- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.621
Afiyet olsun canim menun güzel ama akşam ki çorbayi bir kepçe yap canım gündüz pizza var çünkü. Spor da var oh maşallah
Corba hangisindendi bilemiyorum ama karbonhidrat hic yok super olmus.yarina mutlaka eksi gorursun demedi demePeki madem menumu veriyorum
D Deligonul783 ve diger azimli arkadaslarim
Sabah 8.00 : ılık limonlu şu 3 kuru kayısı
Kahvaltı 8.30: bir has yumurta
Ara 11.00:sek Nescafe 2 dilim bitter
Ara 13.30: Türk Kahvesi
14.00: 2 çilek yedim
Aksam 15.00: 1 kepçe çorba
1 kepçe susuz t fasulye
6 kaşık mantar kav.
5 kaşık yoğurt
Ara 16.30: Türk Kahvesi
Aksam birde süt içerim
Yatmadan limonlu yoğurt suyu icecem inş
3 litre su
Eğer spor aletin yoksa hiç yoktan iyidir sıkılaşma yapıyor merak ettiğin olursa destek olurum
Bence sorunsuz pizza o saatte sadece iki dilim ondan zarar gelmez
Ne denilebilir çok güzel bir menü olmuş
Inşallah azından bal damlıyorCorba hangisindendi bilemiyorum ama karbonhidrat hic yok super olmus.yarina mutlaka eksi gorursun demedi deme
tatlın çok erken olduğu için hiç sorun değil bence menün de güzel erkenden yine bitirmişsin yemek işini afiyet olsun gülümA aysun163 grup olmuşuz beraber yeniden bismillah diyelim hemen menümü anlatayım
07:00
Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, Kibrit kutusu kadar peynir, Domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, çay
Ara(10:15)
1 kalburabastı ( arkadas getirmişti)
1 su bardağı süt
Öğle (12:15)
Fırında tavuktan parça, salata
Ara(15:00)
1 minik galeta, çay
Akşam (16:05)
1 kase mercimek çorbası, avuç içi fındık
Ara
Türk kahvesi
2.5 L su
Tatlisini da yer aksamina da dengeler benim arkadasim...A aysun163 grup olmuşuz beraber yeniden bismillah diyelim hemen menümü anlatayım
Limonlu su
1 haşlanmış yumurta, Kibrit kutusu kadar peynir, Domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, çay
1 su bardağı süt
1 minik galeta, çay
Ara
Türk kahvesi
2.5 L su
Bende erken saatte akşam yemeği tamamlamaya çalışıyorum geç yemedikten sonra sorun olmaz beyne doğru msj gönderİnşallah zarar gelmez canım. Bir hafta on gün önce de böyle erken yedim beni üzmedi ama bakalım işte şeytan dürttü kaçamak yap diye
A aysun163 grup olmuşuz beraber yeniden bismillah diyelim hemen menümü anlatayım
Limonlu su
1 su bardağı süt
1 minik galeta, çay
Ara
Türk kahvesi
2.5 L su
canım benimm yaradanına kurban olurummmm işte gerçek dost dostlarımsınız boşuna demiyorum kazandın kazandık diyorsun bak yaa duygulandım kızzz yineeekim2009 nasıl güzel bir sayıydı o bu güzel menüler sonunda kazandın kazandık çok şükür heyttt kim var karşılarında bilmiyorlar
menün gayet güzel orciklerin de küçücük ellerinde güzel maşallahhhh
hahahahah gel tabi kiiiiiii
Aynen öyle canımın istediğini erken saatte yemeye karar verdim bugünkü benim isteğim dışında oldu ama kendimi sıktıkça daha çok patlama yaptığımı fark ettimTatlisini da yer aksamina da dengeler benim arkadasim...
Yeme öncesi aklıma geliyorsun iştahım kapansın diye dua ediyorumtatlın çok erken olduğu için hiç sorun değil bence menün de güzel erkenden yine bitirmişsin yemek işini afiyet olsun gülüm
bak yaaa kız sen ne uyanıksınangelina35 e de bi danismak lazim milad bazen motivesi dusuyor izine cikiyor ya angelina tanidigim kadariyla bu durmlarda ve kacamakli menulerde motivesi bozuluyor.olmadi ikinizi esleriz miladla angelinayi incitanesiyle bizim gruba aliriz hem kilolarimiz daha yakin angelinayla.
Dur hele bi gelsin bakalim ne diyecek.ben uzun sure tanidigim icin onun adina konustum
Akşam erken olsun diye ikisinin arası yakın oldu endişelenme o tatlıyı mahvederim gruba zarar vermemCanim ikimize de hayirli olur insallah
Menune gelirsek tatli yemişsin ama yaninda sut olmasi iyi olmus birde sanki yemek saatlerinin arasi cok kisa gibi geldi bana yoksa gerisi guzel
Seni grubu görmeden sevmeyi öğrendim iyiki sizinleyimcanım benimm yaradanına kurban olurummmm işte gerçek dost dostlarımsınız boşuna demiyorum kazandın kazandık diyorsun bak yaa duygulandım kızzz yinee
Cok haklisin.aksini yapsaydin zaten onca kiloyu nasil verirdin canim.bende aynen senin mantiginla 45 kilo verdimAynen öyle canımın istediğini erken saatte yemeye karar verdim bugünkü benim isteğim dışında oldu ama kendimi sıktıkça daha çok patlama yaptığımı fark ettim
Sakın öyle ölümlü cümleler yokbak yaaa kız sen ne uyanıksıncanomu öyle vermem o zaman paylaşalım hem sizin guruba hem bizim guruba dahil olsun birden giderse yazık bu yaşlı ve hastalıklı kadının kalbine mi insin ben ölim miiiiii
sağlıkla inşallah kapanırYeme öncesi aklıma geliyorsun iştahım kapansın diye dua ediyorum
A aysun163 grup olmuşuz beraber yeniden bismillah diyelim hemen menümü anlatayım
Limonlu su
1 su bardağı süt
1 minik galeta, çay
Ara
Türk kahvesi
2.5 L su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?