• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayır diyemiyorum..Yardım edin nedir bu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
manevi değerler maddi değerler ile anlatılırsa;
eşinden boşanan veya eşi ölen erkek beş yaşından küçük kendi çocuğu cici annesini istemeyip gerçek annesinin nerede olduğunu sorduğunda "onu çöpe attım bak yenisini aldım" der...

sendeki sevgi ise o zaman;
sevgi tek kişilktir.
aşk iki kişilik
üzgünüm....
bazen maddi değerler ile manevi değerler birbirine çok benzerler önemli olan ikisini ayırt etmekdir.. zaten kaldıki alışkanlıkda güzel bişidir yerimseniben aslnda herşey dozunda güzel aşk dedğinin içinde alışkanlık, sevgi ,heycan, saygı hepsi olucak bitanesi bile eksildimi topallamaya başlıo:1no2:

bence siz deli gibi aşıksınız birbirinize:) deli gibi
ve mesafeler sizi germiş, ne bir araya gelip sorunu halledebiliyorsunuz, nede vezgeçebiliyosunuz..
aşk hastalık gibi bişe
bu da böyle bir çeşidi
allah sabır versin:)

AMİN canım Allah bana sabır versin gerçekten.
birde orta yolu bulabilmemize yardımcı olsun:Saruboceq:

bazen maddi değerler ile manevi değerler birbirine çok benzerler önemli olan ikisini ayırt etmekdir.. zaten kaldıki alışkanlıkda güzel bişidir yerimseniben aslnda herşey dozunda güzel aşk dedğinin içinde alışkanlık, sevgi ,heycan, saygı hepsi olucak bitanesi bile eksildimi topallamaya başlıo:1no2:

evet uzun süreli ilişkilerde saygı yoksa,bi süre sonra sevgiden yemeye baslıyo,tüketilmeye baslanıyo.galiba biz tüketiyoruz artıkbenneyaptımki

evet biraz öyleyiz.bana deseler aynı şapka tıpatıp aynısı bile deseler yine eski şapkamı takarım,ben eşyalarıma karşı da öyleyimdir:sm_confused:
onda da bişeyler olsa gerek çünkü hep kendiliğinden dönüyo ben bişey yapmıyorum..ama yine de yeterli diil galiba bilemiyorum.ona kalırsa ben onu onun beni düşündüğünün yarısı kadar bile düşünmüyorum,bana göre de tam tersi,empati sorunu mu var bişeyler mi eksik anlamadım ki hergün farklı bi hisle uyanıyorum:delphin:
güzelim bnce çok fazla takıosun bnde öleyim çok takarım bi hareketin altındaki nedeni çok sorgularım ama şu yönden bak olaya çocuk vazgeçemio senden bu güzel bişi zaten evliliklerde böle değilmidir anne babalarımız kavga ederler ederler ama hiçbirinde aa hadi ayrılalım dierek birbirlerinden vazgeçmezler dmekkei arada çok güzel bi bağınız var maksat işin suyunu çıkarmamak alışkanlıkda güzeldir o sna alışdı senden başkasına hayatım demeyi denemişdir ama yapamamışdır çnkü o kelimeyi yannzca sende hislenerek söylüodur bunun gibi bişi nacizane fikrimkaydirigubbakcemile5
Aşk güzellll kolay bulunmuoo:asigim:

güzelim bnce çok fazla takıosun bnde öleyim çok takarım bi hareketin altındaki nedeni çok sorgularım ama şu yönden bak olaya çocuk vazgeçemio senden bu güzel bişi zaten evliliklerde böle değilmidir anne babalarımız kavga ederler ederler ama hiçbirinde aa hadi ayrılalım dierek birbirlerinden vazgeçmezler dmekkei arada çok güzel bi bağınız var maksat işin suyunu çıkarmamak alışkanlıkda güzeldir o sna alışdı senden başkasına hayatım demeyi denemişdir ama yapamamışdır çnkü o kelimeyi yannzca sende hislenerek söylüodur bunun gibi bişi nacizane fikrimkaydirigubbakcemile5
Aşk güzellll kolay bulunmuoo:asigim:

inşallah bu sefer de vazgeçemez döner:1rolleyes:çünkü yeni yeni akıllanıyorum büyük hatalarım oldu,bunlar yüzünden onun ufak tefek hatalarına hesap sormaya bile yüzüm olamadı tabikötükedihüso şaka şaka:roflol: bu sefer olgun bi kız gibi davranıcamkaydirigubbakcemile4
inşallah bardağı taşıran son damla diildir kızlar yaa,hep döndü döndü,bu sefer de dönecek diil ya fisfisfis

Back
X