- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.781
Aaa süper bayılırım öyle atıştırmalıklara.ellerine sağlık şimdiden kolay gelsin sana.Yani tabiki vardır hiç kaçamak yapmıyorum uzun süredir bugunde dünkü menüden yiyeyim o zaman. Aksamda arkadaşlarım gelecek . Samimi arkadaşlar old için bi küçük tekli kalıplarda kek yapacam. Milfoyden de lokmalik poğaça yapacam yanına da çerez çay
Oy maşallah ona tabi gece uyuyamadin bu gece benim de oğlum hastaydı çok oksituyordu ikimiz de uyumadik. Şimdi de ayakta o uyuyunca biraz uyuyayim diyorum ama iş de çokBen çalışıyorum canım cumartesileri.Kışın işim çok olmuyor gelmiyorum ama bu sezon yoğun geliyorum mecbur.
Oğlum 3 yaşında baya laftan anlıyor şükür.Geçen uyutuyordum onu bende günlüğü okuyordum.'' napıyosun bakiyim sen burda daha uyumadın mı annneee çabuk telefonu bırak elinden'' dedi
Tencerede pişen fincan keki denedin mi hiç .çok pratik ve sünger gibi yumuşacık oluyor.bugün olmasa da başka zaman denemeni öneririm.çalışanlar için birebir bi tarifYani tabiki vardır hiç kaçamak yapmıyorum uzun süredir bugunde dünkü menüden yiyeyim o zaman. Aksamda arkadaşlarım gelecek . Samimi arkadaşlar old için bi küçük tekli kalıplarda kek yapacam. Milfoyden de lokmalik poğaça yapacam yanına da çerez çay
Benimki de kustu dün akşam.astımından dolayı tıkanınca öksürmekten kusuyor.hava verdim açıldı hemen.Oy maşallah ona tabi gece uyuyamadin bu gece benim de oğlum hastaydı çok oksituyordu ikimiz de uyumadik. Şimdi de ayakta o uyuyunca biraz uyuyayim diyorum ama iş de çok
Oo o da çok güzel oluyorAaa süper bayılırım öyle atıştırmalıklara.ellerine sağlık şimdiden kolay gelsin sana.
benimde milföy var evde çikolatalı sarma yapıcam onları ama bi türlü nasip olmadı daha :)
Pazar bilemedin pazartesi de ben regl olurum ama çok iştah patlamam yok bu sefer şükür
Aynen canım ya başım da ağrıyor uykuduzluktan. Birazdan kalkayimBenimki de kustu dün akşam.astımından dolayı tıkanınca öksürmekten kusuyor.hava verdim açıldı hemen.
Sende ikramlıklarını hazırlayıp uyu biraz istersen.akşam rahet edersin esnemezsin misafirin varkenbana çok oluyor da
Tek tabanca mı takılayım diyosunSlm bende bi sıkıntı var galiba herkes kaçıyor neyse gidene dur diyemem katılmak istediğim bi grup belirtmesem daha iyi olacak sanki gözüm korktu valla
Günaydın,sana da geçmiş olsun ekimcim.erken de yattın akşam halbuki pek uyumazdın bu saatlere.Hasta mı olacaksın negünaydın kızlar
tomurcukkk tevafuk55 geçmiş olsun oğluşlarınıza
hava yine kapalı sabah 7 olmadan bi kalktım 9 da bi kalktım geri yattım sırtım başım ağrıyor çok üşüdüm sabah ondan galiba
Günaydın canım sağolasın. Sana da geçmiş olsun bu ara hep ağrı çekiyorsun sıcak tut kendini canım. Burada da kapalı bende de sinüzit azdı yinegünaydın kızlar
hava yine kapalı sabah 7 olmadan bi kalktım 9 da bi kalktım geri yattım sırtım başım ağrıyor çok üşüdüm sabah ondan galiba
gülüm hasta olsak ne olur evin kadını hastalığı bile iş yemek yaparak geçirir inşallah olmam bu ara yine sürekli uykum geliyor yatınca uykuya dalmam baya uzun sürüyor olsun böyle böyle bünyem erken uyumaya alışsınGünaydın,sana da geçmiş olsun ekimcim.erken de yattın akşam halbuki pek uyumazdın bu saatlere.Hasta mı olacaksın ne
sinüzit için enfiye kullandın mı hiçGünaydın canım sağolasın. Sana da geçmiş olsun bu ara hep ağrı çekiyorsun sıcak tut kendini canım. Burada da kapalı bende de sinüzit azdı yine
Ilk defa duydum o ne kisinüzit için enfiye kullandın mı hiç
Gunaydin canom ne oldu sana ayy bana derken sen hasta olcan galiba burdada acayip yagmur yagiyo gecmis olsun kuzummmm[/QUOTE][QUOTE="ekim2009, post: 45782694, member: 14321aydın kızlar
Arkadaşlar için uygunsa bu sanki daha iyi olacak sanırım şimdi çocukları tiyatroya getirdim bitince uğrarımTek tabanca mı takılayım diyosun
Herkes herkese yorum yapıyor canım zaten.Grubun da pek bi önemi yok açıkçası.Sen bilin canım
aktarla küçücük şişelerde satılıyor bitki tohunlarının toz hali içinde karabiber karanfil ve başka bitkiler var burna çekiyorsunIlk defa duydum o ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?