- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #19.821
Bencede fazla... Sırf kurabiye 10 çeşitse tuzlular hamur işleri kaç çeşittir kim bilir.Yenmez bile hepsi gereksiz israf.
Bide doğum günü pastası olacak.
Yoo sıkmıyorum hiç canımı.alıştım çünküBen de şimdi yazacaktım canım bir yere gitmedim merak etme tatlım. Akşam planda olmayan şeyler oldu. Arkadaş ameliyat olmuştu onu görmeye gittik ordan kalktık başka birine geçtik derken eve girmemiz saat 1 i buldu. Şimdi de rahatsızım başım çok ağrıyo midem bulanıyo. Oğlan da üşütmüş halsiz ateşi var. Tatsız şeyler olmuş biraz göz attım. Arkadaş sürekli burdayım akşam giremedim neler olmuş. Sıkma sakın canını.
Ben karışmam abi vallaM Melrin canım biz kankimle konuştuk. Dilersen ve istersen bizim gruba gelebilirsin üçlü koalisyon oluruzne dersin canım, tabi tomurcukkk sende izin verirsen canım
Yoo sıkmıyorum hiç canımı.alıştım çünkü
Sizlere de geçmiş olsun canım ya.nazara geldin sen oğluşunla
Yoğurdu üfleyecem diyorsun yaniBen karışmam abi valla
Aynen öyle fıstıkYoğurdu üfleyecem diyorsun yani
Olsun canım görebilen görüyor içimi göremeyen de bakmasını bilmiyor sanırım.Bilmiyorum ki canım bir de bir duygusallık aldı başını gidiyo bende. Regli olamadım. Herşeye ağlıyorum yahusıkma zaten en iyisini yapıyosun. Senin gibi kalbi güzel bi insana bu yapılmaz bence.
Olsun canım görebilen görüyor içimi göremeyen de bakmasını bilmiyor sanırım.
Sen regl olamadın mı günün geçti mi , bi şüphen vardı amakaç gün geçti
Sende Nasreddin hoca takılıyon akşamdan beriYoğurdu üfleyecem diyorsun yani
rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsinGunaydinlar çok mutluyum şimdi ev temizliyorum mutlulugumu paylaşmak istedim teyze oluyorum kardeşim hamile allahım inşallah hayırlısı ile kucağına alır teyze oluyorum ya yok böyle birşey allahım şükürler olsun sana
Sorma canım dünden beri grubumuz nasrettin hoca fıkraları gibi oldu şaşırdım kaldımSende Nasreddin hoca takılıyon akşamdan beri
Şu filli hikayeyi paylaşacaktın
benim kız kardeşim de böyle doğum günü için 17-20 çeşit arası yapıyor hep doyumluk şeyler ve kalıyor tabi dağıtıyor br kısmını buzluğa atıyormuş kızım o kadar yapma diyorum ama abla diğerleri de yapıyor diyor yazık günah yapana da ısrafına daBencede fazla... Sırf kurabiye 10 çeşitse tuzlular hamur işleri kaç çeşittir kim bilir.Yenmez bile hepsi gereksiz israf.
Bide doğum günü pastası olacak.
geçmiş olsun gülümBen de şimdi yazacaktım canım bir yere gitmedim merak etme tatlım. Akşam planda olmayan şeyler oldu. Arkadaş ameliyat olmuştu onu görmeye gittik ordan kalktık başka birine geçtik derken eve girmemiz saat 1 i buldu. Şimdi de rahatsızım başım çok ağrıyo midem bulanıyo. Oğlan da üşütmüş halsiz ateşi var. Tatsız şeyler olmuş biraz göz attım. Arkadaş sürekli burdayım akşam giremedim neler olmuş. Sıkma sakın canını.
Sağol canım ya inşallah kardeşimin olması bile sanki ben hamileymisim gibi hissettim galiba teyze anne yarısı diye boşuna demiyolarmisrabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin
zaten demiştin geçen gecikmiş hiç ıskalamaz galiba hamile diye çok sevindim gülüm rabbim hayırlısıyla sana da nasip eder beraber büyütürsünüz bebişlerinizi inşallah bu cuma da sela okunurken sana bol bol dua ettim hakkına hayırlısıyla olur inşallah
geçmiş olsun gülüm
sabah bende öyleydim geçti şükür bir dolu iş bile yaptım inşallah senin de ağrın bulantın çabuk geçer
Kortizolden dolayi hep gecikme oluyorsa bisey diyemem ama duzenliyse bi evde test yapiver canim.nolur nolmaz.Bugünle beraber 4 gün geçti canımama eminiz eşim de diyo kontrol etmiştim sorun yok diyo. Yine kortizolden de dengem bozulmuş olabilir ama yine de bi şüphe var işte rüya görmüştüm ama yoktur ya.. Bi yemek yapayım gelicem sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?