. Dun sabahtan beri geçmedi. Namazdan sonra sekerime bakayim dedim ve yuksek cikti. Moralim de iy8ce bozuldu. Hatta esimin karsisinda olctum.Bak benim ciddi anlamda zayiflamam lazim yoksa 1 yila kalmaz seker hastasi olacam. Tatli ve ekmegi hayatta agzima sokmam dedim. Adamcagazimda tamam dedi. Agri kesici aldim. Yatacam. Menulerimi duzenli bildirmeyw calisacagim. Ama pek giremezsem idare edin beni. Etkisi birkac gun sürüyor
Günaydın canım hayırlı Cumalar,çok güzel bir şiir paylaşmışsın gerçekten şükürler olsunEki Görüntüle 1802202 HERKESE HAYIRLI CUMALAR
Hoşgeldin evine...Kısa sürede baya artıya geçmişsin be gülüm.Sanırım stresten ödem de oluştu biraz.Bol su ve bitki çaylarıyla atmaya bakGünaydın hayirli cumalar herkese.. nasilsiniz kizlar?
Dun evime dondum cok sukur 2.5 kg arti ile.. pazartesine kadar halledicem insallah tabi kesin bir dille konustummu bisey cikar planimi bozar hep geneldeA aysun163 T tatlitambak dun ugrayamadim siteye bile girdim ama telefon ayri bi yere gitti ben ayri bi yere.. beni bekleyen isleri sirtladim geceye dogru da dizlerimin sancisindan minik cigliklarr attim yagmur mu yagacak acaba dedim o da degil niye boyle oldu anlamadim..
Bu arada T tatlitambak gecmis olsun canim iyilesene kadar girme tabi ekrana bakmakta rahatsiz eder iyilesir iyilesmez bekliyorum
Hoşgeldin evine...Kısa sürede baya artıya geçmişsin be gülüm.Sanırım stresten ödem de oluştu biraz.Bol su ve bitki çaylarıyla atmaya bak
Gunaydın kızlar yazdıklarınızı okudum anlayışınız ıcın cok tesekkur ederim yanlıs anlattım galiba @angaline35 benm sorunum su ev esyası ve kıyafet meraklısıyım teli elime aldım mı reklamlara giriyorum ordan oraya ordan oraya menu yazmak cok diyetten bahsetmek yoruldum bıraz hepinz yasamıssınzdr hepinizn kilo vermemde hakkı var allah razı olsun hakkınızı helal edin bircok sey paylaştık burdatomurcukkk en cok da senin hakkın gecti helal et dun Detoks yaptım bugun 69.9 olarak devam ediyorum insallah kilo almam yine gelirim bakarım kım ne vermis kendımden haberde verrm belki sizinde listede yerınız olursa ramazan sonrası donerım bı hırs gelir M Melrin ortağm kusura bakma seni de yarı yolda bıraktım ama kızımn alerjik durumda kendimi de ihmal saydım biraz oda sebep oldu
Hepinizın allah gönlüne göre versin hedeflerinze kısa zamanda ulaşın insallah görüşmek uzere
Helal olsun ne demek,sende helal et hakkını.Uyarıcı yorumlarınla çoğu zaman bizi kendimize getirdin,teşekkür ederiz...Kızına da çok geçmiş olsun.Hoşçakal Şule'cim...Gunaydın kızlar yazdıklarınızı okudum anlayışınız ıcın cok tesekkur ederim yanlıs anlattım galiba @angaline35 benm sorunum su ev esyası ve kıyafet meraklısıyım teli elime aldım mı reklamlara giriyorum ordan oraya ordan oraya menu yazmak cok diyetten bahsetmek yoruldum bıraz hepinz yasamıssınzdr hepinizn kilo vermemde hakkı var allah razı olsun hakkınızı helal edin bircok sey paylaştık burdatomurcukkk en cok da senin hakkın gecti helal et dun Detoks yaptım bugun 69.9 olarak devam ediyorum insallah kilo almam yine gelirim bakarım kım ne vermis kendımden haberde verrm belki sizinde listede yerınız olursa ramazan sonrası donerım bı hırs gelir M Melrin ortağm kusura bakma seni de yarı yolda bıraktım ama kızımn alerjik durumda kendimi de ihmal saydım biraz oda sebep oldu
Hepinizın allah gönlüne göre versin hedeflerinze kısa zamanda ulaşın insallah görüşmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?