- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.741
öyle deme yaaa eğer 2 saat daha uyumayacaksan yarım litre kadar su iç birde yeşilçaya limon sıkıp iç kurtarırsınBende yedim bende hemide baklava iki dilim batirdim bu gunu
He he he hepimiz wc de sabahliycaz anam nasil yaniyom anlatamam yaa 3litre oldu su dshada gider herhaldebende saat 7 gibi şu cam orta servis kaseleri varyaa onlan mısır patlağı yedim şimdide içim yanıyıııııı sizde şekerli tatlı yediniz yatana kadar suya yapışırız hepberaber:))
benim ki 3.5 litre oldu baktım kesilmedim hala susuyorum bitki çayı yaptım onu içiyorum şimdi sabaha kadar wc bizimP
He he he hepimiz wc de sabahliycaz anam nasil yaniyom anlatamam yaa 3litre oldu su dshada gider herhalde
allah rahatlık versin gülüm tatlı rüyalarHadi kızlar ben yatar yarın çalışmayacağını gerçi ama uykum geldi size iyi geceler sabah herşey daha güzel olacak
Varya bugün arkadaşıma diyorum hele bi salı gelsin şu halka tatlilardan alıp yicem dedim o da biliyor istediğim şeyleri salı yediğimBende yedim bende hemide baklava iki dilim batirdim bu gunu
hahahah benzetme süper gözümde canlandı birden 2 hatun kol kola vitrine yapışmış sırayla tatlıları inceliyor :)))Varya bugün arkadaşıma diyorum hele bi salı gelsin şu halka tatlilardan alıp yicem dedim o da biliyor istediğim şeyleri salı yediğimbugün de akşam arkadaşla kafede vitrinde tatlılar var aynı kasap camekanina bakan kediler gibiydim reglin de ilk günü olunca
Aynen canım öyleydik ama nefsimi terbiye ediyorum resmen sınav veriyorum. Bugün sınıfta yine yaş pasta kesildi bu biiiir, sonra halka tatlıları gördüm dönüşte bu ikiii, sonra kafede sekerpareleri(en sevdiğim tatli) gördüm bu üüç, en sonda kizimla eşimin daha az önce ekmeklerine nutella surdum bu da dööörtt. Yani canım bu gece bi yerlerim sisebilirhahahah benzetme süper gözümde canlandı birden 2 hatun kol kola vitrine yapışmış sırayla tatlıları inceliyor :)))
allaha şükür oturduğum yer merkezden uzak yürüyerek gidemem sakindeyim de tatlıcı pastacı görmüyorum yoksa bende gider hem yapışır hem de alabilirdim belli olmazdı sağım solum
vallaha da billaha da sen aşmışsın maşallahAynen canım öyleydik ama nefsimi terbiye ediyorum resmen sınav veriyorum. Bugün sınıfta yine yaş pasta kesildi bu biiiir, sonra halka tatlıları gördüm dönüşte bu ikiii, sonra kafede sekerpareleri(en sevdiğim tatli) gördüm bu üüç, en sonda kizimla eşimin daha az önce ekmeklerine nutella surdum bu da dööörtt. Yani canım bu gece bi yerlerim sisebilir
cidden şişer mi yarım çay kaşığı al bari nutelladan ağzınaAynen canım öyleydik ama nefsimi terbiye ediyorum resmen sınav veriyorum. Bugün sınıfta yine yaş pasta kesildi bu biiiir, sonra halka tatlıları gördüm dönüşte bu ikiii, sonra kafede sekerpareleri(en sevdiğim tatli) gördüm bu üüç, en sonda kizimla eşimin daha az önce ekmeklerine nutella surdum bu da dööörtt. Yani canım bu gece bi yerlerim sisebilir
Sağolasın canım beni artık ne yildirir ne durdrur Allah in izniylevallaha da billaha da sen aşmışsın maşallahrabbim esirgesin bu gün 4 sınav vermişsin hepsi de süper olmuş
Yok kız şişmez öyle canım cekmedi çok çekse dediğini yapardım gülümcidden şişer mi yarım çay kaşığı al bari nutelladan ağzına
benim şişiyor da ondan aklıma takıldı şimdi
Yaa sorma baklavi aldi esim nasil kizdim kendime regl bi yandan tatli istegi bi yandan ilk gunu bide senin gibi stresle yefim dunde yedim ne olacak artik bilemiyorummVarya bugün arkadaşıma diyorum hele bi salı gelsin şu halka tatlilardan alıp yicem dedim o da bilar istediğim şeyleri salı yediğimbugün de akşam arkadaşla kafede vitrinde tatlılar var aynı kasap camekanina bakan kediler gibiydim reglin de ilk günü olunca
cidden mi ayrılıcan mı yapma gülüm yaaaKizlar yeni okudum gecmisitomurcukkk kizma lutfen ama şu son gunlerde sanki topikte tansiyon yuksek gibiydi mesela bu menu yorumlamalarda once herkes kendi esine yorum yapsin denildi sonra da bazi kizlar ben herkese yapiyorum bana niye kimse yapmiyo diye alindi o zaman herkes herkese yapsin diye kural koyulsaydi sonra topige az yazanlari çikaricam dedin ama herkesin durumu farkli herkes butun gun topige oturup yorum yazamaz ki kendi şahsim adina ben yapamiyorum cunku hem gunduz hem aksam cok fazla işim oluyo haliyle burayi aksatiyorum bu nedenle T tatlitambak i listeden cikardin bugun sonra da @milad_tb boyle bi olaya mazur kaldi ki bence alinmakta hakliydi cunku biraz kirici seyler yazildi benim fikrimce bende olsam alinirdim yani sonuc olarak yoruldum diyosun ya bu son zamanlardaki yazilarindan belli oluyordu benim de bazi yerlerde kirildigim noktalar oldu onun icin bende ayrilmak istiyorum ve hepinize saglikli bol kilo vermeler diliyorum canim hepinizi opuyorum
Bi şey olmaz gülüm ya bol su iç birde yeşil çay menun güzeldi çünkü :)Yaa sorma baklavi aldi esim nasil kizdim kendime regl bi yandan tatli istegi bi yandan ilk gunu bide senin gibi stresle yefim dunde yedim ne olacak artik bilemiyorummbirde icim yaniyo suyu iciyorum doymuyorumm
Bende eski dostuz diye geri dondugunuzde almistim hic mevzu etmeden.benden anlayis bekleniyor ama bana anlayis gosteren yok.kimse alinmasin diye herkesin telinde ayri oynadim.hata etmisim demek ki bana da yaziklar olsun o zaman.Kizlar yeni okudum gecmisitomurcukkk kizma lutfen ama şu son gunlerde sanki topikte tansiyon yuksek gibiydi mesela bu menu yorumlamalarda once herkes kendi esine yorum yapsin denildi sonra da bazi kizlar ben herkese yapiyorum bana niye kimse yapmiyo diye alindi o zaman herkes herkese yapsin diye kural koyulsaydi sonra topige az yazanlari çikaricam dedin ama herkesin durumu farkli herkes butun gun topige oturup yorum yazamaz ki kendi şahsim adina ben yapamiyorum cunku hem gunduz hem aksam cok fazla işim oluyo haliyle burayi aksatiyorum bu nedenle T tatlitambak i listeden cikardin bugun sonra da @milad_tb boyle bi olaya mazur kaldi ki bence alinmakta hakliydi cunku biraz kirici seyler yazildi benim fikrimce bende olsam alinirdim yani sonuc olarak yoruldum diyosun ya bu son zamanlardaki yazilarindan belli oluyordu benim de bazi yerlerde kirildigim noktalar oldu onun icin bende ayrilmak istiyorum ve hepinize saglikli bol kilo vermeler diliyorum canim hepinizi opuyorum
Kadını görünce oryantelin şişmanlattigini anladımasıl bomba geliyor bu hatun süper dans ediyor çok ünlü ve beğenilen bi oryantal kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?