- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
İnsanlar derken? Sadece biri böyle yapıyor diyorum. Bana nasıl kabahat buldunuz anlamadım. Herkes değil neden sadece birini atamadım sırtımdan sizce?Yaptığınız tuhaf değil mi?
Hem insanları buna alıştırıyosunuz sonra bu hale gelince rahatsız oluyosunuz.
Bunu baştan düşünmeniz gerekirdi, yani insanları buna alıştırınca arkasını alamayacağınızı.
İşyerinde değilde evde yapsanız bu abur cubur keyfinizi ?? Ee kime laf anlatabilirsin ki vermesen cinri pinti olursun ki karşılarında yemekte bana göre çok ayıp bişey yani ben bi ortamda elimde çikolata tek başıma yiyemem ya ikram ederim yada çantama atar yolda yerim veyaa evde keyfimi yaparım ..
ayak üstü hemde işyerinde bukadar aburcubur yemen nekadar doğru ..
Ay burdan elimi uzatıp kizin saçını başını yolmak istedimTopluca cevap veriyorum herkese. Hepinize yorumlar için teşekkür ederim. Fakat en anlamlandıramadığım konu, yeme sen de bu kadar abur cubur tarzı yorumlar oldu. Sanıyorum benim anlatımımdan öyle anlaşıldı. Baktım gerçi konuyu açtığım metne, abur cubur diye söylememişim. Miktar da belirtmemişim.
Arkadaşlar tekrar söylüyorum. Sadece çikolata bisküvi vs değil, ne koyarsam koyayım bitiriyor kız. Bir dönem diyet yaptığım için meyveli yoğurt getirirdim iki küçük kutu. Birini muhakkak o götürürdü buzdolabından alıp. Geçenlerde acıktım dedi, evde kendi yaptığım börekten vardı birkaç parça. Uzattım ve kendime çay almaya gittim. Gelene kadar 3 parçanın hepsini yemiş mesela. Resmen yuh nasıl yedin tepkisini görmek için zorla yediğini düşünüyorum artık. Bence resmen bu şekilde ilgi çekmeye çalışıyor çünkü normal iştaha sahip bir insanda doyma duygusu olur, bunda yok. Masanın üstünde, sağda, solda nerede ne görürse yiyorum bile demeden direkt açıp yiyor.
Dünkü mesele hakkında da bugün gelişmeler oldu. Ben ders çalıştığım için bir çanta içerisinde kitap taşıyorum hep. O çantaya da dışarıdan (hatta başka şehirden) canım çok çekti diye internet siparişiyle getirttiğim bir yiyecek vardı. Kimse görmesin diye koydum evime götürecektim. Neden gerek duydu bilmiyorum ama o çantamdan o kutuyu görmüş ve onu kast etmiş hazine vardı gördüm diye.
Bugün kendisi açtı konuyu yanıma gelip. Tekrardan istedi. Valla kimse kusura bakmasın sırf canım istiyor diye internetten buldum getirttim ben onu taa nereden dedim. Sadece sana değil kimseye bir lokma koklatmam. İsteyen kendi de alsın yesin dedim.
Hatta burada yazılanlardan feyz alıp gülmeden söyledim. Kendin dadandın bari elalemi başıma sarma neden onların yanında sordun diye sordum bir şey demedi.
Hiç dikkat ettin mi buna sen de dahil ben kimsenin herhangi bir şeyini istemiyorum, izin isteyerek bile almıyorum hatta dedim. Haksız mıyım istedim mi gördün mü hiç dedim haklısın dedi. Peki bana şuraya al içimden geldi bu da benden olsun diye bir şey getiren var mı buna sen de dahilsin yine dedim. Yok dedi. Neden yapıyosun o zaman böyle bir muamele mi hak ediyorum dedim. Bir defa durup dururken neden benim çantamı açtın ya içinden şahsi bir eşya, kirli çamaşırım vs çıksaydı dedim. O zaman kirli çamaşırını görmüş olurdum dedi.
Bunları ciddi söylüyorum şaka değil dedim. Hiç alınmıyosun demi hala dedim. Hayır dedi.
Artık yapacak bi şey yok fersah fersah kaçırıcam kızdan aldıklarımı
Bana biri bunca şey söylese bırak seni ciddiye almıyorum demeyi utancımdan bir daha konuşamazdım. Kaçırmak değil de bir daha istediğinde bana kadar var kusura bakma çekmecemi de karıştırma diye insanların içinde rezil ederdim.Topluca cevap veriyorum herkese. Hepinize yorumlar için teşekkür ederim. Fakat en anlamlandıramadığım konu, yeme sen de bu kadar abur cubur tarzı yorumlar oldu. Sanıyorum benim anlatımımdan öyle anlaşıldı. Baktım gerçi konuyu açtığım metne, abur cubur diye söylememişim. Miktar da belirtmemişim.
Arkadaşlar tekrar söylüyorum. Sadece çikolata bisküvi vs değil, ne koyarsam koyayım bitiriyor kız. Bir dönem diyet yaptığım için meyveli yoğurt getirirdim iki küçük kutu. Birini muhakkak o götürürdü buzdolabından alıp. Geçenlerde acıktım dedi, evde kendi yaptığım börekten vardı birkaç parça. Uzattım ve kendime çay almaya gittim. Gelene kadar 3 parçanın hepsini yemiş mesela. Resmen yuh nasıl yedin tepkisini görmek için zorla yediğini düşünüyorum artık. Bence resmen bu şekilde ilgi çekmeye çalışıyor çünkü normal iştaha sahip bir insanda doyma duygusu olur, bunda yok. Masanın üstünde, sağda, solda nerede ne görürse yiyorum bile demeden direkt açıp yiyor.
Dünkü mesele hakkında da bugün gelişmeler oldu. Ben ders çalıştığım için bir çanta içerisinde kitap taşıyorum hep. O çantaya da dışarıdan (hatta başka şehirden) canım çok çekti diye internet siparişiyle getirttiğim bir yiyecek vardı. Kimse görmesin diye koydum evime götürecektim. Neden gerek duydu bilmiyorum ama o çantamdan o kutuyu görmüş ve onu kast etmiş hazine vardı gördüm diye.
Bugün kendisi açtı konuyu yanıma gelip. Tekrardan istedi. Valla kimse kusura bakmasın sırf canım istiyor diye internetten buldum getirttim ben onu taa nereden dedim. Sadece sana değil kimseye bir lokma koklatmam. İsteyen kendi de alsın yesin dedim.
Hatta burada yazılanlardan feyz alıp gülmeden söyledim. Kendin dadandın bari elalemi başıma sarma neden onların yanında sordun diye sordum bir şey demedi.
Hiç dikkat ettin mi buna sen de dahil ben kimsenin herhangi bir şeyini istemiyorum, izin isteyerek bile almıyorum hatta dedim. Haksız mıyım istedim mi gördün mü hiç dedim haklısın dedi. Peki bana şuraya al içimden geldi bu da benden olsun diye bir şey getiren var mı buna sen de dahilsin yine dedim. Yok dedi. Neden yapıyosun o zaman böyle bir muamele mi hak ediyorum dedim. Bir defa durup dururken neden benim çantamı açtın ya içinden şahsi bir eşya, kirli çamaşırım vs çıksaydı dedim. O zaman kirli çamaşırını görmüş olurdum dedi.
Bunları ciddi söylüyorum şaka değil dedim. Hiç alınmıyosun demi hala dedim. Hayır dedi.
durup dururken neden benim çantamı açtın ya içinden şahsi bir eşya, kirli çamaşırım vs çıksaydı dedim. O zaman kirli çamaşırını görmüş olurdum dedi.
Ay burdan elimi uzatıp kizin saçını başını yolmak istedim
Bana biri bunca şey söylese bırak seni ciddiye almıyorum demeyi utancımdan bir daha konuşamazdım. Kaçırmak değil de bir daha istediğinde bana kadar var kusura bakma çekmecemi de karıştırma diye insanların içinde rezil ederdim.
YUH artık
İşte ben öyle bir insan olduğum için kimseden izin isteyerek bile bir şey alamam. Alakasız belki ama benim aklıma başka bir senaryo daha geldi. Ben ailemin yanında ünv okudum o yüzden yurt ortamı falan görmedim. Bu arkadaş yurtta kalmış yıllarca. Acaba oradan edindiği bir alışkanlık mı diye düşünüyorum.
Canım arkadaşın yorumuna kızmışsın ama inan konunu okuyunca sürekli abur cubur tüketen biri izlenimi oluşturmuşsun, habure çekmecemi doldururum gün içinde yemeden duramam falan yazınca öyle anlaşılıyor. Bu demek değil ki abur cubur tüketemezsin, tabiki istediğini ye iç sadece miktar belirtmemişsin evet ama o şekilde yanlış anlaşılıyor kızma lütfen.Şu yorum gerçekten çok enteresan geldi hanımefendi. Neredeyse suçlayacaksınız beni. İşyerinde bir şeyler yeyip içmek yasak değil bildiğim kadarıyla. Ayıp hiç değil... Neden hesap sorar gibi yazdınız nahoş oldu bence.
Abur cubur keyfi falan da nereden çıkıyor anlamıyorum genel manada bir otlakçılıktan bahsediyorum ben. Bu kadar abur cubur demek de çok ilginç. Ne kadar çok pardon? Ben miktar falan belirtmedim ki.
Alışkanlık bile olsa çok kötü ya. Kimse kimseye bu denli katlanmak zorunda değil. Gerekirse konuşma bence. Benim sınırlarımı zorlayan bir insanla ben olsam arkadaşlık kuramazdım.
Cekmecenin icine bosalt icinede koca bi hiyar koy. Ustunede afiyet olsun diye not birak. Boylesini hak ediyor hele son guncellemenden sonra
Canım arkadaşın yorumuna kızmışsın ama inan konunu okuyunca sürekli abur cubur tüketen biri izlenimi oluşturmuşsun, habure çekmecemi doldururum gün içinde yemeden duramam falan yazınca öyle anlaşılıyor. Bu demek değil ki abur cubur tüketemezsin, tabiki istediğini ye iç sadece miktar belirtmemişsin evet ama o şekilde yanlış anlaşılıyor kızma lütfen.
Bu arada o kıza da çok öfkelendim, bence de bir arkadaşın yazdığı gb çekmecene sert bir not yaz ya da çantanda taşı. İsterse de bozar atarsın
Topluca cevap veriyorum herkese. Hepinize yorumlar için teşekkür ederim. Fakat en anlamlandıramadığım konu, yeme sen de bu kadar abur cubur tarzı yorumlar oldu. Sanıyorum benim anlatımımdan öyle anlaşıldı. Baktım gerçi konuyu açtığım metne, abur cubur diye söylememişim. Miktar da belirtmemişim.
İnsanlar derken? Sadece biri böyle yapıyor diyorum. Bana nasıl kabahat buldunuz anlamadım. Herkes değil neden sadece birini atamadım sırtımdan sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?