Haydi Yine Yeniden...

Bencede fazla... Sırf kurabiye 10 çeşitse tuzlular hamur işleri kaç çeşittir kim bilir.Yenmez bile hepsi gereksiz israf.
Bide doğum günü pastası olacak.

Yuhhh 10 çeşit kurabiye mi??? Ben oğlumun ilk yaş gününde toplam 10 çeşit yapmıştım ve hep artmıştı. Aynen israftan başka bişi değil.

Yoo sıkmıyorum hiç canımı.alıştım çünkü
Sizlere de geçmiş olsun canım ya.nazara geldin sen oğluşunla

Yoo sıkmıyorum hiç canımı.alıştım çünkü
Sizlere de geçmiş olsun canım ya.nazara geldin sen oğluşunla

Bilmiyorum ki canım bir de bir duygusallık aldı başını gidiyo bende. Regli olamadım. Herşeye ağlıyorum yahu sıkma zaten en iyisini yapıyosun. Senin gibi kalbi güzel bi insana bu yapılmaz bence.

Bilmiyorum ki canım bir de bir duygusallık aldı başını gidiyo bende. Regli olamadım. Herşeye ağlıyorum yahu sıkma zaten en iyisini yapıyosun. Senin gibi kalbi güzel bi insana bu yapılmaz bence.
Olsun canım görebilen görüyor içimi göremeyen de bakmasını bilmiyor sanırım.
Sen regl olamadın mı günün geçti mi , bi şüphen vardı ama kaç gün geçti

Olsun canım görebilen görüyor içimi göremeyen de bakmasını bilmiyor sanırım.
Sen regl olamadın mı günün geçti mi , bi şüphen vardı ama kaç gün geçti

Bugünle beraber 4 gün geçti canım ama eminiz eşim de diyo kontrol etmiştim sorun yok diyo. Yine kortizolden de dengem bozulmuş olabilir ama yine de bi şüphe var işte rüya görmüştüm ama yoktur ya.. Bi yemek yapayım gelicem sonra.

rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin
zaten demiştin geçen gecikmiş hiç ıskalamaz galiba hamile diye çok sevindim gülüm rabbim hayırlısıyla sana da nasip eder beraber büyütürsünüz bebişlerinizi inşallah bu cuma da sela okunurken sana bol bol dua ettim hakkına hayırlısıyla olur inşallah

Sende Nasreddin hoca takılıyon akşamdan beri
Şu filli hikayeyi paylaşacaktın
Sorma canım dünden beri grubumuz nasrettin hoca fıkraları gibi oldu şaşırdım kaldım hikayeye gelince tam bizim gruba göre

Aksak Timur, Akşehir’e gelirken yanında bir de erkek fil getirmiş. Fil bu, bağ bahçe tanımıyor, önüne gelen yeri talan ediyormuş. Bununla kalsa iyi, Akşehirliler fili beslemek için ambarda, kilerde ne varsa tüketmişler. Bakmışlar böyle olmayacak, Hoca’ya:

– Aman Hocam, demişler, Hünkâr seni dinler; bir konuş da şu fil belasını başımızdan alsın.
– O zaman demiş, Hoca, toparlanın, o aksak mendebura derdimizi birlikte anlatalım.

Hoca önde, Akşehirliler arkada, huzura çıkmak için yola düşmüşler. Otağın kapısına gelindiğinde Hoca arkasına bakmış ki in cin top oynuyor. Bir Allah bir kendisi! Ben yapacağımı biliyorum, diyerek huzura çıkmış.Timur sormuş:

– Hayırdır, Hoca, yine ne istiyorsun?
– Hünkârım, demiş Hoca, Akşehirli sizin fili çok sevdi; ancak yalnızlığına üzülüp duruyor, ferman buyursanız da yanına bir de dişi fil getirseler.

Timur memnun:

– Çok yaşa Hoca, demiş, bunu nasıl düşünemedim. Var git müjdeyi hemen ver.

Hoca, otağın kapısından çıkınca, sağa sola saklanan Akşehirliler etrafını sarmışlar:

– Müjde bekleriz Hoca, fil ne zaman gidiyor?

Hoca müjdeyi vermiş:

– Alın size müjde, dişisi de yarın geliyor!!

Bencede fazla... Sırf kurabiye 10 çeşitse tuzlular hamur işleri kaç çeşittir kim bilir.Yenmez bile hepsi gereksiz israf.
Bide doğum günü pastası olacak.
benim kız kardeşim de böyle doğum günü için 17-20 çeşit arası yapıyor hep doyumluk şeyler ve kalıyor tabi dağıtıyor br kısmını buzluğa atıyormuş kızım o kadar yapma diyorum ama abla diğerleri de yapıyor diyor yazık günah yapana da ısrafına da

geçmiş olsun gülüm
sabah bende öyleydim geçti şükür bir dolu iş bile yaptım inşallah senin de ağrın bulantın çabuk geçer

Sağol canım ya inşallah kardeşimin olması bile sanki ben hamileymisim gibi hissettim galiba teyze anne yarısı diye boşuna demiyolarmis

geçmiş olsun gülüm
sabah bende öyleydim geçti şükür bir dolu iş bile yaptım inşallah senin de ağrın bulantın çabuk geçer

Sağol canım yemekleri koydum çocuk uyurken. Şimdi biraz hafifledi gibi. Yemeğimi yiyim sonra da bi nescafe içerim normale dönerim. Tansiyon şeker çok düşüyo benim.

Kortizolden dolayi hep gecikme oluyorsa bisey diyemem ama duzenliyse bi evde test yapiver canim.nolur nolmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…