- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.541
Koşturmacalarını anlıyorum canım ama hemen hemen hepimizin hayatı çok yoğun.çalışan çocuklu vs.bir şekilde zaman ayırmaya çalışıyoruz.senin uzun süredir hep bi gerekçelerin oluyor.yorgunluğunu anlıyorum canım ama benim eski tanıdığım motiveli kararlı tambak değilsin sanki.Yani tören öncesinde de eşlerin dışında fazla bir yorumunu göremiyordum günlükte.İnşallah kısa sürede toparlanır dönersin bildirim yapmaya.Sen düzeni disiplini severdin eskisi gibi olursun inşallahCanim daha onceleri etikwtliyordum. Biliyorsynuz ki toren icin hazirliklarim bir hayli yorucu gecti. O vakitte menu yazmak bile benim.icin olagan ustuydu
lahananın zamanı geçmedi mi miladım hala satılıyor mu acaba
kaynatırken ki kokusuna dayanılabilse tadında pek bişey yok 1 kere yada 2 kere yapmıştım 4-5 sene önce de içemedimYok satılıyor hala canım havalar iyice isinincaya kadar oluyor da sonrasını bilmiyorum :)) ay ben ne zaman istedimse buluyorum ama hic yazken istedim mi bilmiyorum :))
Yok satılıyor hala canım havalar iyice isinincaya kadar oluyor da sonrasını bilmiyorum :)) ay ben ne zaman istedimse buluyorum ama hic yazken istedim mi bilmiyorum :))
tatlım tambağımmmm gülüm eski azimli bizi de motive eden hatun nerde silkelennn eski sen ol takır takır at şu fazlalıklarını sabah şekerinde çok çıkmış baş ağrın tutmuş diye ne kadar üzüldümCanim daha onceleri etikwtliyordum. Biliyorsynuz ki toren icin hazirliklarim bir hayli yorucu gecti. O vakitte menu yazmak bile benim.icin olagan ustuydu
Koşturmacalarını anlıyorum canım ama hemen hemen hepimizin hayatı çok yoğun.çalışan çocuklu vs.bir şekilde zaman ayırmaya çalışıyoruz.senin uzun süredir hep bi gerekçelerin oluyor.yorgunluğunu anlıyorum canım ama benim eski tanıdığım motiveli kararlı tambak değilsin sanki.Yani tören öncesinde de eşlerin dışında fazla bir yorumunu göremiyordum günlükte.İnşallah kısa sürede toparlanır dönersin bildirim yapmaya.Sen düzeni disiplini severdin eskisi gibi olursun inşallah
kaynatırken ki kokusuna dayanılabilse tadında pek bişey yok 1 kere yada 2 kere yapmıştım 4-5 sene önce de içemedim
soğanı da aynen böyle oldu kokusundan içememiştim
bu lahana diyetimi oluyor acaba
tatlım tambağımmmm gülüm eski azimli bizi de motive eden hatun nerde silkelennn eski sen ol takır takır at şu fazlalıklarını sabah şekerinde çok çıkmış baş ağrın tutmuş diye ne kadar üzüldüm
sağlıklı güzel hatunlar olalım bir yere gideceğimizde aman ne giysem de oram buram çıkmasa demeden bu daha yakışır diyip giyelim önce kendimiz sonra tabikieşlerimiz bizi daha çok beğensiinnnnnnn
tatlım tambağımmmm gülüm eski azimli bizi de motive eden hatun nerde silkelennn eski sen ol takır takır at şu fazlalıklarını sabah şekerinde çok çıkmış baş ağrın tutmuş diye ne kadar üzüldüm
sağlıklı güzel hatunlar olalım bir yere gideceğimizde aman ne giysem de oram buram çıkmasa demeden bu daha yakışır diyip giyelim önce kendimiz sonra tabikieşlerimiz bizi daha çok beğensiinnnnnnn
Ne diyim ki ben şimdi bilemedimtomurcukkk canim sali günü annem babam gelecek 20 gun kalacaklar arkasindan kayin validemler gelecek sonrasinda ise hemencik ev tasiyacagiz. Belki bu halimden daha az aktif olacagim. O yuzden akibetime sen karar ver ki sonradan sorun cikmasin.
gülüm zor olmaz mı ben seni çok iyi anlıyorum ben 1 çocukla kafayı yiycem sanıyordum yorgunluktan geberiyordum allahım 4-5 saat deliksiz uyanmadan uyuyacağım zaman olacak mı diyordum sen benden kat kat sabırlısın daha enerjiksin hem 2 çocuk hem gelen giden ev eş sorumluluğu derken yine de iyi idare ediyorsun kuzum maşallah 41 kere maşallah hem de . bence de düğüne istediğin kiloyla gideceksin istemek ve inanmak zaten başarıyı getirirAblam azmim.var elhamdülillah ben dugune istedigim kiloyla gidecegim biliyorum. Belki size yansitamadim.
ya da 2 ç kucuk cocukla hayat ev ve es mesgalesi bana zor geliyor yorucu oluyor bilmiyorym
ayyy birde taşınma mı var allah yardımcın olsun çok zor dizlerimi titreten ilk sırada taşınmaktır heptomurcukkk canim sali günü annem babam gelecek 20 gun kalacaklar arkasindan kayin validemler gelecek sonrasinda ise hemencik ev tasiyacagiz. Belki bu halimden daha az aktif olacagim. O yuzden akibetime sen karar ver ki sonradan sorun cikmasin.
Ne diyim ki ben şimdi bilemedim
Baya da uzun kalacak misafirlerin var.Sorasında taşınma meşgalesi.Aktif olamayacağın belli.Hiç giremeyip bildirim ve yorum yapamadıktan sonra da haftalarca seni listede izinli yazmak çok akıl karı değil.Çünkü döneceğin gün belli değil.Seni çıkarayım listeden o zaman canım yapacak bişey yok maalesef üzgünüm
ayyy birde taşınma mı var allah yardımcın olsun çok zor dizlerimi titreten ilk sırada taşınmaktır hep
eşli listeden çıkmana bişey demem de salıları kilo bildirim listesine devam edersin o zaman daha taşınmana 1 aydan fazla var nasıl olsa değil miListeden cikar canim. Bence de kimsenin motivasyonu etkilenmesin. Ama be musait oldukca gelip kilomu yazarim. Sizinkileri takip ederim.
gülüm zor olmaz mı ben seni çok iyi anlıyorum ben 1 çocukla kafayı yiycem sanıyordum yorgunluktan geberiyordum allahım 4-5 saat deliksiz uyanmadan uyuyacağım zaman olacak mı diyordum sen benden kat kat sabırlısın daha enerjiksin hem 2 çocuk hem gelen giden ev eş sorumluluğu derken yine de iyi idare ediyorsun kuzum maşallah 41 kere maşallah hem de . bence de düğüne istediğin kiloyla gideceksin istemek ve inanmak zaten başarıyı getirir
allah 1 sene içinde 2 kere en sinir olduğum bende 1 sene içinde 2 kere ev topladım kolilerin hepsini açmadım fazla yemek takımı ıvır zıvır süs eşyalarının kolilerini koydum bi kenara kapalı durdu tek tek kolilere numara yazdım bir ajandayada sırasıyla hangi numarada ne var onları listeledim sonra unuturum ne nerdeydi diye hepsini açmıyım dedim sen de buna benzer bir sistem yapıp tüm kolileri açma istersenBu sene lojman surem doluyor. 5 yil bitti. Disarda oturacagim. 1 sene icin sadece ve seneye haziranda sehirler arasi tasinacagiz. Tayin cikacak yani..
zor olmaz mi. Nasil olacak bende bilmiyorum
eşli listeden çıkmana bişey demem de salıları kilo bildirim listesine devam edersin o zaman daha taşınmana 1 aydan fazla var nasıl olsa değil mi
işte bunun için anaların hakkı ödenmez diyorlarGecen gece 3 te yattim hazirlik icin. Yataga girdim.benim minik Bagira bagira beni uyutmadi. 5.30 da yattim ve 7 olmadan uyandim hemde toren gunuydu
doğru diyorsun önemli olan zayıflayalım ben unutursam ikide bir sorarım artık geçen hafta kaç kiloydun şimdi kaçsın diye bana da sabredersin kızmazsın artıkKurallar bozulmasin ablam. Liste de olmasa da ben salilari bildirim yaparim. Benim.icin kilo vermek onemli liste de olmak değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?