Haydi Yine Yeniden...

Canlarım ben bugün pizza kaçamağı yaptımmm şimdiden affedin. Bu hafta kaçamak yoktu ya rahat battı bana artı da değildim sabah. gerçi ince hamur ve yağsız ve de erken yedim. Bahaneler sıralı yani. hala da regl olamadım. Rüyamda da hamile olduğumu gördüm yine. Moralim sıfır yani. Akşam da çorba ve yoğurtlu kabak yiyeyim diyorum. Akşam yemeğinden sonra da 1 saat zumba var salona gitcem.

maalesef öyle pazar akşam yoldan gelmişim hala da var dedim ya biz gelicez diye yemek yememişler düşünün artık ne yediniz diye sordum ne yiyeceğiz açız tabi dedi kaynana ya sabır çektim Allahtan annecim pişmiş yaprak sarması koymuştu bir tencere pazertesi hazır yemek olur senin için dedi ama tabi gelince ne yapayım yaprağı mecbur çıkardım yendi bitti
pazertesi geldim işten yemeği ocağa koydum hopp kaynımla kızı geldi süpürgeyi elime aldım ev temizleyecektim dedim kusura bakma heryer çamaşır suyu tabi temizliği yaptım eşim geldi yemek yedirdim haberiniz var saat 10 u geçiyor eltim biz geliyoruz

yani kafayı yememk elde dğil ama rabbim sağlık versin artık ne diyeyim mutluyum diyeceğiz mutlu olcağız :)

Yani bacim ne diyeyim Allah sana sabir versin

Tatlitambak çıktı mı gruptan? Kaç kişi kaldık şimdi?
Evet canim.ailesi gelecekmis 20 gunden fazla yatili.sonra kv si gelecekmis.sonrada tasinacakmis.yani gelecegi gun belli olmadigi icin haftalarca izinli yazmanin da bi anlami yok.menu bildirmeden kilo bildirimi alip da listede tutmanin da anlami yok.motivasyonu etkiliyor bu tip durumlar cunku.ben mesela listede izinli yazmaktan pek hoslanmiyorum.full bildirim olsun cekisme olsun istiyorum.
o yuzden liste cikisi vermek durumunda kaldim.
9 kisiyiz suan.ve kontenjana hala kimseyi almayi dusunmuyorum..kalabalik motive artirmiyor.kisiler etkili motivasyonda.

Son düzenleme:
Yok artık ya insan yoldan geleni düşünür bizde yoldan gelene hemen sofra kurulur. Düşüncesiz ve merhametsiz ne diyeyim Allah gücünü kuvvetini arttırsin ama kendini kullandirma canım. Gençlik bi daha gelmez herkes duracağı yeri bilmeli

Kizlar ben şoyle bisey yapmak istiyorum 79 kiloya dusene kadar aksamlardan sadece yogurt yaninda mesela iki ceviz ya da bir avuc badem yiyim diyorum artik 80 li rakkamlardan cok sıkıldim biran once 79 kiloyu gormek istiyorum sonra yine normal menulere donerim sizce nasil olur bana bi fikir verin

Haklısın canım çok doğru söylüyorsun. Tabiki de motivasyonu çok etkiliyor. İzin durumları zaten hiç uzun tutulmasın mümkünse. Kilo vermenin izni olmaz zaten çok ciddi bi durum olmazsa. Bugüne kadar bu kiloları bu şekilde almadık mı.. Şu dönem geçsin bu dönem geçsin diye diye.. Artık hayat tarzımız sağlıklı beslenmek olmalı. Burası beni çok motive ediyo. Başta sen bağladın zaten beni bu topiğe. İyiki de gelmişim. Ben bugüne kadar hiç diyet yapmamıştım. Ama artık bakıyorum da ne istersem onı yiyorum. Beslenme tarzım değişti. Arada kaçamaklar olmazsa olmaz ama cidden kendimde çok büyük ilerleme görüyorum ben. Bir de şu var tabii burayı benimsemek gerekiyo. O zaman sorun olmaz işte.

Haklısın canım çok doğru söylüyorsun. Tabiki de motivasyonu çok etkiliyor. İzin durumları zaten hiç uzun tutulmasın mümkünse. Kilo vermenin izni olmaz zaten çok ciddi bi durum olmazsa. Bugüne kadar bu kiloları bu şekilde almadık mı.. Şu dönem geçsin bu dönem geçsin diye diye.. Artık hayat tarzımız sağlıklı beslenmek olmalı. Burası beni çok motive ediyo. Başta sen bağladın zaten beni bu topiğe. İyiki de gelmişim. Ben bugüne kadar hiç diyet yapmamıştım. Ama artık bakıyorum da ne istersem onı yiyorum. Beslenme tarzım değişti. Arada kaçamaklar olmazsa olmaz ama cidden kendimde çok büyük ilerleme görüyorum ben. Bir de şu var tabii burayı benimsemek gerekiyo. O zaman sorun olmaz işte.

tarif alalım nasıl yaptın

20 tane cilek 2 muz 200 gr yogurt ve 1 kaşık bal blendirdan cektim buzluga porsiyonlar halinde attım canim bildigin buz ve yediginde yogurdun eksiligi var ama dondurma yedim diyorsun iste:)))) ayca kaya verdi tvde bu tarifi isin ehlinden yani

Ah canım işte öyle dediğin gibi olmuyo. Moralin bozulmasın dost acı söyler ama rakama takınca kafayı kalıyosun. Bir anda gitmiyo. Sen istikrarını bozma. Elbette akşam öğününü azaltabilirsin yazdığın şekilde. Ama bir anda 70 lere düşeyim deme. Ben de 70 lerden çok sıkıldım ama azim olmadan olmuyo. İnşallah senin çok çabuk gider dediğim gibi olmaz ama sen yine dengeli beslenmene devam et. Yazdığını da değerlendireyim yoğurt ceviz demişsin fikrin güzel. Ama yine öğlenleri çorbanı sebzeni proteinini al. Protein ağırlıklı olursa daha hızlı gider. Bir de spor yaparsan tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…