- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.561
Hakkında hayırlısı olsun canım bırakma kesinlikle gunluklere göz gezdirmek bile motive ediyorKurallar bozulmasin ablam. Liste de olmasa da ben salilari bildirim yaparim. Benim.icin kilo vermek onemli liste de olmak değil.
allah 1 sene içinde 2 kere en sinir olduğum bende 1 sene içinde 2 kere ev topladım kolilerin hepsini açmadım fazla yemek takımı ıvır zıvır süs eşyalarının kolilerini koydum bi kenara kapalı durdu tek tek kolilere numara yazdım bir ajandayada sırasıyla hangi numarada ne var onları listeledim sonra unuturum ne nerdeydi diye hepsini açmıyım dedim sen de buna benzer bir sistem yapıp tüm kolileri açma istersen
kv yardım eder mi peki toparlanmana yada yerleşmeneBenim evde kullanmadigim esyam.hic yok ablacim. Kullanmadigim seyi hemencik elimden çıkarırım.
oyle kolilerde misafir takimlari falan hic yok. Yani hepsini kullaniyorum mecbur acacam.
Canim benim ne güzel tavsiyeler Allah razı olsun. Bu gece yoğurt suyu içecem inşhihhihi inşallah :)))))
salıya kadar siz de suya niyet yükleyin bir bakmışız herkes birinci sıralamsındayoğurdun suyunu da unutmayın her gün çeyrek bardak bile çıksa yoğurt suyu iyi geliyor
doğru diyorsun önemli olan zayıflayalım ben unutursam ikide bir sorarım artık geçen hafta kaç kiloydun şimdi kaçsın diye bana da sabredersin kızmazsın artık
Hakkında hayırlısı olsun canım bırakma kesinlikle gunluklere göz gezdirmek bile motive ediyor
Aynen öyle canımListeden cikar canim. Bence de kimsenin motivasyonu etkilenmesin. Ama be musait oldukca gelip kilomu yazarim. Sizinkileri takip ederim.
Canım menü bildirimi yapmadan da listeye bildirim vermesi çok adil olmaz.eşli listeden çıkmana bişey demem de salıları kilo bildirim listesine devam edersin o zaman daha taşınmana 1 aydan fazla var nasıl olsa değil mi
kv yardım eder mi peki toparlanmana yada yerleşmene
Valla ben bu günlükte M Melrin ilegülüm zor olmaz mı ben seni çok iyi anlıyorum ben 1 çocukla kafayı yiycem sanıyordum yorgunluktan geberiyordum allahım 4-5 saat deliksiz uyanmadan uyuyacağım zaman olacak mı diyordum sen benden kat kat sabırlısın daha enerjiksin hem 2 çocuk hem gelen giden ev eş sorumluluğu derken yine de iyi idare ediyorsun kuzum maşallah 41 kere maşallah hem de . bence de düğüne istediğin kiloyla gideceksin istemek ve inanmak zaten başarıyı getirir
bu hafta ayran yada cacık yedim ya akşam yemek niyetine ben onları hep tuzsuz ve yoğurdun kendi suyuyla yapmıştım koyu koyu onunda faydası var bence neredeyse her günde suyunu da içtim bazen yarım bardak bazen çeyrek bardak çıkıyordu üst kısmına ne kadar olursa artık hem kalsiyum açısından çok zenginmiş o suCanim benim ne güzel tavsiyeler Allah razı olsun. Bu gece yoğurt suyu içecem inş
çocuklarla ilgilenip yemek yapsa o bile nasıl fayda ederMemlekette inegi var gelse cok durmaz o zaten bir de gorumcemin dugun haIrliklari falan. Pek sanmiyorum. Annem de sker hastasi ve gozleri kanama yapiyor hep. Agir kaldiramaz yasak
ben tembelimmmm size maşallahhh
Afiyet eksi olmuş Bşk ne güzelbu hafta ayran yada cacık yedim ya akşam yemek niyetine ben onları hep tuzsuz ve yoğurdun kendi suyuyla yapmıştım koyu koyu onunda faydası var bence neredeyse her günde suyunu da içtim bazen yarım bardak bazen çeyrek bardak çıkıyordu üst kısmına ne kadar olursa artık hem kalsiyum açısından çok zenginmiş o su
Oy oy tomurcugum utandirdin beni
Slm bişey soracaktım leslie ise yariyor mu. 4 gündür bende yapıyorum. 3 mile walk45 dk Leslie
500 ip atlama
50 squat
5 dk plates yaptım
Tabi ki cnm onlar için de sorun yoksa olur elbette.tomurcukkk ben grup secebilir miyim beni ekim2009 ve angelina35 in gurubuna eklersen sevinirim onlara isterse tabi diger gruplar benim kiloma göre hafif kalıyor
T tatlitambak umarim arada bize ugrayarak kilo vermeye devam ettiğin haberlerini alırız canim.. o yüzden veda etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?