Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canim menun güzel ama akşam ki çorbayi bir kepçe yap canım gündüz pizza var çünkü. Spor da var oh maşallah

Ah canım çorbayı mecburen içiyorum o kadar. Bitmedi bir türlü. Ne bereketli mercimek çorbası ya. Zaten küçük kaselerim 2 kepçe falan alıyo. Zumba çok yoruyo tok tutsun. Geldiğimde midem kazınır.

Corba hangisindendi bilemiyorum ama karbonhidrat hic yok super olmus.yarina mutlaka eksi gorursun demedi deme

Eğer spor aletin yoksa hiç yoktan iyidir sıkılaşma yapıyor merak ettiğin olursa destek olurum

Bence sorunsuz pizza o saatte sadece iki dilim ondan zarar gelmez

Ne denilebilir çok güzel bir menü olmuş

İnşallah zarar gelmez canım. Bir hafta on gün önce de böyle erken yedim beni üzmedi ama bakalım işte şeytan dürttü kaçamak yap diye

tatlın çok erken olduğu için hiç sorun değil bence menün de güzel erkenden yine bitirmişsin yemek işini afiyet olsun gülüm

Tatlisini da yer aksamina da dengeler benim arkadasim...

Canim ikimize de hayirli olur insallah
Menune gelirsek tatli yemişsin ama yaninda sut olmasi iyi olmus birde sanki yemek saatlerinin arasi cok kisa gibi geldi bana yoksa gerisi guzel

ekim2009 nasıl güzel bir sayıydı o bu güzel menüler sonunda kazandın kazandık çok şükür heyttt kim var karşılarında bilmiyorlar
canım benimm yaradanına kurban olurummmm işte gerçek dost dostlarımsınız boşuna demiyorum kazandın kazandık diyorsun bak yaa duygulandım kızzz yinee

hahahahah gel tabi kiiiiiii
angelina35 e de bi danismak lazim milad bazen motivesi dusuyor izine cikiyor ya angelina tanidigim kadariyla bu durmlarda ve kacamakli menulerde motivesi bozuluyor.olmadi ikinizi esleriz miladla angelinayi incitanesiyle bizim gruba aliriz hem kilolarimiz daha yakin angelinayla.
Dur hele bi gelsin bakalim ne diyecek.ben uzun sure tanidigim icin onun adina konustum

bak yaaa kız sen ne uyanıksın canomu öyle vermem o zaman paylaşalım hem sizin guruba hem bizim guruba dahil olsun birden giderse yazık bu yaşlı ve hastalıklı kadının kalbine mi insin ben ölim miiiiii

Aynen öyle canımın istediğini erken saatte yemeye karar verdim bugünkü benim isteğim dışında oldu ama kendimi sıktıkça daha çok patlama yaptığımı fark ettim
Cok haklisin.aksini yapsaydin zaten onca kiloyu nasil verirdin canim.bende aynen senin mantiginla 45 kilo verdim

Çok güzel menü canım. Akşamın da erken olmuş yarına eksi görebilirsin. Tatlıyı da o kadar erken saatte yemişsin ki hiiç zararı olmaz zaten küçük bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…