Haydi Yine Yeniden...

Benim evde kullanmadigim esyam.hic yok ablacim. Kullanmadigim seyi hemencik elimden çıkarırım.
oyle kolilerde misafir takimlari falan hic yok. Yani hepsini kullaniyorum mecbur acacam.

hihhihi inşallah :)))))
salıya kadar siz de suya niyet yükleyin bir bakmışız herkes birinci sıralamsında yoğurdun suyunu da unutmayın her gün çeyrek bardak bile çıksa yoğurt suyu iyi geliyor
Canim benim ne güzel tavsiyeler Allah razı olsun. Bu gece yoğurt suyu içecem inş

doğru diyorsun önemli olan zayıflayalım ben unutursam ikide bir sorarım artık geçen hafta kaç kiloydun şimdi kaçsın diye bana da sabredersin kızmazsın artık

Ben zaten aciklamali yazarim:)

Hakkında hayırlısı olsun canım bırakma kesinlikle gunluklere göz gezdirmek bile motive ediyor

Birakmam canim. Suan motivasyonum cok cok iyi. Buralardayim uine

Valla ben bu günlükte M Melrin ile tevafuk55 in enerjilerine hayranım açıkçası .hem 2 çocuk hem çalışan hem eş misafir hepsi var maşallah.Onlar üstesinden geliyosa bişeylerin hepimiz gelebiliriz

Canim benim ne güzel tavsiyeler Allah razı olsun. Bu gece yoğurt suyu içecem inş
bu hafta ayran yada cacık yedim ya akşam yemek niyetine ben onları hep tuzsuz ve yoğurdun kendi suyuyla yapmıştım koyu koyu onunda faydası var bence neredeyse her günde suyunu da içtim bazen yarım bardak bazen çeyrek bardak çıkıyordu üst kısmına ne kadar olursa artık hem kalsiyum açısından çok zenginmiş o su

ben tembelimmmm size maşallahhh
benim miafirim gündüz çayına yada kahvesine gelen 1-2 komşu ben sakine çok alışmışım onlar gibi koşturmacalı bir yaşantım olsa yada senle incitanesi gibi hem çalış hem ev oyy oyy oyy benim nevrim döner herhalde :))

dinlenme molam yeter kalkıyım yemek yapıyım saat 4 e geliyor
öptüm sizi alnınızdan fıstıklarımm

Afiyet eksi olmuş Bşk ne güzel çikolata ödülüne kavusacaksin desene hele bende 6 lari göreyim karşılıklı buraya yazalım beraber yiyelim

Oy oy tomurcugum utandirdin beni sağolasın canım güzel sözlerin için yani herkesin kendine göre işi ve tabi enerjisi farklı. Ama buraya da bazı fedakarliklar vererek geliyoruz inş hepimiz de karşılığını alacaz

Kesinlikle katılıyorum maşallah onlara. İnsan isteyince herşey olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…