- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.681
Biliyorum canim.bizde yarma deriz.hatta haslanmis nohut da katar annem.yogurt corbasi yani bizde yarmali ve nohutlu olur uzerine nane yakilir.cok severimReglim bugün başladı canım eksi görmem çok zor.. çorbaM burada yarma diyorlar marketlerde de satılıyor keskeklik buğdayın Değirmenden geçmiş hali. Yoğurtlu yapılıyor bir kepceydi zaten
Yarim litre kadar daha su icersen fevkalade olur menunle birlikteBugunku menum kizlar
@Melrin
Sabah ilik limonlu su
Ara
Rezene cayi
5 tane findik
Saat 11
İki taneden kiymali yumurta
Uc kare peynir
5 tane zeytin
Bir tane salatalik
Bir dilim ekmek
Ara sade kahve
Bir tane biskuvi
Aksam 17
Bir kase yogurt icine iki tane ceviz uc tane badem attim
Su 1,5 litre
Aksam 45 dakika bisiklet olucak
maşallah aslan parçaları sabah namazına da kalmışlar rabbim esirgesinAhhyyyyy pestilim çıktı resmen kısa zamanda cok sey halledebiliyor insan birkez daha anladım menumde gecikti bugün aksam yemegini koştur koştur yedim zaten neyse cok uzattim menummm
Sabah 04.15
Yaklasik 1 kucuk muz
Yarim bardak süt
Bu saatte bu ne derseniz bu sabah ilkkez iki oglumu namaza kaldırdım yatağa girdiklerinde açıktık dediler muz ve sut verdim ikisinden kalmaları yedim
Kahvalti 08.45
1 el kadar lavas
1 t.k. labne
3 zeytin
Ogle 12.00
1 porsiyon tavuk döner (nihayet bitti dondurucuya koymustum acil durumlar icin)
1 bardak ayran
2 lokma lavas
Ara
Sade kahve ve 1 parca bitter
Ara
Meyveli dondurma verdigim olculerin 5te 1i
Ara
1 bardak ayransurahiyi yikayacaktim da sin bardağı ictim fazla oldu ara biliyorum
Aksam 18.45
1 kase kofteli yogur çorbası
5 kaşık tavugu bol sebze yemegi
Ara yapmayi düşünmüyorum cunku aksam gec oldu ama olursada yazarim
Guruba kabul gordum mu bilmiyorum daha sayfalari.okumadim kabul edildim varsayiyorum
angelina35 ekim2009 kabul etmediyseniz ne bozulurum ama
Bilmiyorumki galiba hasta oluyorum birde bu mevsim kum dokme mevsimi o da olabilir vucudum kendi uretiyo kumu migdem gercekten cok kotu ama bu durumda bile canim tatli istiyo motivem bozuldu toparlayamiyorum halen gr eksilmedi kilomgülüm geçmiş olsun üşüttün mü kaç gündür de şiş ve halsizsin şimdide miden bulanıyor anacım sen hasta oluyorsun galiba
kendine dikkat et miden bulanmaya devam ederse kahves yap bol bol kokla sonrada iç sonrada yat bacım dinlen
akşam yemeklik halim kalmadı oğlum illa film izleyelim dedi kung fu pandanın 23 dk lık son filmini izlerken mısır patlattı yine benim oğluş bir sürü yedim suyuda içince şiştimCanımm sen akşam yemeği de yesene çok az olmuş kuşum.
Akşam bisküvi yerine üzüm yeseydin canım güzel menü.
Güzel canım akşam erken saat yersen bu şekilde, hafif bi akşam öğününün zararı olmaz bence. Çorba salata gibi. Gerçi yoğurtta sağlıklı ama benim fikrim tabi. Günlük çorba içmen iyi olur için kurumasın. Suyu da 2,5 lt yaparsan süper olur. Sporun da güzel.
Canim nasilda guzel tanimissin beni gerekirse tek ilerlerim ben iincitanesi ve senin kadar buyuk rakamlar veremiyorum ben sizi listede asagiya cekmek istemem ki son gunlerde motivem yerlerde sizleride etkilemek istemiyorum .....
Senin tek ilerlemene de ne ekim nede ben izin veririz.incitanesi ne der bilemiyorum ama bizim siralamada olmamiz gibi bi sey yok canim.cok da onemli degil.eglenerek kilo veriyoruz surda.istedigin gruba dahil olabilirsin sana birakiyorum.Iyi aksamlar kizlar menumu vereyim hemen @ekim200
Sabah 10 30
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Bir ucgen peynir
Uc dort dilim salatalik
Ara 16 00
Iki tane misir patlagi hani yuvarlak olandan
Bir elma
Aksam : 18 00
Iki kasik bulgur pilavi
Tum tavugu parcalayip firinda yaptik hani kemikli ama etin az oldugu yer varya onlari yedim iste cok azdi
Su 1, 5 litre oldu
Migdem cok bulaniyo benim yaa
inşallah kum üretmemiştir bu defa vücudun canın çok tatlı istiyorsa 1 dk bi dur düşün cidden mi canın istiyor yoksa stresten mi istiyor cidden istiyorsa bedenini dinle minnacıkta olsa şekerli bişey ye ihtiyacı var ki çekiyor demektirBilmiyorumki galiba hasta oluyorum birde bu mevsim kum dokme mevsimi o da olabilir vucudum kendi uretiyo kumu migdem gercekten cok kotu ama bu durumda bile canim tatli istiyo motivem bozuldu toparlayamiyorum halen gr eksilmedi kilom
Menu guzel dengeli olmus.grup isi muallakta halaAhhyyyyy pestilim çıktı resmen kısa zamanda cok sey halledebiliyor insan birkez daha anladım menumde gecikti bugün aksam yemegini koştur koştur yedim zaten neyse cok uzattim menummm
Sabah 04.15
Yaklasik 1 kucuk muz
Yarim bardak süt
Bu saatte bu ne derseniz bu sabah ilkkez iki oglumu namaza kaldırdım yatağa girdiklerinde açıktık dediler muz ve sut verdim ikisinden kalmaları yedim
Kahvalti 08.45
1 el kadar lavas
1 t.k. labne
3 zeytin
Ogle 12.00
1 porsiyon tavuk döner (nihayet bitti dondurucuya koymustum acil durumlar icin)
1 bardak ayran
2 lokma lavas
Ara
Sade kahve ve 1 parca bitter
Ara
Meyveli dondurma verdigim olculerin 5te 1i
Ara
1 bardak ayransurahiyi yikayacaktim da sin bardağı ictim fazla oldu ara biliyorum
Aksam 18.45
1 kase kofteli yogur çorbası
5 kaşık tavugu bol sebze yemegi
Ara yapmayi düşünmüyorum cunku aksam gec oldu ama olursada yazarim
Guruba kabul gordum mu bilmiyorum daha sayfalari.okumadim kabul edildim varsayiyorum
angelina35 ekim2009 kabul etmediyseniz ne bozulurum ama
kız valla seni çalı süpürgesiyle kovalarım o ne biçim laf tek nereye ilerliyorsun kimin düzenini bozmuşsun bu yazdıklarını görmemiş olayım sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun ister bizle ister tomurcuklarla nasıl olsa aynı topikteyiz listeyide muhabbetine yapıyoruz grubun eksisi artısı olsa ne olur önemli olan motivasyon zayıflamak değil mi gülümtomurcukkk canim sali gunune kadar ekim2009 ile ilerleyim sonucta bir haftamizi verdik ikimiz ilerleyelim miladda o gune kadar toparlansin tek yazsin sonrasinda sali gunu bakariz ben tekde ileryebilirim olmadi size katilirim inciiitanesi de isterse sonucta kimsenin duzenini bozmak istemem
Tamam yavrum sen bilirsin.halketen incitanesine sormadan bize gel dedim.ama o yufka yureklim herkesi kabul eder kiyamaz ki sizleretomurcukkk canim sali gunune kadar ekim2009 ile ilerleyim sonucta bir haftamizi verdik ikimiz ilerleyelim miladda o gune kadar toparlansin tek yazsin sonrasinda sali gunu bakariz ben tekde ileryebilirim olmadi size katilirim inciiitanesi de isterse sonucta kimsenin duzenini bozmak istemem
tomurcuğum yaaa ne güzel demişsin :))Senin tek ilerlemene de ne ekim nede ben izin veririz.incitanesi ne der bilemiyorum ama bizim siralamada olmamiz gibi bi sey yok canim.cok da onemli degil.eglenerek kilo veriyoruz surda.istedigin gruba dahil olabilirsin sana birakiyorum.
menune gelince suyu az icmissin gerisi guzel
Sıkıntı yok canım benim içintomurcukkk canim sali gunune kadar ekim2009 ile ilerleyim sonucta bir haftamizi verdik ikimiz ilerleyelim miladda o gune kadar toparlansin tek yazsin sonrasinda sali gunu bakariz ben tekde ileryebilirim olmadi size katilirim inciiitanesi de isterse sonucta kimsenin duzenini bozmak istemem
Evet canım menun güzel bence de ara yapmainciiitanesi
sabah 08.00
1 yumurta 3 dilim sucuk ile yagsiz omlet
1 dilim kepekli ekmek
ara 11.00
1 hurma
oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
ara 16.00
1 lokma beyaz peynir
aksam 18.00
4 yk arnavut cigeri
2 yk patlican oturtma firinda
1 yk pilav
1 kase kivircik salata
ara yapmam
Hayirdir canım veda eder gibi yazmışsınHee aslinda ben atlamis oldum kusura bakmayin.. ben ekimle kilo yakin demistim zaten neyse kizlar kimsenin düzeni bozulmasın kimsede taşınmasın gurubundannn motivasyondaaa dusmesin. Allah a emanetsiniz bol kilo vermeler herkese...
Ne oldu simdi neden boyle yaptin milad.gruplari duzenlemeye calistik alinacak birsey yokki canim.hem soruyorsun angelina da kabul ederse diye hemde kabul etmediginde ayrilmak istiyorsun hepten.bu sekilde gitmen hic hos olmadi.angelina bizim gruba gelir yada tek takilir senin ekimle kilon yakin ikiniz takilirsiniz.herkes birbirine yorum yapiyor zaten.grup isi fasa fiso.ama neyse sen bunlari yazdiktan sonra artik kararini vermissin demektir.ben sadece ortami duzenlemeye calismistim kimseyi kirmamaya ozen gostererek ama kimse benim kirilip kirilmayacagimi hesaba katmiyor sanirimHee aslinda ben atlamis oldum kusura bakmayin.. ben ekimle kilo yakin demistim zaten neyse kizlar kimsenin düzeni bozulmasın kimsede taşınmasın gurubundannn motivasyondaaa dusmesin. Allah a emanetsiniz bol kilo vermeler herkese...
Maşallah canım kalbin temiz iyi birisin rabbim çocuğunun güzel günlerini göstersin sana ellerine sağlıkIsten geldim esimin yengesi dusmus ayagi alciya alinmis ona gittim evleri yakin.hani su beni kiskanan var ya zayifladim diye o iste.
neyse orda yemek yedim biraz.masayi mutfagi toparladim.evini supurdum sildim tozunu aldim banyolarini ovdum.cay koyucam simdi.nasil dua ediyor bilemezsiniz.ne utanmistir kiskandigina benievi 3 katli bide triblex.4 oda 2 salon kocaman mutfagi var.isten geldigim halde yaptim isini.yapma dedi ama durur muyum ben kadim is guc yapamamis aksama kadar.neyse menumu yazayim bakarim arada yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?