- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.581
maalesef öyle pazar akşam yoldan gelmişim hala da var dedim ya biz gelicez diye yemek yememişler düşünün artık ne yediniz diye sordum ne yiyeceğiz açız tabi dedi kaynana ya sabır çektim Allahtan annecim pişmiş yaprak sarması koymuştu bir tencere pazertesi hazır yemek olur senin için dedi ama tabi gelince ne yapayım yaprağı mecbur çıkardım yendi bittiben tembelimmmm size maşallahhh
benim miafirim gündüz çayına yada kahvesine gelen 1-2 komşu ben sakine çok alışmışım onlar gibi koşturmacalı bir yaşantım olsa yada senle incitanesi gibi hem çalış hem ev oyy oyy oyy benim nevrim döner herhalde :))
tarif alalım nasıl yaptınDiyet dondurma yaptım kızlar diger dondurmanin yerini tutmuyor tabi ama olsun gönül rahatlığıyla yiyorum en azından
maalesef öyle pazar akşam yoldan gelmişim hala da var dedim ya biz gelicez diye yemek yememişler düşünün artık ne yediniz diye sordum ne yiyeceğiz açız tabi dedi kaynana ya sabır çektim Allahtan annecim pişmiş yaprak sarması koymuştu bir tencere pazertesi hazır yemek olur senin için dedi ama tabi gelince ne yapayım yaprağı mecbur çıkardım yendi bitti
pazertesi geldim işten yemeği ocağa koydum hopp kaynımla kızı geldi süpürgeyi elime aldım ev temizleyecektim dedim kusura bakma heryer çamaşır suyu tabi temizliği yaptım eşim geldi yemek yedirdim haberiniz var saat 10 u geçiyor eltim biz geliyoruz
yani kafayı yememk elde dğil ama rabbim sağlık versin artık ne diyeyim mutluyum diyeceğiz mutlu olcağız :)
Tatlitambak çıktı mı gruptan? Kaç kişi kaldık şimdi?
Yani bacim ne diyeyim Allah sana sabir versin
T tatlitambak Sakin bir yere kaybolma listede olmasan da yine de kilo bildirimi yap canim dugune 68 kilo ile gideceksin ben inaniyorum sana
Evet canim.ailesi gelecekmis 20 gunden fazla yatili.sonra kv si gelecekmis.sonrada tasinacakmis.yani gelecegi gun belli olmadigi icin haftalarca izinli yazmanin da bi anlami yok.menu bildirmeden kilo bildirimi alip da listede tutmanin da anlami yok.motivasyonu etkiliyor bu tip durumlar cunku.ben mesela listede izinli yazmaktan pek hoslanmiyorum.full bildirim olsun cekisme olsun istiyorum.Tatlitambak çıktı mı gruptan? Kaç kişi kaldık şimdi?
Yok artık ya insan yoldan geleni düşünür bizde yoldan gelene hemen sofra kurulur. Düşüncesiz ve merhametsiz ne diyeyim Allah gücünü kuvvetini arttırsin ama kendini kullandirma canım. Gençlik bi daha gelmez herkes duracağı yeri bilmelimaalesef öyle pazar akşam yoldan gelmişim hala da var dedim ya biz gelicez diye yemek yememişler düşünün artık ne yediniz diye sordum ne yiyeceğiz açız tabi dedi kaynana ya sabır çektim Allahtan annecim pişmiş yaprak sarması koymuştu bir tencere pazertesi hazır yemek olur senin için dedi ama tabi gelince ne yapayım yaprağı mecbur çıkardım yendi bitti
pazertesi geldim işten yemeği ocağa koydum hopp kaynımla kızı geldi süpürgeyi elime aldım ev temizleyecektim dedim kusura bakma heryer çamaşır suyu tabi temizliği yaptım eşim geldi yemek yedirdim haberiniz var saat 10 u geçiyor eltim biz geliyoruz
yani kafayı yememk elde dğil ama rabbim sağlık versin artık ne diyeyim mutluyum diyeceğiz mutlu olcağız :)
Listeden ciktim ama buralardayim canim.
Evet canim.ailesi gelecekmis 20 gunden fazla yatili.sonra kv si gelecekmis.sonrada tasinacakmis.yani gelecegi gun belli olmadigi icin haftalarca izinli yazmanin da bi anlami yok.menu bildirmeden kilo bildirimi alip da listede tutmanin da anlami yok.motivasyonu etkiliyor bu tip durumlar cunku.ben mesela listede izinli yazmaktan pek hoslanmiyorum.full bildirim olsun cekisme olsun istiyorum.
o yuzden liste cikisi vermek durumunda kaldim.
9 kisiyiz suan.ve kontenjana hala kimseyi almayi dusunmuyorum..kalabalik motive artirmiyor.kisiler etkili motivasyonda.
Evet canim.ailesi gelecekmis 20 gunden fazla yatili.sonra kv si gelecekmis.sonrada tasinacakmis.yani gelecegi gun belli olmadigi icin haftalarca izinli yazmanin da bi anlami yok.menu bildirmeden kilo bildirimi alip da listede tutmanin da anlami yok.motivasyonu etkiliyor bu tip durumlar cunku.ben mesela listede izinli yazmaktan pek hoslanmiyorum.full bildirim olsun cekisme olsun istiyorum.
o yuzden liste cikisi vermek durumunda kaldim.
9 kisiyiz suan.ve kontenjana hala kimseyi almayi dusunmuyorum..kalabalik motive artirmiyor.kisiler etkili motivasyonda.
tarif alalım nasıl yaptın
Kizlar ben şoyle bisey yapmak istiyorum 79 kiloya dusene kadar aksamlardan sadece yogurt yaninda mesela iki ceviz ya da bir avuc badem yiyim diyorum artik 80 li rakkamlardan cok sıkıldim biran once 79 kiloyu gormek istiyorum sonra yine normal menulere donerim sizce nasil olur bana bi fikir verin
D Deligonul783 yemegimi yedim AMA yuruyusum belli degil DİYE yazmadim yazayim MI NE diyorsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?