Haydi Yine Yeniden...

Bende bugün regl oldum canım ve ekstra artı da gördüm sisligim de çok 4 güne gider mi bildiğin kolay bi detoks var mı canım

menüler iyi olsa da inanç gitti mi değişen bişey olmuyordu bende tekrar olumlamalara başladım cidden zayıflıycağıma inanıyorum bu ara :))
Canim maşallah sana nazar etmeyelim ne güzel rakamlar gormussun e tabi o menülerin karşılığı da böyle olmalı
Darısı hepimize ve bana artılardayim hala bu haftanın birincisi ekim desene bravo valla

Canim maşallah sana nazar etmeyelim ne güzel rakamlar gormussun e tabi o menülerin karşılığı da böyle olmalı
Darısı hepimize ve bana artılardayim hala bu haftanın birincisi ekim desene bravo valla
daha salıya 4 gün var gülüm kim iner kim çıkar belli olmaz ki

Lahana kürü deneyebilir misin canim deneyip memnun kalan kişi sayısı cokk

1. Olumlama cümleniz olumlu olsun! Yani Hasta olmak istemiyorum yerine Sağlıklıyım gibi tamamen olumlu kelimelerden seçilmiş kalıplar kullanın.

2. İstiyorum ifadesinden kaçının.Mutlu bir hayat istiyorum demek yerine Mutlu bir hayata sahibim deyin. Evren onaylayandır. İstiyorum dedikçe istemekle kalırsınız. Sahibimdediğinizde tüm hücreleriniz o andan itibaren mutlu bir hayata sahip olduğu komutunu alır ve size bunu yaşatmaya başlar.

3. Cümleler hedefinizi net içersin. Zayıflıyorum gibi sonunun nereye gittiği belli olmayan cümleler kullanmayın. Eğer muhakkak zayıflamakla ilgili bir cümle kurmak istiyorsanız, varmak istediğiniz hedef kiloyu da içine koyarak 55 kilodayım, hatta 55 kiloda olduğum için şükürler olsun deyin.

4. Belirsiz ifadelerden kaçının. Kurduğunuz cümle herkes tarafından anlaşılabilecek basitlikte olsun.

5. Cümlelerinizi gelecek zaman yerine şimdiki zaman veya geniş zaman kipinde kurun.Çok mutlu olacağımdemek yerine Çok mutluyum deyin. Gelecek zaman kipi yaşamak istediğiniz durumu her zaman daha ileri bir zamana öteler. Böylece hiçbir zaman o durumun içinde olamazsınız.

6. Olumlamalarınız başka insanlar hakkında değil kendiniz hakkında olsun.Bana saygı göstersin demek yerine,saygı görmeyi hak ediyorum deyin.

7. Cümlelerinizi yumuşatabilirsiniz.Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum şeklinde ilk başta ikna olmakta zorluk çektiğiniz cümleleri kendimi olduğum gibi kabul etmeye niyet ediyorum/ hazırım/ başlıyorum, kendimi olduğum gibi kabul etmeyi öğreniyorum şeklinde yumuşatın. Zamanla bu cümleleri kabul ediyorum şeklinde değiştirirsiniz.

Japon Dr. Masaru Emoto suyun, söylenen sözlere, hissedilen duygulara, gösterilen görüntülere ve dinletilen müziğe göre nasıl bir değişim gösterdiğini birbirinden muhteşem su kristali fotoğraflarıyla gözler önüne seriyor. Vücudumuzun 4'te 3'ünün su olduğunu düşünürseniz, ağzınızdan çıkan her sözle önce kendinize sonra çevrenize neler yaptığınızı daha iyi anlayabilirsiniz.

Hayatınızı değiştirmek istiyorsanız mutlaka kullandığınız cümleleri de değiştirin ve olumlama cümlelerini bol bol kullanarak ruh halinizi daha olumluya çekin.

Olumsuz cümleleri şimdiki zaman kipinde değil, geçmiş zaman kipinde söyleyin:İlişkilerim kısa sürüyor yerineBugüne kadar ilişkilerim hep kısa sürdü deyin. Böylece kendinizi bütün yeni ihtimallere açarsınız.

Olumlama cümlelerini kullanırken, aynı zamanda harekete de geçin:Artık her gün "zenginim" diyorum, yakında zengin olurum. Bu yanılgıya düşmeyin.Sadece zihininizi yeniden programlamanız yetmez. Hedeflediğiniz duruma doğru adım da atmalısınız. Bir aksiyon planı oluşturmalı ve harekete geçmelisiniz.

Yazdığım kadar yedim canım. Ben zaten meyve sevmiyorum zoraki yiyorum yani böyle arada :)

ekim2009 ohhh çok şükür benim dediğim olacak. salıya 98 ile hafta birincisi ekim :))) hadi inşallah
hihhihi inşallah :)))))
salıya kadar siz de suya niyet yükleyin bir bakmışız herkes birinci sıralamsında yoğurdun suyunu da unutmayın her gün çeyrek bardak bile çıksa yoğurt suyu iyi geliyor

hihhihi inşallah :)))))
salıya kadar siz de suya niyet yükleyin bir bakmışız herkes birinci sıralamsında yoğurdun suyunu da unutmayın her gün çeyrek bardak bile çıksa yoğurt suyu iyi geliyor
aman da aman kilo verirmiş de tavsiyelerde de bulunurmuş kuzucuklarınaaaa
Seviyorum seni ben yaaaa

Aysuna alıştınız da çok da yalnız bıraktınız kızcağızı hatta öyle ki T tatlitambak menülerine etiketlemeyi bile unuttu.
Bence Aysun ve Melrin daha iyi uyum sağlayacaklar

Canim daha onceleri etikwtliyordum. Biliyorsynuz ki toren icin hazirliklarim bir hayli yorucu gecti. O vakitte menu yazmak bile benim.icin olagan ustuydu

aman da aman kilo verirmiş de tavsiyelerde de bulunurmuş kuzucuklarınaaaa
Seviyorum seni ben yaaaa
bende seniii
geçen sene hatırlıyor musun bazen bişeyler bulurdum durun deneyeyim işe yararsa size de derim diyordum işe yarar gördüğümü paylaşmazsam zaten kötünün önde gideni olmaz mıyım öyle yada böyle kilolar gitsinde olmadı her hafta başka yöntem deneyelim valla ben obez olmaktan bıktım usandım yaşım olmuş 36 benle yaşıtlar çıta gibi seke seke geziyor bana da böylede güzelsin diye avutan laflar dinlemek düşüyor
ben kendimi cidden kadın gibi hissetmek istiyorum ama kilolar buna engel içimde ki kadını dışarı çıkaramıyorum
2 haftadır bir kere bile makyaj yapmadım ki her gün gözünün hafif farı sürmesi eksik olmayan biriyim eşim bir kere yüzünle gözünle uğraşacağına kilo vermeye uğraşsana yüzün zaten güzel demişti eşimin yanında üst bile değişmem utanıyorum kilolardan .. cidden bana sıkıntı geldi lcw den 4 xl günlük kıyafet almaktan başka yere bile bakmıyorum onların kiler büyük kesin olur diye
sizin benim kadar fazlanız yok ama biliyorum sizde olduğunuz kilodan kurtulmak istiyorsunuz benim kadar rahatsızsınız
bu hafta bana eksi rakam gösteren değişik ne yaptım onu elbette paylaşıcam sen başka bişey yaparsın işe yarayan sen de hemen paylaşırsın biz zayıflama kader kardeşleriyiz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…