Haydi Yine Yeniden...

Menümü vereyim canlar :
T tevafuk

Kahvaltı (12 gibi)
yağsız sade tost tb
1 bardak süt

Ara (14:00)
1-2 lokma orcik

Öğle (15:30)
2 dilim pizza ince hamur (yağsız)
Ş.siz nescafe

Akşam (18:00)
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurtlu kabak

3 lt su
1 saat zumba

Orcik (cevizli sucukta denebilir ama cevizin dışı incecikti ve nerdeyse tatlı bile değildi sadece ceviz yemiş gibi oldum. resmini ekledim. Aklınıza kocaman cevizli sucuklar gelmesin diye

Eklentiler

• IMG_20160325_151606.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 34
Peki madem menumu veriyorum
D Deligonul783 ve diger azimli arkadaslarim

Sabah 8.00 : ılık limonlu şu 3 kuru kayısı
Kahvaltı 8.30: bir has yumurta

Ara 11.00:sek Nescafe 2 dilim bitter

Ara 13.30: Türk Kahvesi

14.00: 2 çilek yedim

Aksam 15.00: 1 kepçe çorba
1 kepçe susuz t fasulye
6 kaşık mantar kav.
5 kaşık yoğurt
Ara 16.30: Türk Kahvesi

Aksam birde süt içerim

Yatmadan limonlu yoğurt suyu icecem inş

3 litre su

Yorumuna aynen katılıyorum arkadaşımın ... A aysun163

A aysun163 grup olmuşuz beraber yeniden bismillah diyelim hemen menümü anlatayım
07:00
Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, Kibrit kutusu kadar peynir, Domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, çay
Ara(10:15)
1 kalburabastı ( arkadas getirmişti)
1 su bardağı süt
Öğle (12:15)
Fırında tavuktan parça, salata
Ara(15:00)
1 minik galeta, çay
Akşam (16:05)
1 kase mercimek çorbası, avuç içi fındık
Ara
Türk kahvesi
2.5 L su

Canim ben zaten fazla corba ve sebze seven birisi degilim keske olsaydim simdi bu kadar kilolu olmazdim ben sabahlari kahvalti turu seyler yiyorum aksamlari da bi zaman boyle deneyeyim dedim bakalim bi kac gun denicem olmazsa eski sisteme geri donus yaparim artik

Afiyet olsun canim menun güzel ama akşam ki çorbayi bir kepçe yap canım gündüz pizza var çünkü. Spor da var oh maşallah

Slm bişey soracaktım leslie ise yariyor mu. 4 gündür bende yapıyorum. 3 mile walk
Eğer spor aletin yoksa hiç yoktan iyidir sıkılaşma yapıyor merak ettiğin olursa destek olurum

Bence sorunsuz pizza o saatte sadece iki dilim ondan zarar gelmez

Ne denilebilir çok güzel bir menü olmuş

Afiyet olsun canım menu budur işte kalburavastiyi görmüyorum bile

pizzayı da fazlasını yakarsın hem erken yemişsin hem de 1 saat zumba varmış daha ne olsun

bence çok aç hissetmediğin zamanlar yap her gün değil ama bünyeni alıştırma ara ara yap ki sonra akşam biraz yedin mi kilo vermen durmasın

Kankim maşallah süper menü. Akşam yemeği yesen bile olur bi çorba yoğurt gibi.. Acıkabilirsin çünkü.

menün gayet güzel orciklerin de küçücük ellerinde güzel maşallahhhh

Afiyet olsun canım menu budur işte kalburavastiyi görmüyorum bile
Onu yedim ama azımda hiçte güzel bir tat kalmadı sırf ben yiyeyim diye getirmiş akşam spor yapıp tamamen görünmez yapacağım bu arada şerbetliler artık beni rahatsız ediyor diye düşünüyorum inanmak istğ

Menu spor su ve yedigin saatler gayet guzel canim...

gülüm saat 3 e kadar elle tutulur aman aman bişey yok 1 haşlanmış yumurta var öğleden sonrasının da toparlamışsın yoksa yetersiz diyecektim ekmek zaten yok süper olmuş afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…