- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.641
Bunu bikaç gündür yapıyorum ve aylar sonra ilk kez 64.9 u gördüm ucundan ama buna şükür eski moduma giriyorum yineCok haklisin.aksini yapsaydin zaten onca kiloyu nasil verirdin canim.bende aynen senin mantiginla 45 kilo verdim
Tutuyorum kendimi herşeyden ye amasağlıkla inşallah kapanır
zaten menülerinde iştahlı gibi değil ki gülüm
Sağol canım inşallah hepimiz ekside oluruzÇok güzel menü canım. Akşamın da erken olmuş yarına eksi görebilirsin. Tatlıyı da o kadar erken saatte yemişsin ki hiiç zararı olmaz zaten küçük bişey.
Sen verme ben alirimbak yaaa kız sen ne uyanıksıncanomu öyle vermem o zaman paylaşalım hem sizin guruba hem bizim guruba dahil olsun birden giderse yazık bu yaşlı ve hastalıklı kadının kalbine mi insin ben ölim miiiiii
Benim şarj % 10 gösteriyor biraz dolsun sonra tekrar uğrarımKızlar tel saatlerdir şarjda ama bi dolmadı gitti. Prizin yanına kamp kurdum adeta bacaklarım uyuştu. Biraz dolsun gelirim yine.
Kizlar ben şoyle bisey yapmak istiyorum 79 kiloya dusene kadar aksamlardan sadece yogurt yaninda mesela iki ceviz ya da bir avuc badem yiyim diyorum artik 80 li rakkamlardan cok sıkıldim biran once 79 kiloyu gormek istiyorum sonra yine normal menulere donerim sizce nasil olur bana bi fikir verin
işte en sağlıklı zayıflayıp kilo koruma yöntemi bu işte zamanla insan alışıyor zatenTutuyorum kendimi herşeyden ye ama
az az ye düşüncesi oldu
Eğer spor aletin yoksa hiç yoktan iyidir sıkılaşma yapıyor merak ettiğin olursa destek olurum
Yürüme bandım var 1 saat yürüyorum. Ama şöyle güzel bir cardio arıyorum. Leslie bir işe yarıyacakmis gibi gelmiyor. Plates sıkıcı geliyor bana. Önerin varmi
Bence sorunsuz pizza o saatte sadece iki dilim ondan zarar gelmez
Ne denilebilir çok güzel bir menü olmuş
Menümü vereyim canlar :
@tevafuk
Kahvaltı (12 gibi)
yağsız sade tost tb
1 bardak süt
Ara (14:00)
1-2 lokma orcik
Öğle (15:30)
2 dilim pizza ince hamur (yağsız)
Ş.siz nescafe
Akşam (18:00)
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurtlu kabak
3 lt su
1 saat zumba
Orcik (cevizli sucukta denebilir ama cevizin dışı incecikti ve nerdeyse tatlı bile değildi sadece ceviz yemiş gibi oldum. resmini ekledim. Aklınıza kocaman cevizli sucuklar gelmesin diye
A aysun163 grup olmuşuz beraber yeniden bismillah diyelim hemen menümü anlatayım
07:00
Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, Kibrit kutusu kadar peynir, Domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, çay
Ara(10:15)
1 kalburabastı ( arkadas getirmişti)
1 su bardağı süt
Öğle (12:15)
Fırında tavuktan parça, salata
Ara(15:00)
1 minik galeta, çay
Akşam (16:05)
1 kase mercimek çorbası, avuç içi fındık
Ara
Türk kahvesi
2.5 L su
benimkiler gelmedi hala gelip namaz kıl sofraya otur derken saat 7 yi bulacak ben şimdiden menü vereyim sonra fırsat olmaz uyur kalırsam :))
angelina35 tüm canlarımm
sabah
yok acıkmadım
öğle 12:00 (bu defa da çok acıktım )
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
yarım salatalık
14:30 karşı komşum geldi
1 az şekerli kahve
1 avuç dolusu çekirdek çitledim
çeyrek bir lokmalık ıslak kek komşum getirdi ve ye diye ısrar etti ayıp olmasın dedim
17 :05
1 fincan sıcak süte nescafe
bu saatten sonra acıkmam galiba çok acıkırsam 1 kase yoğurt olur
değişiklik olursa yazarım
Reglim bugün başladı canım eksi görmem çok zor.. çorbaM burada yarma diyorlar marketlerde de satılıyor keskeklik buğdayın Değirmenden geçmiş hali. Yoğurtlu yapılıyor bir kepceydi zatenCorba hangisindendi bilemiyorum ama karbonhidrat hic yok super olmus.yarina mutlaka eksi gorursun demedi deme
Bu hafta bu şekilde çok güzel kilolar verdin canım afiyet olsun ama yoğurdu mutlaka ye bence çünkü gündüz çok azbenimkiler gelmedi hala gelip namaz kıl sofraya otur derken saat 7 yi bulacak ben şimdiden menü vereyim sonra fırsat olmaz uyur kalırsam :))
angelina35 tüm canlarımm
sabah
yok acıkmadım
öğle 12:00 (bu defa da çok acıktım )
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
yarım salatalık
14:30 karşı komşum geldi
1 az şekerli kahve
1 avuç dolusu çekirdek çitledim
çeyrek bir lokmalık ıslak kek komşum getirdi ve ye diye ısrar etti ayıp olmasın dedim
17 :05
1 fincan sıcak süte nescafe
bu saatten sonra acıkmam galiba çok acıkırsam 1 kase yoğurt olur
değişiklik olursa yazarım
Afiyet olsun süpertomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta + 1 çeri domates + 1 çatal peynir ekmek arası
ARA 10:00
5 tane kuru üzüm
ÖĞLE 12:30
1 kase şehriye çorba
2 kaşık bulgur plv
avuç içi büyüklüğünde fırında tavuk göğüs
ARA 16:00
4 tane yulaflı bisküvi
AKŞAM 18:30
1 bardak süt 2 yulaflı bisküvi yada ( 5 tane kuru üzüm )
3,5 LT SU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?