- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.801
Ay deneyecem inş çok sağ ol canım benim :))aktarla küçücük şişelerde satılıyor bitki tohunlarının toz hali içinde karabiber karanfil ve başka bitkiler var burna çekiyorsun
alev alev yakıyor bir süre sonra 50 -70 arası hapşurtuyor vee sinüslerde ne var ne yok (görünce aklın çıkar)boşaltıyor
yüzde 95 kişide işe yarıyor diğer 5lik kısmı çok hapşurtmuyor bende oğlumda işe yaradı kardeşimde yaramadı bir kaç komşuya dedim onlarda da işe yaradı
başı sağ olsun eşinin yengeninde mekanı cennet olsunGunaydinn fistiklarrrr gune cok enerjik uyandim nazil olduysa bende anlamadim sislikler azda olsa gitmisss ohhhhhhh beeee nefes alabiliyorum rahat rahat hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum esim memlekete gidiyo bugun dayisinin hanimi vefat etti bizde kucuk oglusumla dogum gunune daveiyiz off off cislar cislar cislarr soz az yemeye calisacam insallah
ok canımi,iyi eğlenceler,keyifli seyirlerArkadaşlar için uygunsa bu sanki daha iyi olacak sanırım şimdi çocukları tiyatroya getirdim bitince uğrarım
Allah rahmet eylesin yengeyi.Gunaydinn fistiklarrrr gune cok enerjik uyandim nazil olduysa bende anlamadim sislikler azda olsa gitmisss ohhhhhhh beeee nefes alabiliyorum rahat rahat hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum esim memlekete gidiyo bugun dayisinin hanimi vefat etti bizde kucuk oglusumla dogum gunune daveiyiz off off cislar cislar cislarr soz az yemeye calisacam insallah
bilip denenmiş olan bu enfiye var böbrek taşı için eşkina balığının kafatasındaki taş var birde iltihap söken ısırgan ebegümeci pağa yaprağı var kesin işe yarayan ha birde astım bronşit için damla sakızı zeytin yağı ikilisi bunları sorunu olan herkese söylüyorum şifa allahtan gülüm doğada herşeyin çaresini yatarmış biz insanlar farkedebilirsek tabiAy deneyecem inş çok sağ ol canım benim :))
Saol canim esimin annesi nin yengesi vefat eden hastaydi kadin zaten dogum gununude bilmiyorum ne yaparim en son gittigimiz dogum gununde on cesit kurabiye vardi sadece bu arkadasta ayni insallah cok hazirlik yapmamistir ...başı sağ olsun eşinin yengeninde mekanı cennet olsun
erken saatte galiba doğum günü sen zaten kararında yersin gülüm
Doğum günlerinde mutlaka hazırlık çok yapılıyor canım.o yüzden hiç kendini avutmaSaol canim esimin annesi nin yengesi vefat eden hastaydi kadin zaten dogum gununude bilmiyorum ne yaparim en son gittigimiz dogum gununde on cesit kurabiye vardi sadece bu arkadasta ayni insallah cok hazirlik yapmamistir ...
yaav bu hatunlar ne yapıyor sırf 10 çeşit kurabiyeyi kim neresine yesin tadması bile imkansızSaol canim esimin annesi nin yengesi vefat eden hastaydi kadin zaten dogum gununude bilmiyorum ne yaparim en son gittigimiz dogum gununde on cesit kurabiye vardi sadece bu arkadasta ayni insallah cok hazirlik yapmamistir ...
Bencede fazla... Sırf kurabiye 10 çeşitse tuzlular hamur işleri kaç çeşittir kim bilir.Yenmez bile hepsi gereksiz israf.yaav bu hatunlar ne yapıyor sırf 10 çeşit kurabiyeyi kim neresine yesin tadması bile imkansız
Başınız sağolsun canım. Doğum günü içinde öğle yemeği niyetine ye canım aksami da çok hafif geçirirsinSaol canim esimin annesi nin yengesi vefat eden hastaydi kadin zaten dogum gununude bilmiyorum ne yaparim en son gittigimiz dogum gununde on cesit kurabiye vardi sadece bu arkadasta ayni insallah cok hazirlik yapmamistir ...
Gunaydinlar çok mutluyum şimdi ev temizliyorum mutlulugumu paylaşmak istedim teyze oluyorum kardeşim hamile allahım inşallah hayırlısı ile kucağına alır teyze oluyorum ya yok böyle birşey allahım şükürler olsun sana
Ay ne güzel gözünüz aydın canım. En kısa zamanda bu sevinci kendin için de yaşarsın inş canım benim :)Gunaydinlar çok mutluyum şimdi ev temizliyorum mutlulugumu paylaşmak istedim teyze oluyorum kardeşim hamile allahım inşallah hayırlısı ile kucağına alır teyze oluyorum ya yok böyle birşey allahım şükürler olsun sana
Başınız sağolsun canımSaol canim esimin annesi nin yengesi vefat eden hastaydi kadin zaten dogum gununude bilmiyorum ne yaparim en son gittigimiz dogum gununde on cesit kurabiye vardi sadece bu arkadasta ayni insallah cok hazirlik yapmamistir ...
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin darısı sana arkadaşımGunaydinlar çok mutluyum şimdi ev temizliyorum mutlulugumu paylaşmak istedim teyze oluyorum kardeşim hamile allahım inşallah hayırlısı ile kucağına alır teyze oluyorum ya yok böyle birşey allahım şükürler olsun sana
Başınız sağolsun canımGunaydinn fistiklarrrr gune cok enerjik uyandim nazil olduysa bende anlamadim sislikler azda olsa gitmisss ohhhhhhh beeee nefes alabiliyorum rahat rahat hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum esim memlekete gidiyo bugun dayisinin hanimi vefat etti bizde kucuk oglusumla dogum gunune daveiyiz off off cislar cislar cislarr soz az yemeye calisacam insallah
D Deligonul783 nerelerde acep,sesi soluğu çıkmadı akşamdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?