Haydi Yine Yeniden...

onun orası öyle size çok daha yakın kilosu menü ve yorumlarda kötü etkilenirse zaten olmaz angelinam tamam derse o zaman ben de uygun bir başlık parası karşılığı (kilosu kadar elmas- yakut -pırlanta olabilir) ortağım canomu verebilirim

Heralde en dogrusunu sen soyledin olmazsa iki aksamda bir yapayim boyleliklede vucut alismamis olur sagol canim
2 günde bir iyi olur bence hem seni de zorlamaz hem de bedenin alışmaz
ama baktın zor geliyor gecenin bir yarısı acından kıvranıyorsun yapmazsın normale dönersin

Cok guzel bi menu pizzalar bile goze batmiyor

Menun cok guzel diycek bisey yok

Sen bisey yememişsin bugun canim sali gunu rekor kirican heralde

Cok guzel cok erken yemek yemegi birakmişsin

akşam 1 çorba içseydin bari gülüm

Canim nasilda guzel tanimissin beni gerekirse tek ilerlerim ben iincitanesi ve senin kadar buyuk rakamlar veremiyorum ben sizi listede asagiya cekmek istemem ki son gunlerde motivem yerlerde sizleride etkilemek istemiyorum .....

Menun gayet guzel bir issirik kekten bisey olmaz canim afiyet olsun

menün çok güzel canım pizzalarda erken saat ve yağsız süper
bayılırım cevizli sucuğa uzun zamandır yani diyete girdim gireli yemedim hiç

Benim yediğim çok hafifti. Çok azdı şekeri ve dışındaki pestil çok inceydi. Paketini çekip yollayayım bundan yiyebilirsin bence. Ama tabi her yerde var mıdır bilmiyorum.

Iyi aksamlar kizlar menumu vereyim hemen @ekim200
Sabah 10 30
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Bir ucgen peynir
Uc dort dilim salatalik
Ara 16 00
Iki tane misir patlagi hani yuvarlak olandan
Bir elma
Aksam : 18 00
Iki kasik bulgur pilavi
Tum tavugu parcalayip firinda yaptik hani kemikli ama etin az oldugu yer varya onlari yedim iste cok azdi
Su 1, 5 litre oldu
Migdem cok bulaniyo benim yaa

Ahhyyyyy pestilim çıktı resmen kısa zamanda cok sey halledebiliyor insan birkez daha anladım menumde gecikti bugün aksam yemegini koştur koştur yedim zaten neyse cok uzattim menummm

Sabah 04.15
Yaklasik 1 kucuk muz
Yarim bardak süt
Bu saatte bu ne derseniz bu sabah ilkkez iki oglumu namaza kaldırdım yatağa girdiklerinde açıktık dediler muz ve sut verdim ikisinden kalmaları yedim

Kahvalti 08.45
1 el kadar lavas
1 t.k. labne
3 zeytin

Ogle 12.00
1 porsiyon tavuk döner (nihayet bitti dondurucuya koymustum acil durumlar icin)
1 bardak ayran
2 lokma lavas

Ara
Sade kahve ve 1 parca bitter

Ara
Meyveli dondurma verdigim olculerin 5te 1i

Ara
1 bardak ayran surahiyi yikayacaktim da sin bardağı ictim fazla oldu ara biliyorum

Aksam 18.45
1 kase kofteli yogur çorbası
5 kaşık tavugu bol sebze yemegi

Ara yapmayi düşünmüyorum cunku aksam gec oldu ama olursada yazarim

Guruba kabul gordum mu bilmiyorum daha sayfalari.okumadim kabul edildim varsayiyorum

angelina35 ekim2009 kabul etmediyseniz ne bozulurum ama

Canımm sen akşam yemeği de yesene çok az olmuş kuşum.

Akşam bisküvi yerine üzüm yeseydin canım güzel menü.

Güzel canım akşam erken saat yersen bu şekilde, hafif bi akşam öğününün zararı olmaz bence. Çorba salata gibi. Gerçi yoğurtta sağlıklı ama benim fikrim tabi. Günlük çorba içmen iyi olur için kurumasın. Suyu da 2,5 lt yaparsan süper olur. Sporun da güzel.

gülüm geçmiş olsun üşüttün mü kaç gündür de şiş ve halsizsin şimdide miden bulanıyor anacım sen hasta oluyorsun galiba

kendine dikkat et miden bulanmaya devam ederse kahves yap bol bol kokla sonrada iç sonrada yat bacım dinlen

Super ortim.aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…