- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.761
angelina35
ekim2009
[USER=733990]@tevafuk55
@butterfly143
@Melrin
gruptan ayrilmak isteyen varsa yazsin kizlar.hazir herkes etegindeki tasi dokuyorken yaprak dokumu yasaniyorken ayrilmak isteyen yazabilir.yine gunah kecisi ben oldum.onceki olaydaki gibi hatirlarsaniz ...yeteri kadar saskinim bugun.sonradan yazip da sizler de yuregime indirmeyin hepten...[/USER]
Ilk sayfaya da yazdim halbuki ben gunlugu acan kisiyim lider falan degilim bu gunluk hepimizin beklentiniz bu yonde ise girin diye ama yok anacim yok .yine kabak benim basima patliyor yone uzulen ben oluyorum.vursunlar abaliya bakalim.ben alistim darbe yemeye.
Biz burda kural koyarken hep beraber kurduk canim gunah kecisi olamazsin fillik dedi grup yapalim yaptik ben dedim saat yazilsi n menuye dedim tamam arkadaslar dedi herkese yorum yapalim tamam karar alirken hep birlikte aldik ne yaparsak olmadi hic bir karar tek basina alinmadi biri gidince grup yapmaya calistin olmadi begendiremedik valla bende saskinim
Canim senin gördüklerini bende gördüm ve hak verdim. Ben kadınlar kulübüne bu günlükle üye oldum ve Allah izin verirse buradan devam edecem. Seni asla suçlu görmüyorum ama büyük yanlış anlaşılmalar oldu.angelina35
ekim2009
@inciiitanesi
tevafuk55
@butterfly143
@Melrin
gruptan ayrilmak isteyen varsa yazsin kizlar.hazir herkes etegindeki tasi dokuyorken yaprak dokumu yasaniyorken ayrilmak isteyen yazabilir.yine gunah kecisi ben oldum.onceki olaydaki gibi hatirlarsaniz ...yeteri kadar saskinim bugun.sonradan yazip da sizler de yuregime indirmeyin hepten...
Canim senin gördüklerini bende gördüm ve hak verdim. Ben kadınlar kulübüne bu günlükle üye oldum ve Allah izin verirse buradan devam edecem. Seni asla suçlu görmüyorum ama büyük yanlış anlaşılmalar oldu.
Nasrettin hoca Filleri şikayet için köylüyu de arkasına alır Timura Filleri şikayete yola koyulurlar. Timur un yanına vardığında bir bakar ki arkasında birkaç köylü kalmış. (Belki de biz o birkaç koyluyuz niyetimiz Hayır sonumuz da Hayır olacak inş)
Neyse devamında bir kaç köylüyu görünce Timur a döner ve söyle der
_ hükümdar hazretleri biz fillerden çok memnunuz sen bizim köye 3 5 tane daha yolla
Aynen canım tabi ki devamcok iyi yaa.minik fillerim benim.ben bas filiniz olarak yola devam o zaman Allah in izniyle.
HahahahaaaaaAynen canım tabi ki devam. Ha bu arada fillerin şikayet sebebi ne biliyor musun o kadar çok yiyorlar mis ki köyü kurutmuslar resmen
Oy canım ya seni de güldürdüm ya bende artık rahat rahat uyuyabilirimHahahahaaaaaAy bunu omrum boyunca unutmicam ya.bayildim resmen.tam bizim gunlugu anlatiyor desene hahahaha
Günaydın şekerimGünaydın mutlu haftasonları
Hoşgeldin,nasılsın canım?Günaydın şekerim
Iyiyim canım çok şükür dün regl oldum ya resmen sukrettim bu sabah eksi gördüm vücut birden kendine geliyor. Bak aslında görüntüde kötü bir şey ama sonu vücudumuz için Hayır oluyor. Yani Rabbimiz ser gördüğünde gizli hayırlar saklıyorHoşgeldin,nasılsın canım?
Sen nasılsın canım daha iyi misinHoşgeldin,nasılsın canım?
Öyle valla canım.her şerde bir hayır vardır...Iyiyim canım çok şükür dün regl oldum ya resmen sukrettim bu sabah eksi gördüm vücut birden kendine geliyor. Bak aslında görüntüde kötü bir şey ama sonu vücudumuz için Hayır oluyor. Yani Rabbimiz ser gördüğünde gizli hayırlar saklıyor
Şükürler olsun çok iyiyim.Biraz uykum var o kadarSen nasılsın canım daha iyi misin
Anladım canım oglusunu da al koynuna bir saat uyu Ohh mis seninki çok küçük değil bildiğim laftan anlar :))Şükürler olsun çok iyiyim.Biraz uykum var o kadar
Yani tabiki vardır hiç kaçamak yapmıyorum uzun süredir bugunde dünkü menüden yiyeyim o zamanÖyle valla canım.her şerde bir hayır vardır...
Menün de güzeldi ama dün.Karbonhidrat hiç almamıştın.Onun da ekside etkisi var mutlaka
Anladım canım oglusunu da al koynuna bir saat uyu Ohh mis seninki çok küçük değil bildiğim laftan anlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?