Hayır kurumu mu yazıyor acaba benim sırtımda?

Madem bu kadar seviyorsun yemeyi ne seviyorsan al benim çekmeceye koy gelip gidip alırsın de. Şakayla karışık söyle ama böyle pişkin insan da anlar mı bilemem en iyisi almamak sanırım

Nasıl bu kadar gurursuz oluyorlar anlamıyorum. İkram edilmeden alamam ben çekinirim birisinden bir şey istemeye. Hele yememden rahatsız oluyorlarsa hayatta almam bir daha. Bu kadar yumuşak olmayın. Ciddi bir şekilde söyleyin. Bu ne böyle asalak gibi.

Ben çalışırken çekmecemde krem,parfüm,kolunya,ıslak mendil vb şeyler her daim bulunuyordu. Bir dönem hepsinin azaldığını fark ettim,kimseyede konduramadım kendi ofisimden. Gel zaman git zaman,dedim ki bu iş böyle olmayacak,çekmeceye kocaman A4'e yazdım "Ayıp ediyorsun,bunlar kişisel malzemeler,şayet ihiyacın varsa iste ama gizli saklı benim çekmeceme el süremezsin zaten kim olduğunuda biliyorum tekrarı olursa hoş olmayacak senin açından" yazdım bıraktım. Bir daha o oldu. Kimse tırsti ve dokunmadı.
İsteyebilir insanlar gayet doğal,o an çıkamayabilir,yaninda yoktur vs ama gizli saklı yada sürekli senden isteyerek yapıyorsa orada bir yanlışlık var. İyi niyeti suistimale gider. Ha alırsın,2 gün sonra getirir dersin "o gün almıştım,bugün getirdim al lütfen, hep sende oluyor sağol"dersin zaten kimse sorgulamaz yaptığını ama bu yapılan iyi niyeti suistimal. Sizde not yazmayı düşünebilirsiniz, zor bir ihtimal ama belki işe yarar.

almayın zarar zaten vücudunuza sağlığınıza
ya da biri birşeyler isterken sipariş mi verebilirsin dedi
aman alıyorum da ne oluyor millet buyur bu da benden sana demez ama gelirler çekmecemden utanmadan alırlar artık sinir oluyorum bir süre almayayım belki o zaman anlarlar yaptıkları ayıbı deyin o zaten yayılır ofise

Öff ne yüzsüz kızmış. Böyleleri şakadan anlamaz direkt söylemen lazım.

Bugün de gelirse yine ooo hanımkız bir gün de paraya kıyıp sen doldur da çekmeceyi senin zulaya çökelim de.

Ben de yenilen içilenin hesabını yapmam gelip alsa da kırmak istemem ama iyice rahatsız edecek duruma gelirse o başka, söylerim valla yukarıda yazdığımı.

Ivır zıvır almaman cekmeceni boş bırakıp herkesi bi hayal kırıklıgına ugratmak en iyi çözüm.
aaaa diyip şaşırıp kalanlarada. Mayyyşıma ortakdınız be aaa hi hi hi de

Topluca cevap veriyorum herkese. Hepinize yorumlar için teşekkür ederim. Fakat en anlamlandıramadığım konu, yeme sen de bu kadar abur cubur tarzı yorumlar oldu. Sanıyorum benim anlatımımdan öyle anlaşıldı. Baktım gerçi konuyu açtığım metne, abur cubur diye söylememişim. Miktar da belirtmemişim.
Arkadaşlar tekrar söylüyorum. Sadece çikolata bisküvi vs değil, ne koyarsam koyayım bitiriyor kız. Bir dönem diyet yaptığım için meyveli yoğurt getirirdim iki küçük kutu. Birini muhakkak o götürürdü buzdolabından alıp. Geçenlerde acıktım dedi, evde kendi yaptığım börekten vardı birkaç parça. Uzattım ve kendime çay almaya gittim. Gelene kadar 3 parçanın hepsini yemiş mesela. Resmen yuh nasıl yedin tepkisini görmek için zorla yediğini düşünüyorum artık. Bence resmen bu şekilde ilgi çekmeye çalışıyor çünkü normal iştaha sahip bir insanda doyma duygusu olur, bunda yok. Masanın üstünde, sağda, solda nerede ne görürse yiyorum bile demeden direkt açıp yiyor.

Dünkü mesele hakkında da bugün gelişmeler oldu. Ben ders çalıştığım için bir çanta içerisinde kitap taşıyorum hep. O çantaya da dışarıdan (hatta başka şehirden) canım çok çekti diye internet siparişiyle getirttiğim bir yiyecek vardı. Kimse görmesin diye koydum evime götürecektim. Neden gerek duydu bilmiyorum ama o çantamdan o kutuyu görmüş ve onu kast etmiş hazine vardı gördüm diye.

Bugün kendisi açtı konuyu yanıma gelip. Tekrardan istedi. Valla kimse kusura bakmasın sırf canım istiyor diye internetten buldum getirttim ben onu taa nereden dedim. Sadece sana değil kimseye bir lokma koklatmam. İsteyen kendi de alsın yesin dedim.

Hatta burada yazılanlardan feyz alıp gülmeden söyledim. Kendin dadandın bari elalemi başıma sarma neden onların yanında sordun diye sordum bir şey demedi.
Hiç dikkat ettin mi buna sen de dahil ben kimsenin herhangi bir şeyini istemiyorum, izin isteyerek bile almıyorum hatta dedim. Haksız mıyım istedim mi gördün mü hiç dedim haklısın dedi. Peki bana şuraya al içimden geldi bu da benden olsun diye bir şey getiren var mı buna sen de dahilsin yine dedim. Yok dedi. Neden yapıyosun o zaman böyle bir muamele mi hak ediyorum dedim. Bir defa durup dururken neden benim çantamı açtın ya içinden şahsi bir eşya, kirli çamaşırım vs çıksaydı dedim. O zaman kirli çamaşırını görmüş olurdum dedi.

Bunları ciddi söylüyorum şaka değil dedim. Hiç alınmıyosun demi hala dedim. Hayır dedi.

Artık yapacak bi şey yok fersah fersah kaçırıcam kızdan aldıklarımı

İnsanlar derken? Sadece biri böyle yapıyor diyorum. Bana nasıl kabahat buldunuz anlamadım. Herkes değil neden sadece birini atamadım sırtımdan sizce?

Şu yorum gerçekten çok enteresan geldi hanımefendi. Neredeyse suçlayacaksınız beni. İşyerinde bir şeyler yeyip içmek yasak değil bildiğim kadarıyla. Ayıp hiç değil... Neden hesap sorar gibi yazdınız nahoş oldu bence.
Abur cubur keyfi falan da nereden çıkıyor anlamıyorum genel manada bir otlakçılıktan bahsediyorum ben. Bu kadar abur cubur demek de çok ilginç. Ne kadar çok pardon? Ben miktar falan belirtmedim ki.

Ay burdan elimi uzatıp kizin saçını başını yolmak istedim

Bana biri bunca şey söylese bırak seni ciddiye almıyorum demeyi utancımdan bir daha konuşamazdım. Kaçırmak değil de bir daha istediğinde bana kadar var kusura bakma çekmecemi de karıştırma diye insanların içinde rezil ederdim.

YUH artık

Ay burdan elimi uzatıp kizin saçını başını yolmak istedim

Öyle yapsak yine anlamaz kuzum diyorum ya yaptığı bazı şeyler daha var hepsini topluca yazmaya kalksam başka konu açmak gerekir. :)

İşte ben öyle bir insan olduğum için kimseden izin isteyerek bile bir şey alamam. Alakasız belki ama benim aklıma başka bir senaryo daha geldi. Ben ailemin yanında ünv okudum o yüzden yurt ortamı falan görmedim. Bu arkadaş yurtta kalmış yıllarca. Acaba oradan edindiği bir alışkanlık mı diye düşünüyorum.

Dün yazarken tepeme çıkardım diye kendime kızmıştım ama şu laftan sonra huyu bu diye düşünmeye başladım

Alışkanlık bile olsa çok kötü ya. Kimse kimseye bu denli katlanmak zorunda değil. Gerekirse konuşma bence. Benim sınırlarımı zorlayan bir insanla ben olsam arkadaşlık kuramazdım.

Canım arkadaşın yorumuna kızmışsın ama inan konunu okuyunca sürekli abur cubur tüketen biri izlenimi oluşturmuşsun, habure çekmecemi doldururum gün içinde yemeden duramam falan yazınca öyle anlaşılıyor. Bu demek değil ki abur cubur tüketemezsin, tabiki istediğini ye iç sadece miktar belirtmemişsin evet ama o şekilde yanlış anlaşılıyor kızma lütfen.
Bu arada o kıza da çok öfkelendim, bence de bir arkadaşın yazdığı gb çekmecene sert bir not yaz ya da çantanda taşı. İsterse de bozar atarsın

Ayyyy birtek saf ben varim sanirdim:) ayni olaylari cokkkk yasadim cekmecem heppp doludur benimde,bende calistigim yerlerde sabah poca ,borek herzaman fazla alirdum ,oleki insanlar kahvaltiyi benden yapiyodu ,neyse birgun bir kiz var sigara iciyo ama benden daha cok iciyo dakikada bir birini yolluyo ayde sigara istiyolar ,kendime sigata alirkenbonada aliyodum cekmeceme atiyodum o istediginde o sigaradan yolluyodum( benimki cok pahaliydi cunku) bu is sonunda makyaj malzemesi istemeye geldi ,birdegul iki degil her aksam hergun sabah,iyice sıkılmaya basladim durumdan ,bi aksam parfumunu istedi ,yolladim ben bir yada iki fis yaparim alerjim var cunku 1 hafta calisip o parfumu aliyorum ama uzun surede kullanıyodum,sise yukari bir geldi o an delirdim yaeisini resmen bosaltmis odasina ,kizdim bagirdim bundan sonra benden bisey istemiyosun dedim ,oteki gun yine sigaraya burini yollamis ,tekel bayii karsida yanlis geldin dedim ,kustu konusmadi,bide hergun para isteyen tipler vardir onlarada gicigim vermesen adin cimriye cikiyo

Alışkanlık bile olsa çok kötü ya. Kimse kimseye bu denli katlanmak zorunda değil. Gerekirse konuşma bence. Benim sınırlarımı zorlayan bir insanla ben olsam arkadaşlık kuramazdım.

Bir dönem çok seviyordum. Şimdi eskisi gibi zaten olamıyorum çünkü çok yanlışını gördüm. En önce aklıma gelen; beni kıskanmaya ve beni taklit etmeye başladığını fark ediyorum mesela. Ben ne yaparsam aynını yapıyor, biri bana iltifat edince ortadan kaybolup biri eleştirince tepeme biniyor vs..

Zaten eski arkadaşlığımı bir daha kazanamaz. Aslında bu konularda da tavır koyuyorum ama genel manada algılama problemi var sanırım.

Cekmecenin icine bosalt icinede koca bi hiyar koy. Ustunede afiyet olsun diye not birak. Boylesini hak ediyor hele son guncellemenden sonra

Ahahahah çok güldüm sağol. Geçen gün kahvaltı yapmak için salatalık getirmiştim uğraşıp didinip hepsini bitirmesi geldi aklıma.

Hayır bir değil birkaç kişi yazdığı için öyle anlaşılıyor demek ki diye düşünüp düzeltme yaptım zaten ama öyle anlaşılıyor olsa bile üslup hoş gelmedi. İşyerinde yemeniz ne kadar doğru sizce yazan olmuş. İşyeri yahu nazi kampı değil ki yerim de içerim de. Ki çok yoğun bir işim falan yok önceki konularımda bahsetmiştim sekreterim ve diğer arkadaşlardan ayrı bir kısımda çalışıyorum. Her şeyi bırakıp da benim yeyip içmeme takılmaları garip bence. Hırsızın hiç mi suçu yok diyesim geldi. Ben ne anlatıyorum insanlar ne söylüyor...

Yüzü nasır mı tutmuş nedir allasen bu ne aymazlık?
Çıkar bu insanı hayatından komple. Ona "Arkadaşım değilsin, bir daha hiçbir şeyime dokunma" de.
Bu nedir ya :/

İnsanlar derken? Sadece biri böyle yapıyor diyorum. Bana nasıl kabahat buldunuz anlamadım. Herkes değil neden sadece birini atamadım sırtımdan sizce?

ben de diyorum ki önce buna göz yumup sonra şikayet ediyosunuz.
ne kadar yakın da olsanız çekmeceniz açıldığında "arkadaşlar lütfen kimse çekmecemi karıştırmasın" demiş olsaydınız şimdi bunu yaşıyo olmazdınız.benim eşim bile çantamı karıştırmaz mesela, bilmem anlatabildim mi.
buna zamanında susup meydan verip hata eden sizsiniz,şu an ne kadar rahatsız olduğunuzu söyleseniz de boş, zamanında tavrınızı koymamış olduğunuz için bunu yaşıyosunuz.insanlar da nası olsa bişey demedi bugüne kadar mantığıyla yapmaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…