Haydi Yine Yeniden...

kızlar benim uykum geldi bir kaç gündür erken uyumak için uğraşıyordum alıştım mı ne
herkese iyi geceler a.e.olun

Biz burda kural koyarken hep beraber kurduk canim gunah kecisi olamazsin fillik dedi grup yapalim yaptik ben dedim saat yazilsi n menuye dedim tamam arkadaslar dedi herkese yorum yapalim tamam karar alirken hep birlikte aldik ne yaparsak olmadi hic bir karar tek basina alinmadi biri gidince grup yapmaya calistin olmadi begendiremedik valla bende saskinim

Bende yatiyorum artik.yarin daha huzurlu bir gune uyanmak dilegiyle...iyi geceler...

Ilk sayfaya da yazdim halbuki ben gunlugu acan kisiyim lider falan degilim bu gunluk hepimizin beklentiniz bu yonde ise girin diye ama yok anacim yok .yine kabak benim basima patliyor yone uzulen ben oluyorum.vursunlar abaliya bakalim.ben alistim darbe yemeye.
en sonunda bende gidecem maho aga gibi "valla sataram köyü haaa" diyip o olacak

Canim senin gördüklerini bende gördüm ve hak verdim. Ben kadınlar kulübüne bu günlükle üye oldum ve Allah izin verirse buradan devam edecem. Seni asla suçlu görmüyorum ama büyük yanlış anlaşılmalar oldu.
Nasrettin hoca Filleri şikayet için köylüyu de arkasına alır Timura Filleri şikayete yola koyulurlar. Timur un yanına vardığında bir bakar ki arkasında birkaç köylü kalmış. (Belki de biz o birkaç koyluyuz niyetimiz Hayır sonumuz da Hayır olacak inş)
Neyse devamında bir kaç köylüyu görünce Timur a döner ve söyle der
_ hükümdar hazretleri biz fillerden çok memnunuz sen bizim köye 3 5 tane daha yolla

cok iyi yaa.minik fillerim benim.ben bas filiniz olarak yola devam o zaman Allah in izniyle.

cok iyi yaa.minik fillerim benim.ben bas filiniz olarak yola devam o zaman Allah in izniyle.
Aynen canım tabi ki devam . Ha bu arada fillerin şikayet sebebi ne biliyor musun o kadar çok yiyorlar mis ki köyü kurutmuslar resmen

Hahahahaaaaa Ay bunu omrum boyunca unutmicam ya.bayildim resmen.tam bizim gunlugu anlatiyor desene hahahaha
Oy canım ya seni de güldürdüm ya bende artık rahat rahat uyuyabilirim yarın bu gerçek hikayenin orijinal halini buraya atacam canım. Günlüğümuzun filleri diye iyi geceler şekerim

Hoşgeldin,nasılsın canım?
Iyiyim canım çok şükür dün regl oldum ya resmen sukrettim bu sabah eksi gördüm vücut birden kendine geliyor. Bak aslında görüntüde kötü bir şey ama sonu vücudumuz için Hayır oluyor. Yani Rabbimiz ser gördüğünde gizli hayırlar saklıyor

Öyle valla canım.her şerde bir hayır vardır...
Menün de güzeldi ama dün.Karbonhidrat hiç almamıştın.Onun da ekside etkisi var mutlaka

Öyle valla canım.her şerde bir hayır vardır...
Menün de güzeldi ama dün.Karbonhidrat hiç almamıştın.Onun da ekside etkisi var mutlaka
Yani tabiki vardır hiç kaçamak yapmıyorum uzun süredir bugunde dünkü menüden yiyeyim o zaman . Aksamda arkadaşlarım gelecek . Samimi arkadaşlar old için bi küçük tekli kalıplarda kek yapacam. Milfoyden de lokmalik poğaça yapacam yanına da çerez çay

Anladım canım oglusunu da al koynuna bir saat uyu Ohh mis seninki çok küçük değil bildiğim laftan anlar :))
Ben çalışıyorum canım cumartesileri.Kışın işim çok olmuyor gelmiyorum ama bu sezon yoğun geliyorum mecbur.
Oğlum 3 yaşında baya laftan anlıyor şükür.Geçen uyutuyordum onu bende günlüğü okuyordum.'' napıyosun bakiyim sen burda daha uyumadın mı annneee çabuk telefonu bırak elinden'' dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…