Haydi Yine Yeniden...

Günaydın hayirli cumalar herkese.. nasilsiniz kizlar?
Dun evime dondum cok sukur 2.5 kg arti ile.. pazartesine kadar halledicem insallah tabi kesin bir dille konustummu bisey cikar planimi bozar hep genelde A aysun163 T tatlitambak dun ugrayamadim siteye bile girdim ama telefon ayri bi yere gitti ben ayri bi yere.. beni bekleyen isleri sirtladim geceye dogru da dizlerimin sancisindan minik cigliklarr attim yagmur mu yagacak acaba dedim o da degil niye boyle oldu anlamadim..
Bu arada T tatlitambak gecmis olsun canim iyilesene kadar girme tabi ekrana bakmakta rahatsiz eder iyilesir iyilesmez bekliyorum

Canimmm aksam ustu evde oldum yazmaya niyetliydim valla ama tam tahmin ettigin gibi isin gucun arasinda buldum kendimi.. merakin ilgin icin cok tesekkur ederim kuzummmm

hoşgeldin canım evine aramıza :)

ben iyiyim şükür diyelim arada bir essede kafam yapacak bir şey yok artık

Sabrin sonu selamettir derler canim.. guzel günler gelecek inşallah Allah seni hayırlısı ile sevindirsin kucagin dolsun hele bi bunlara kafanin atacagi vakti bile bulamayacaksin:)) tabi senin kv biraz değişik Allah ıslah etsin ne diyeyim..

amin canım ya zaten şöyle ufacık bir ümit bir heyecan olsa takmam ama herşey boş olunca kafaya takacak daha çok şey arıyor insan hayırlısı canım

Geçmiş olsun canım.Toparlarsın inşallah.Menünü bildrimeye çalış çünkü yazmazsan motiven düşer daha çok kaçamak yapma ihtimalin olur...

Hoşgeldin evine...Kısa sürede baya artıya geçmişsin be gülüm.Sanırım stresten ödem de oluştu biraz.Bol su ve bitki çaylarıyla atmaya bak

Gunaydın kızlar yazdıklarınızı okudum anlayışınız ıcın cok tesekkur ederim yanlıs anlattım galiba @angaline35 benm sorunum su ev esyası ve kıyafet meraklısıyım teli elime aldım mı reklamlara giriyorum ordan oraya ordan oraya menu yazmak cok diyetten bahsetmek yoruldum bıraz hepinz yasamıssınzdr hepinizn kilo vermemde hakkı var allah razı olsun hakkınızı helal edin bircok sey paylaştık burda tomurcukkk en cok da senin hakkın gecti helal et dun Detoks yaptım bugun 69.9 olarak devam ediyorum insallah kilo almam yine gelirim bakarım kım ne vermis kendımden haberde verrm belki sizinde listede yerınız olursa ramazan sonrası donerım bı hırs gelir M Melrin ortağm kusura bakma seni de yarı yolda bıraktım ama kızımn alerjik durumda kendimi de ihmal saydım biraz oda sebep oldu

Hepinizın allah gönlüne göre versin hedeflerinze kısa zamanda ulaşın insallah görüşmek uzere

Hoşgeldin evine...Kısa sürede baya artıya geçmişsin be gülüm.Sanırım stresten ödem de oluştu biraz.Bol su ve bitki çaylarıyla atmaya bak

Sağol canım evet fazla oldu gerçekten stres arti çocuk Menüsü oldu ve yegenlerimin cocuk Menüsü bi hayli ağırdı :)) ya hazır yedim yada onların sevdiklerini yaptim kizartma türü seylerde bende hemen artıya sebep oluyor.. bol su icecegim bu gün umarim hızla atarım üstümden.

Duygularini anliyorum amacini da.. Ben bu gunlugu ayni seyleri hissederek bıraka bıraka kilo aldım malesef.. ama sen iradeli hatunsun sonun hüsran olmayacak ve arada guzel haberlerini alacağız inşallah.. Rabbim seninde gönlüne göre versin en kisa sürede çıtır olman dilegiyle..

Helal olsun ne demek,sende helal et hakkını.Uyarıcı yorumlarınla çoğu zaman bizi kendimize getirdin,teşekkür ederiz...Kızına da çok geçmiş olsun.Hoşçakal Şule'cim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…