Haydi Yine Yeniden...

Ay deneyecem inş çok sağ ol canım benim :))

başı sağ olsun eşinin yengeninde mekanı cennet olsun
erken saatte galiba doğum günü sen zaten kararında yersin gülüm

Allah rahmet eylesin yengeyi.
Şişliklerinin indiğine sevinidm canım

Ay deneyecem inş çok sağ ol canım benim :))
bilip denenmiş olan bu enfiye var böbrek taşı için eşkina balığının kafatasındaki taş var birde iltihap söken ısırgan ebegümeci pağa yaprağı var kesin işe yarayan ha birde astım bronşit için damla sakızı zeytin yağı ikilisi bunları sorunu olan herkese söylüyorum şifa allahtan gülüm doğada herşeyin çaresini yatarmış biz insanlar farkedebilirsek tabi

başı sağ olsun eşinin yengeninde mekanı cennet olsun
erken saatte galiba doğum günü sen zaten kararında yersin gülüm
Saol canim esimin annesi nin yengesi vefat eden hastaydi kadin zaten dogum gununude bilmiyorum ne yaparim en son gittigimiz dogum gununde on cesit kurabiye vardi sadece bu arkadasta ayni insallah cok hazirlik yapmamistir ...

Saol canim esimin annesi nin yengesi vefat eden hastaydi kadin zaten dogum gununude bilmiyorum ne yaparim en son gittigimiz dogum gununde on cesit kurabiye vardi sadece bu arkadasta ayni insallah cok hazirlik yapmamistir ...
Doğum günlerinde mutlaka hazırlık çok yapılıyor canım.o yüzden hiç kendini avutma
En masum olanları seç,akşamı da hafif atlat

yaav bu hatunlar ne yapıyor sırf 10 çeşit kurabiyeyi kim neresine yesin tadması bile imkansız

Başınız sağolsun canım. Doğum günü içinde öğle yemeği niyetine ye canım aksami da çok hafif geçirirsin

gözünüz aydın canım.çok sevindim.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.Darısı başına en kısa zamanda

Ay ne güzel gözünüz aydın canım. En kısa zamanda bu sevinci kendin için de yaşarsın inş canım benim :)

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin darısı sana arkadaşım

Başınız sağolsun canım
Sen ne yapacağını bilirsin en hafifleri tercih edersin olur biter

D Deligonul783 nerelerde acep,sesi soluğu çıkmadı akşamdan beri

Ben de şimdi yazacaktım canım bir yere gitmedim merak etme tatlım. Akşam planda olmayan şeyler oldu. Arkadaş ameliyat olmuştu onu görmeye gittik ordan kalktık başka birine geçtik derken eve girmemiz saat 1 i buldu. Şimdi de rahatsızım başım çok ağrıyo midem bulanıyo. Oğlan da üşütmüş halsiz ateşi var. Tatsız şeyler olmuş biraz göz attım. Arkadaş sürekli burdayım akşam giremedim neler olmuş. Sıkma sakın canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…