- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.721
Hee aslinda ben atlamis oldum kusura bakmayin.. ben ekimle kilo yakin demistim zaten neyse kizlar kimsenin düzeni bozulmasın kimsede taşınmasın gurubundannn motivasyondaaa dusmesin. Allah a emanetsiniz bol kilo vermeler herkese...
Sizin gruba aysunu ilave yaparken ucunuz de ayni hafta yarim basladiniz o yuzden uclu esledik.dagilmasina gelince tambagin uzun sure izin istemesi ile oldu.kimse kusura bakmasin da artik haftalarca izinli yazamam ben.mazerek gerekce yazilmasindan sikildim cunku...Bende aynen oyle düşündüm benim kirilmamin hesaba katilmadigini düşünüyorum.. bizim guruba ilave yapılırken bize sorulmadı dagitilirken de.. angelina ve ekime sordum evet sana da gurup lideri olarak sordum senin angelina adina peşin cevap vermen beni kırdı.. sabah yazdigina da kirildim zaten herkesi benden korumaya calistigini hisettim artık.. sabah aysun aksam angelina haklisin da canim ne diyeyim kulun kendine ettiğini kimse kimseye edemezmis.. kirildim ama bu sizi severek ayrilmama engel degil.. konuyu uzatmadan ayrılmak namina böyle yazdim yanlis anlaşılmasın.. h
Basarilar herkese
Evet hemde cok yoruldum ekim cooooooookkkangelina35 tomurcukkk @milad_tb
canlarım güllerim bilirsiniz herkesi severim ama üçünüzün yeri ayrı daha uzun süredir beraberiz daha çok şey paylaştık özelimizi bile anlattık birbirimize ondandır büyük ihtimal
şimdi alınma kırılma yanlış anlaşılma varken konuyu uzatmak iyi sonuç vermiyor biliyoruz o yüzden affınıza sığınaraktan hem kardeşiniz ablanız hem de kilo olarak kıdemliniz olarak sizden ricam bu gün konuşulanları geride bırakın hiç olmamış gibi yola devam edelim gidenlerden dolayı guruplar dağıldı değişti derken tomurcuk sen de yoruldun gülüm eşleştirme yapmaya çalışırken ya gurupları bırakıp tekli devam edelim ama aynı sistem herkes menü yorumlasın yada miladım ben eşleşip devam edelim ama lütfen daha dargınlık yada gidiyorum lafı geçmesin bu konu burda kapanmış olsun
siz beni üzmezsiniz biliyorum
bu ara sen hem burda hem işte çok yoruldun sinirlerin gerildi ben biliyorum gülüm o yüzden de dedim gurupları bırakıp tekli mi devam etsek biri gidip biri gelince düzen hepten bozulmaz sen de sadece salı kilo listesiyle uğraşmış olursunEvet hemde cok yoruldum ekim cooooooookkk
Bana bisey zorluk olmaz canim.tek zor gelen ve canimi sıkan sey izinli yazmak o kadar.bu ara sen hem burda hem işte çok yoruldun sinirlerin gerildi ben biliyorum gülüm o yüzden de dedim gurupları bırakıp tekli mi devam etsek biri gidip biri gelince düzen hepten bozulmaz sen de sadece salı kilo listesiyle uğraşmış olursun
bana göre burada olduktan sonra tek yada gurup farketmiyor zaten sana zorluk olmasın
övünmek gibi olacak olsun daaa ben migren ağrısına da iyi geliyormuşum öyle diyenler vardı hemi de yüzüme valla:))))Bana bisey zorluk olmaz canim.tek zor gelen ve canimi sıkan sey izinli yazmak o kadar.
Zaten daha fazla kisi almak istemiyorum.mevcut sayimiz yeterli.ister tek devam edilsin ister grup benim icin farketmez.ben hep motiveyim full motive.ister teker teker gelin ister topunuz gelin anamneyse her zamanki gibi keyfimi yerine getiren ilk ve tek kadin olarak tarihe gececeksin o ayri konu.
daha once yolladigin videoyu acip izleyecegim simdi biraz stres atip guleyim :))).
Gul bi tanem gul bizi bilen bilr bilmeyende kendi bilir yolumuz bir kalbimiz bir alinganliga gerek yok benseninle herseye varim grup de grup tek dersen tek biz terkedilmis bir gunlukte uc silahsor gibi hergun yazdik seninle birlikte bende yoruldum ama burda emek veren degerli zamanini bizlerle paylasan dostlatimiz var onlara cok buyuk haksizlik olurdu gitmek.... lutfen artik bu konu burda kapansin gercekten cok uzuluyorumBana bisey zorluk olmaz canim.tek zor gelen ve canimi sıkan sey izinli yazmak o kadar.
Zaten daha fazla kisi almak istemiyorum.mevcut sayimiz yeterli.ister tek devam edilsin ister grup benim icin farketmez.ben hep motiveyim full motive.ister teker teker gelin ister topunuz gelin anamneyse her zamanki gibi keyfimi yerine getiren ilk ve tek kadin olarak tarihe gececeksin o ayri konu.
daha once yolladigin videoyu acip izleyecegim simdi biraz stres atip guleyim :))).
Olsun canım iyi olsa sıkıntı yok uzmeyin birbirinizi bende elimden geldiğince aktif almaya çalışıyorum burda ama hepimiz bazen yetişemiyoruz yada ben özellikle bugün olduğu gibi yazacak birşey bulamıyorum o yüzden susuyorum ama hepinizi seviyorumVe ben maalesef biraz kacamaklar yaptim cisslar yedim.inciiitanesi canim brownie yedim kucuklerden iki tane ve biraz cerez.sanirim stresten oldu
Bende seni cok seviyorum.yasadiklarimizi cok yakin buluyorum senle.ortak yonlerimiz var.insallah dostlugumuz kadim olur.kim bilir belki bir gun yuzyuze tanisir gorusuruz karsilikli kahve icer sohbet ederizekim2009 canım supersin okuyorum yazılanları ama ne diyeceğimi bilemedim tabiki burda hiç biriniz hakkı ödenmez bende hiç bu kadar uzun süre diyet yapmamistim burda sizin desteginizle oldu tabiki tomurcukkk etkisi sıcaklığı ve emeği büyük Bende
Bu tarz kirginliklara gerek yok burası güzel bir yer böyle kırgınlıklar olsa da her ailede olduğu gibi bbbizde aile olduk bu kirginliklarda gecer
İnşallah canım her zaman isterim tanısmakBende seni cok seviyorum.yasadiklarimizi cok yakin buluyorum senle.ortak yonlerimiz var.insallah dostlugumuz kadim olur.kim bilir belki bir gun yuzyuze tanisir gorusuruz karsilikli kahve icer sohbet ederiz
hah ne güzel dedin gülüm eline ağzına sağlık aile de olur arada kırgınlıklar sonra geçer bizde aileyizekim2009 canım supersin okuyorum yazılanları ama ne diyeceğimi bilemedim tabiki burda hiç biriniz hakkı ödenmez bende hiç bu kadar uzun süre diyet yapmamistim burda sizin desteginizle oldu tabiki tomurcukkk etkisi sıcaklığı ve emeği büyük Bende
Bu tarz kirginliklara gerek yok burası güzel bir yer böyle kırgınlıklar olsa da her ailede olduğu gibi bbbizde aile olduk bu kirginliklarda gecer
şimdi mi yedinn neyse gitmiş bile mideyeVe ben maalesef biraz kacamaklar yaptim cisslar yedim.inciiitanesi canim brownie yedim kucuklerden iki tane ve biraz cerez.sanirim stresten oldu
Sendemi yaa bende tezgayta duran baklavayi yedim iki dilim az once bitirdim kurtuldum ahh ahh biz baliklar hep kendimize ediyoruz dimiVe ben maalesef biraz kacamaklar yaptim cisslar yedim.inciiitanesi canim brownie yedim kucuklerden iki tane ve biraz cerez.sanirim stresten oldu
bende saat 7 gibi şu cam orta servis kaseleri varyaa onlan mısır patlağı yedim şimdide içim yanıyıııııı sizde şekerli tatlı yediniz yatana kadar suya yapışırız hepberaber:))Sendemi yaa bende tezgayta duran baklavayi yedim iki dilim az once bitirdim kurtuldum ahh ahh biz baliklar hep kendimize ediyoruz dimibosver yarin guzel bir gun olur insallah bizim icin ....
Bende yedim bende hemide baklava iki dilim batirdim bu gunuşimdi mi yedinn neyse gitmiş bile mideye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?