- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.701
Ne oldu simdi neden boyle yaptin milad.gruplari duzenlemeye calistik alinacak birsey yokki canim.hem soruyorsun angelina da kabul ederse diye hemde kabul etmediginde ayrilmak istiyorsun hepten.bu sekilde gitmen hic hos olmadi.angelina bizim gruba gelir yada tek takilir senin ekimle kilon yakin ikiniz takilirsiniz.herkes birbirine yorum yapiyor zaten.grup isi fasa fiso.ama neyse sen bunlari yazdiktan sonra artik kararini vermissin demektir.ben sadece ortami duzenlemeye calismistim kimseyi kirmamaya ozen gostererek ama kimse benim kirilip kirilmayacagimi hesaba katmiyor sanirim
Menü yazdığın gibi kalmasada oğluşun yaptığı mısır yağ eritirmiş buna inanmak istiyorumbenimkiler gelmedi hala gelip namaz kıl sofraya otur derken saat 7 yi bulacak ben şimdiden menü vereyim sonra fırsat olmaz uyur kalırsam :))
angelina35 tüm canlarımm
sabah
yok acıkmadım
öğle 12:00 (bu defa da çok acıktım )
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
yarım salatalık
14:30 karşı komşum geldi
1 az şekerli kahve
1 avuç dolusu çekirdek çitledim
çeyrek bir lokmalık ıslak kek komşum getirdi ve ye diye ısrar etti ayıp olmasın dedim
17 :05
1 fincan sıcak süte nescafe
bu saatten sonra acıkmam galiba çok acıkırsam 1 kase yoğurt olur
değişiklik olursa yazarım
Gayet hafif bir menü su çok iyi maşallah sanatomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta + 1 çeri domates + 1 çatal peynir ekmek arası
ARA 10:00
5 tane kuru üzüm
ÖĞLE 12:30
1 kase şehriye çorba
2 kaşık bulgur plv
avuç içi büyüklüğünde fırında tavuk göğüs
ARA 16:00
4 tane yulaflı bisküvi
AKŞAM 18:30
1 bardak süt 2 yulaflı bisküvi yada ( 5 tane kuru üzüm )
3,5 LT SU
Vayyy ortağım su miktarın haricinde harikasın spor, erken saatte yemek çok güzel heyttt SüppperrrBugunku menum kizlar
M Melrin
Sabah ilik limonlu su
Ara
Rezene cayi
5 tane findik
Saat 11
İki taneden kiymali yumurta
Uc kare peynir
5 tane zeytin
Bir tane salatalik
Bir dilim ekmek
Ara sade kahve
Bir tane biskuvi
Aksam 17
Bir kase yogurt icine iki tane ceviz uc tane badem attim
Su 1,5 litre
Aksam 45 dakika bisiklet olucak
Bizim tavukda o şekilde pişmişti aynısını yemişiz menü güzel böbrek helede kum sorunu var diyosun miden bulansada lütfen su içIyi aksamlar kizlar menumu vereyim hemen @ekim200
Sabah 10 30
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Bir ucgen peynir
Uc dort dilim salatalik
Ara 16 00
Iki tane misir patlagi hani yuvarlak olandan
Bir elma
Aksam : 18 00
Iki kasik bulgur pilavi
Tum tavugu parcalayip firinda yaptik hani kemikli ama etin az oldugu yer varya onlari yedim iste cok azdi
Su 1, 5 litre oldu
Migdem cok bulaniyo benim yaa
Ahhyyyyy pestilim çıktı resmen kısa zamanda cok sey halledebiliyor insan birkez daha anladım menumde gecikti bugün aksam yemegini koştur koştur yedim zaten neyse cok uzattim menummm
Sabah 04.15
Yaklasik 1 kucuk muz
Yarim bardak süt
Bu saatte bu ne derseniz bu sabah ilkkez iki oglumu namaza kaldırdım yatağa girdiklerinde açıktık dediler muz ve sut verdim ikisinden kalmaları yedim
Kahvalti 08.45
1 el kadar lavas
1 t.k. labne
3 zeytin
Ogle 12.00
1 porsiyon tavuk döner (nihayet bitti dondurucuya koymustum acil durumlar icin)
1 bardak ayran
2 lokma lavas
Ara
Sade kahve ve 1 parca bitter
Ara
Meyveli dondurma verdigim olculerin 5te 1i
Ara
1 bardak ayransurahiyi yikayacaktim da sin bardağı ictim fazla oldu ara biliyorum
Aksam 18.45
1 kase kofteli yogur çorbası
5 kaşık tavugu bol sebze yemegi
Ara yapmayi düşünmüyorum cunku aksam gec oldu ama olursada yazarim
Guruba kabul gordum mu bilmiyorum daha sayfalari.okumadim kabul edildim varsayiyorum
angelina35
Menü güzel çocukların namaza kalkması takdire şayan maşallah yavrulara
Işte budur demem gerekir işte budurrr@inciiitanesi
sabah 08.00
1 yumurta 3 dilim sucuk ile yagsiz omlet
1 dilim kepekli ekmek
ara 11.00
1 hurma
oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
ara 16.00
1 lokma beyaz peynir
aksam 18.00
4 yk arnavut cigeri
2 yk patlican oturtma firinda
1 yk pilav
1 kase kivircik salata
ara yapmam
Yorum diğer yorum içinde kaldı her zaman ki gibi harikasın herşey yolunda@inciiitanesi
sabah 08.00
1 dilim kepekli ekmek
ara 11.00
1 hurma
oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
ara 16.00
1 lokma beyaz peynir
aksam 18.00
4 yk arnavut cigeri
1 yk pilav
1 kase kivircik salata
ara yapmam
Ilk ay ben zorla 2 kilo vermiştim azı çoğu yok yeter ki sayı azalsın kafana veremiyorum diye değil spor yapıyorum yediğime dikkat ediyorum kilom azalıyor diye söylemen lazım az değil yeterli ye sporu abartmadan yap 40 dk koşu bandında yürü 15-20 dk sıkılaşma hareketleriyle tamamla suyu mutlaka iç haftada 1 gün dinlen açık havada da yürüyebilirsin en başta kendine güven sonuç güzel olacakYarın disardayim hatta doğum gününe gidicem. Gidicem yere kadar yuruyecem. Ama yarın izin veriyorum herseyden azar azar da olsa yiyecem. Başka bişey yapmiyacam. Spor yok yani pazar devam ederim. Zaten kiloda veremiyorum. Çok az yiyorum 2 saate kadar spor yap kilo kaybı olmuyor offf
Aynen canım bizde de cok sevilir. nohut da kattigimiz oluyor bazen de çok az taze fasulye içini çıkarıp küçük küçük posetleyip ondan da katiyoruz. Bugün ki sadeydiBiliyorum canim.bizde yarma deriz.hatta haslanmis nohut da katar annem.yogurt corbasi yani bizde yarmali ve nohutlu olur uzerine nane yakilir.cok severim
Bastirarak yazdigin yerleri bana dedin galiba ben senin ekimle eslesmeni kendimin de olmazsa tek takilacagimi soyledim olmadi tomurcuklara katilirdim saliya kadar bekleyebilirdin niye boyle bisry yaptin anlamadim hayirlisi olsun napalimHee aslinda ben atlamis oldum kusura bakmayin.. ben ekimle kilo yakin demistim zaten neyse kizlar kimsenin düzeni bozulmasın kimsede taşınmasın gurubundannn motivasyondaaa dusmesin. Allah a emanetsiniz bol kilo vermeler herkese...
Bakalım. 1 saat yürüme bandında tempolu yürüyorum. 30 dk cardio biraz siklasma hareketleride yapıyorum. Azda yiyorum.Ilk ay ben zorla 2 kilo vermiştim azı çoğu yok yeter ki sayı azalsın kafana veremiyorum diye değil spor yapıyorum yediğime dikkat ediyorum kilom azalıyor diye söylemen lazım az değil yeterli ye sporu abartmadan yap 40 dk koşu bandında yürü 15-20 dk sıkılaşma hareketleriyle tamamla suyu mutlaka iç haftada 1 gün dinlen açık havada da yürüyebilirsin en başta kendine güven sonuç güzel olacak
Ben sen gibi çok spor yaptığım dönem gram vermediğim gibi arttım kendi vücudunu ölç bakalım senin vücudun ne istiyorBakalım. 1 saat yürüme bandında tempolu yürüyorum. 30 dk cardio biraz siklasma hareketleride yapıyorum. Azda yiyorum.
Afiyet olsun ayak sporu yerine çene sporu yapmışsın bol muhabbetlerKızlar çok yağmur yağıyordu yürüyüşe gidemedim ama arkadaşla kahve içmeye gittim
Ah ne istediğini bir bilsemBen sen gibi çok spor yaptığım dönem gram vermediğim gibi arttım kendi vücudunu ölç bakalım senin vücudun ne istiyor
Aynen canım çok iyi geldi valla :) günlük konuşma sayımı tukettim eşim bugün çok şanslıAfiyet olsun ayak sporu yerine çene sporu yapmışsın bol muhabbetler
160 boy 62 kilom hedef 52 olmak istiyorum
merhametli insanın farkı bu işte eline canına sağlıkIsten geldim esimin yengesi dusmus ayagi alciya alinmis ona gittim evleri yakin.hani su beni kiskanan var ya zayifladim diye o iste.
neyse orda yemek yedim biraz.masayi mutfagi toparladim.evini supurdum sildim tozunu aldim banyolarini ovdum.cay koyucam simdi.nasil dua ediyor bilemezsiniz.ne utanmistir kiskandigina benievi 3 katli bide triblex.4 oda 2 salon kocaman mutfagi var.isten geldigim halde yaptim isini.yapma dedi ama durur muyum ben kadim is guc yapamamis aksama kadar.neyse menumu yazayim bakarim arada yine
her zaman ki gibi sağlıklı güzel menü olmuş olmuş afiyet olsun :)@inciiitanesi
sabah 08.00
1 dilim kepekli ekmek
ara 11.00
1 hurma
oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
ara 16.00
1 lokma beyaz peynir
aksam 18.00
4 yk arnavut cigeri
1 yk pilav
1 kase kivircik salata
ara yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?