Haydi Yine Yeniden...

Aaa süper bayılırım öyle atıştırmalıklara.ellerine sağlık şimdiden kolay gelsin sana.
benimde milföy var evde çikolatalı sarma yapıcam onları ama bi türlü nasip olmadı daha :)
Pazar bilemedin pazartesi de ben regl olurum ama çok iştah patlamam yok bu sefer şükür

Oy maşallah ona tabi gece uyuyamadin bu gece benim de oğlum hastaydı çok oksituyordu ikimiz de uyumadik. Şimdi de ayakta o uyuyunca biraz uyuyayim diyorum ama iş de çok

Tencerede pişen fincan keki denedin mi hiç .çok pratik ve sünger gibi yumuşacık oluyor.bugün olmasa da başka zaman denemeni öneririm.çalışanlar için birebir bi tarif

Oy maşallah ona tabi gece uyuyamadin bu gece benim de oğlum hastaydı çok oksituyordu ikimiz de uyumadik. Şimdi de ayakta o uyuyunca biraz uyuyayim diyorum ama iş de çok
Benimki de kustu dün akşam.astımından dolayı tıkanınca öksürmekten kusuyor.hava verdim açıldı hemen.
Sende ikramlıklarını hazırlayıp uyu biraz istersen.akşam rahet edersin esnemezsin misafirin varken bana çok oluyor da

Oo o da çok güzel oluyor benimde olmadı şükür artık kolay kolay canım çekmiyor

Aynen canım ya başım da ağrıyor uykuduzluktan. Birazdan kalkayim

Beğeniler arttı M Melrin geldi hoşgeldin canım.
Yalnız kaldın yine,dahil olmak istediğin bi grup var mı arkadaşım ?

Slm bende bi sıkıntı var galiba herkes kaçıyor neyse gidene dur diyemem katılmak istediğim bi grup belirtmesem daha iyi olacak sanki gözüm korktu valla
Tek tabanca mı takılayım diyosun
Herkes herkese yorum yapıyor canım zaten.Grubun da pek bi önemi yok açıkçası.Sen bilin canım

Günaydın,sana da geçmiş olsun ekimcim.erken de yattın akşam halbuki pek uyumazdın bu saatlere.Hasta mı olacaksın ne

Günaydın canım sağolasın. Sana da geçmiş olsun bu ara hep ağrı çekiyorsun sıcak tut kendini canım. Burada da kapalı bende de sinüzit azdı yine

Günaydın,sana da geçmiş olsun ekimcim.erken de yattın akşam halbuki pek uyumazdın bu saatlere.Hasta mı olacaksın ne
gülüm hasta olsak ne olur evin kadını hastalığı bile iş yemek yaparak geçirir inşallah olmam bu ara yine sürekli uykum geliyor yatınca uykuya dalmam baya uzun sürüyor olsun böyle böyle bünyem erken uyumaya alışsın

[QUOTE="ekim2009, post: 45782694, member: 14321aydın kızlar
tomurcukkk tevafuk55 geçmiş olsun oğluşlarınıza
hava yine kapalı sabah 7 olmadan bi kalktım 9 da bi kalktım geri yattım sırtım başım ağrıyor çok üşüdüm sabah ondan galiba[/QUOTE]
Gunaydin canom ne oldu sana ayy bana derken sen hasta olcan galiba burdada acayip yagmur yagiyo gecmis olsun kuzummmm

Gunaydin canom ne oldu sana ayy bana derken sen hasta olcan galiba burdada acayip yagmur yagiyo gecmis olsun kuzummmm[/QUOTE]
sağol canom baktım kankim iyileşmiyor tek bırakmıyım bende katılıyım dedim

Gunaydinn fistiklarrrr gune cok enerjik uyandim nazil olduysa bende anlamadim sislikler azda olsa gitmisss ohhhhhhh beeee nefes alabiliyorum rahat rahat hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum esim memlekete gidiyo bugun dayisinin hanimi vefat etti bizde kucuk oglusumla dogum gunune daveiyiz off off cislar cislar cislarr soz az yemeye calisacam insallah

Ilk defa duydum o ne ki
aktarla küçücük şişelerde satılıyor bitki tohunlarının toz hali içinde karabiber karanfil ve başka bitkiler var burna çekiyorsun
alev alev yakıyor bir süre sonra 50 -70 arası hapşurtuyor vee sinüslerde ne var ne yok (görünce aklın çıkar)boşaltıyor
yüzde 95 kişide işe yarıyor diğer 5lik kısmı çok hapşurtmuyor bende oğlumda işe yaradı kardeşimde yaramadı bir kaç komşuya dedim onlarda da işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…