- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.521
Bende bugün regl oldum canım ve ekstra artı da gördümNerdee yok gulum yaa gitmedi ellerim ayaklarim halen sis halsizlik var uyku hali usume titreme ne ararsan var yaa hic boyle olmamistim bugun sabah regl oldum insallah iner diycemde artik bitene kadar sis sis gezerim detox falanmi yapsam ben bilemedim ....
Bende zaten tambağın etiketlemediğini söyledim Sevim'cim.Hee hee göm bizi Ebru göm
Ben elimden geldiğince etiketledim takim arkadaşlarımı cumle icinde -aksilikliklere ragmen- dedim ya
Kelin ilaci olsa basina surermis canim yok bildigim bi kur kizlarin varsa yazsalarda senle yapsakBende bugün regl oldum canım ve ekstra artı da gördümsisligim de çok 4 güne gider mi bildiğin kolay bi detoks var mı canım
Canim maşallah sana nazar etmeyelim ne güzel rakamlar gormussun e tabi o menülerin karşılığı da böyle olmalımenüler iyi olsa da inanç gitti mi değişen bişey olmuyordu bende tekrar olumlamalara başladım cidden zayıflıycağıma inanıyorum bu ara :))
daha salıya 4 gün var gülüm kim iner kim çıkar belli olmaz kiCanim maşallah sana nazar etmeyelim ne güzel rakamlar gormussun e tabi o menülerin karşılığı da böyle olmalı
Darısı hepimize ve bana artılardayim halabu haftanın birincisi ekim desene bravo valla
Canim maşallah sana nazar etmeyelim ne güzel rakamlar gormussun e tabi o menülerin karşılığı da böyle olmalı
Darısı hepimize ve bana artılardayim halabu haftanın birincisi ekim desene bravo valla
Nasıl oluyor sen biliyor musun canımLahana kürü deneyebilir misin canim deneyip memnun kalan kişi sayısı cokk
Öyle tabi canım hepimiz inelim kimse çıkmasın inşdaha salıya 4 gün var gülüm kim iner kim çıkar belli olmaz ki
kızlar bu gün de tartıda 99.3 çıktım eğer bu giden su kaybıysabirkaç güne geri fazla çıkarsam benden haber alamazsanız çattt diye çatlayıp gitmişimdir haberiniz olsun
Super menu ama biraz erken bitirmissin canim yarina kadar nasil duruyosun
Menun guzel de ne cok kuru uzum yemissin kiz
Cok guzel canim aksam meyveyi fazla kacirma
Super guzel canim diycek bisey yok
Menun guzel de keske aksam baklava olmasaydi canim
Senin menuler hep guzel zaten canim
hihhihi inşallah :)))))ekim2009 ohhh çok şükür benim dediğim olacak. salıya 98 ile hafta birincisi ekim :))) hadi inşallah
hihhihi inşallah :)))))
salıya kadar siz de suya niyet yükleyin bir bakmışız herkes birinci sıralamsındayoğurdun suyunu da unutmayın her gün çeyrek bardak bile çıksa yoğurt suyu iyi geliyor
Aysuna alıştınız da çok da yalnız bıraktınız kızcağızıhatta öyle ki T tatlitambak menülerine etiketlemeyi bile unuttu.
Bence Aysun ve Melrin daha iyi uyum sağlayacaklar
bende seniiiaman da aman kilo verirmiş de tavsiyelerde de bulunurmuş kuzucuklarınaaaa
Seviyorum seni ben yaaaa
lahananın zamanı geçmedi mi miladım hala satılıyor mu acaba
kötü tadı vardır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?