Haydi Yine Yeniden...

P
bende saat 7 gibi şu cam orta servis kaseleri varyaa onlan mısır patlağı yedim şimdide içim yanıyıııııı sizde şekerli tatlı yediniz yatana kadar suya yapışırız hepberaber:))
He he he hepimiz wc de sabahliycaz anam nasil yaniyom anlatamam yaa 3litre oldu su dshada gider herhalde

Bende yedim bende hemide baklava iki dilim batirdim bu gunu
Varya bugün arkadaşıma diyorum hele bi salı gelsin şu halka tatlilardan alıp yicem dedim o da biliyor istediğim şeyleri salı yediğim bugün de akşam arkadaşla kafede vitrinde tatlılar var aynı kasap camekanina bakan kediler gibiydim reglin de ilk günü olunca

hahahah benzetme süper gözümde canlandı birden 2 hatun kol kola vitrine yapışmış sırayla tatlıları inceliyor :)))
allaha şükür oturduğum yer merkezden uzak yürüyerek gidemem sakindeyim de tatlıcı pastacı görmüyorum yoksa bende gider hem yapışır hem de alabilirdim belli olmazdı sağım solum

çikolata diye bir film vardı hatırlar mısınız kasabaya çikolata yapan bir kadın gidiyor küçük kızıyla insanlar daha çikolatanın ne olduğunu bile bilmiyor kasabanın belediye başkanı kadını da sattıklarını da kafirlik olarak görüyor kasabadan gitsin diye uğraşıyordu. onun bayram öncesi değişik çikolatalar yapıp vitrinini doldurduğu sahne geldi aklıma bende o sahneyi ağzımın suyu aka aka izlemiştim orda olsam vitrine yapışır yalana yalana ne yesem diye bakardım herhalde :))

Aynen canım öyleydik ama nefsimi terbiye ediyorum resmen sınav veriyorum. Bugün sınıfta yine yaş pasta kesildi bu biiiir, sonra halka tatlıları gördüm dönüşte bu ikiii, sonra kafede sekerpareleri(en sevdiğim tatli) gördüm bu üüç, en sonda kizimla eşimin daha az önce ekmeklerine nutella surdum bu da dööörtt. Yani canım bu gece bi yerlerim sisebilir

vallaha da billaha da sen aşmışsın maşallah rabbim esirgesin bu gün 4 sınav vermişsin hepsi de süper olmuş

Kizlar yeni okudum gecmisi tomurcukkk kizma lutfen ama şu son gunlerde sanki topikte tansiyon yuksek gibiydi mesela bu menu yorumlamalarda once herkes kendi esine yorum yapsin denildi sonra da bazi kizlar ben herkese yapiyorum bana niye kimse yapmiyo diye alindi o zaman herkes herkese yapsin diye kural koyulsaydi sonra topige az yazanlari çikaricam dedin ama herkesin durumu farkli herkes butun gun topige oturup yorum yazamaz ki kendi şahsim adina ben yapamiyorum cunku hem gunduz hem aksam cok fazla işim oluyo haliyle burayi aksatiyorum bu nedenle T tatlitambak i listeden cikardin bugun sonra da @milad_tb boyle bi olaya mazur kaldi ki bence alinmakta hakliydi cunku biraz kirici seyler yazildi benim fikrimce bende olsam alinirdim yani sonuc olarak yoruldum diyosun ya bu son zamanlardaki yazilarindan belli oluyordu benim de bazi yerlerde kirildigim noktalar oldu onun icin bende ayrilmak istiyorum ve hepinize saglikli bol kilo vermeler diliyorum canim hepinizi opuyorum

cidden şişer mi yarım çay kaşığı al bari nutelladan ağzına
benim şişiyor da ondan aklıma takıldı şimdi

Yaa sorma baklavi aldi esim nasil kizdim kendime regl bi yandan tatli istegi bi yandan ilk gunu bide senin gibi stresle yefim dunde yedim ne olacak artik bilemiyorumm birde icim yaniyo suyu iciyorum doymuyorumm

cidden mi ayrılıcan mı yapma gülüm yaaa

Yaa sorma baklavi aldi esim nasil kizdim kendime regl bi yandan tatli istegi bi yandan ilk gunu bide senin gibi stresle yefim dunde yedim ne olacak artik bilemiyorumm birde icim yaniyo suyu iciyorum doymuyorumm
Bi şey olmaz gülüm ya bol su iç birde yeşil çay menun güzeldi çünkü :)

Bende eski dostuz diye geri dondugunuzde almistim hic mevzu etmeden.benden anlayis bekleniyor ama bana anlayis gosteren yok.kimse alinmasin diye herkesin telinde ayri oynadim.hata etmisim demek ki bana da yaziklar olsun o zaman.
sen bilirsin yolunuz bahtiniz acik olsun hoscakal

angelina35
ekim2009
inciiitanesi
tevafuk55
@butterfly143
M Melrin
gruptan ayrilmak isteyen varsa yazsin kizlar.hazir herkes etegindeki tasi dokuyorken yaprak dokumu yasaniyorken ayrilmak isteyen yazabilir.yine gunah kecisi ben oldum.onceki olaydaki gibi hatirlarsaniz ...yeteri kadar saskinim bugun.sonradan yazip da sizler de yuregime indirmeyin hepten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…