Haydi Yine Yeniden...

Jessica zayıflama videosu var o yorucu bayağı hareketli
jillian da sıkılaşma üzerine 3 set hareketi var onlarida deneyebilirsin

Bende aynen oyle düşündüm benim kirilmamin hesaba katilmadigini düşünüyorum.. bizim guruba ilave yapılırken bize sorulmadı dagitilirken de.. angelina ve ekime sordum evet sana da gurup lideri olarak sordum senin angelina adina peşin cevap vermen beni kırdı.. sabah yazdigina da kirildim zaten herkesi benden korumaya calistigini hisettim artık.. sabah aysun aksam angelina haklisin da canim ne diyeyim kulun kendine ettiğini kimse kimseye edemezmis.. kirildim ama bu sizi severek ayrilmama engel degil.. konuyu uzatmadan ayrılmak namina böyle yazdim yanlis anlaşılmasın.. h
Basarilar herkese

Menü yazdığın gibi kalmasada oğluşun yaptığı mısır yağ eritirmiş buna inanmak istiyorum

Gayet hafif bir menü su çok iyi maşallah sana
Vayyy ortağım su miktarın haricinde harikasın spor, erken saatte yemek çok güzel heyttt Süppperrr
Bizim tavukda o şekilde pişmişti aynısını yemişiz menü güzel böbrek helede kum sorunu var diyosun miden bulansada lütfen su iç

Yorum diğer yorum içinde kaldı her zaman ki gibi harikasın herşey yolunda

Yarın disardayim hatta doğum gününe gidicem. Gidicem yere kadar yuruyecem. Ama yarın izin veriyorum herseyden azar azar da olsa yiyecem. Başka bişey yapmiyacam. Spor yok yani pazar devam ederim. Zaten kiloda veremiyorum. Çok az yiyorum 2 saate kadar spor yap kilo kaybı olmuyor offf

Ilk ay ben zorla 2 kilo vermiştim azı çoğu yok yeter ki sayı azalsın kafana veremiyorum diye değil spor yapıyorum yediğime dikkat ediyorum kilom azalıyor diye söylemen lazım az değil yeterli ye sporu abartmadan yap 40 dk koşu bandında yürü 15-20 dk sıkılaşma hareketleriyle tamamla suyu mutlaka iç haftada 1 gün dinlen açık havada da yürüyebilirsin en başta kendine güven sonuç güzel olacak

Biliyorum canim.bizde yarma deriz.hatta haslanmis nohut da katar annem.yogurt corbasi yani bizde yarmali ve nohutlu olur uzerine nane yakilir.cok severim
Aynen canım bizde de cok sevilir. nohut da kattigimiz oluyor bazen de çok az taze fasulye içini çıkarıp küçük küçük posetleyip ondan da katiyoruz. Bugün ki sadeydi

Hee aslinda ben atlamis oldum kusura bakmayin.. ben ekimle kilo yakin demistim zaten neyse kizlar kimsenin düzeni bozulmasın kimsede taşınmasın gurubundannn motivasyondaaa dusmesin. Allah a emanetsiniz bol kilo vermeler herkese...
Bastirarak yazdigin yerleri bana dedin galiba ben senin ekimle eslesmeni kendimin de olmazsa tek takilacagimi soyledim olmadi tomurcuklara katilirdim saliya kadar bekleyebilirdin niye boyle bisry yaptin anlamadim hayirlisi olsun napalim

Bakalım. 1 saat yürüme bandında tempolu yürüyorum. 30 dk cardio biraz siklasma hareketleride yapıyorum. Azda yiyorum.

Bakalım. 1 saat yürüme bandında tempolu yürüyorum. 30 dk cardio biraz siklasma hareketleride yapıyorum. Azda yiyorum.
Ben sen gibi çok spor yaptığım dönem gram vermediğim gibi arttım kendi vücudunu ölç bakalım senin vücudun ne istiyor

merhametli insanın farkı bu işte eline canına sağlık

her zaman ki gibi sağlıklı güzel menü olmuş olmuş afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…