Hayır Sanane....

ıyı demıssın
benım komsum da bana her gordugunde daha doguramadın mı sen dıyor ( en fazla 2 gunde bır)
en son bı kosu dogurup gelcem sımdı !!! dedım
aynı komsu cocuk olması ıcın tedavı goren arkadasımıza da hergun soruyor cocuk yokmu cocuk dıye hergun ama ya
karsı karsıya oturuyorlar kız ogretmen ıse gıderken sabah kapıyı acıyormus bu cocuk yokmu dıye soruyormus
dunden bugune nasıl hamıle kalım dıyor uzuluyor
ve sureklı bu absürt soruları soran kadının aslında ınanılmaz kıskanc oldugunu farkettık
hıc bırımız gorusmuyoruz artık onla

ağzına sağlık. gayet güzel cevap vermişsin, kibar kibar konuşsaydın bu kadar çabuk anlamazdı, anlamamış ki zaten her gördüğünde sormuş.

evet herkese böyle cevap vermiyorum. kibarca daha düşünmediğimi söylüyorum. ama dediğim gibi bu kadınla ne zaman karşılaşsam soruyor ana. Hiç bıkmıyor da sormaktan.

Genel olarak sizin için umursamamak iyi olsa da, arada yaşanan patlamaların da tadına doyulmaz. Bazıları bundan anlıyor zira. İyi olmuş ona...

İyi yapmışsın. En azından başkalarına sorarken 2 kere düşünür bundan sonra. .

ben de bunun için yaptım. ben bu konuda takıntılı değilim. daha çocuk yapma girişimim bile olmadı. bilinçli yani çocuğumun olmaması. inş bu sene düşünüyorum. ama gerçekten isteyipte olmayan üzülen insanlar var çevremde.bu şekilde olan insanlşara sormaz belki diye böyle sert cevap verdim. bilsin haddini azıcık

Şimdi sen belki olmuyor dedin ya, ohoo senin dedikodunu yapar herkese 'limonlupastanın çocuğu olmuyormuş vah vah' diye
Kadın haketmiş ama iyi yapmışsın.

İsetdiğini söylesin istediği dedikodumu yapsın. Umrumda olmaz ki. Zira bir insanın çocuğunun olmaması ayıp veya komik kötü birşey değil. böyle şeyleri diline dolayanlar utansın.

Ben artık böyle sorulara alayla, dalga geçerek cevap veriyorum. Napıcam çocuğu gençliğimin baharında diyorum, kocamla günümü gün ediyorum, çocuk olsa ağlaması zırlaması bitmez diyorum, kadınlar korkuyor benden, deli bu diye bakıyorlar
Ama bebişlere bayılırım, inşallah hazır olduğumda denemelere başlicaz ama iki yıl daha yapmam heralde.

En azından bu kadın susmuş. Tanıdığım iki kadın arasında aynen bu muhabbet geçmiş, kadın artık ''istemiyorum'' diye çıkışmış. Demiş ki ''aaaaa neden? Çocuk çok güzel bi şey amaaa'' o da ''olmuyor '' demiş en sonunda da tartışma çıkmış. .

Burnunun girmediği yere kafasını sokmaya çalışan insan modeli..

( evlilik ne zaman..

Çocuk ne zaman..

2.cocuk ne zaman->( ben şuan bu aşamadayım))

İsetdiğini söylesin istediği dedikodumu yapsın. Umrumda olmaz ki. Zira bir insanın çocuğunun olmaması ayıp veya komik kötü birşey değil. böyle şeyleri diline dolayanlar utansın.
Aynen öyle, ama bu yaşlı teyzeler çocuğu olmayan ya da yapmak istemeyen kadınlara çok kaba davranıyor. Onlar kaba davranırken sen niye kibar olasın, valla çok iyi yapmışsın.

Ağzına sağlık iyi etmişsin bir daha asla ağzını açıp soramaz.Hayır anlamadığım ona ne ki sanki bakımını üstlenecek patavatsız insanlara en güzel cevap anladığı dilden vermek.

Ağzına sağlık ama dencek ınsan var denmıcek ınsan var :))

En ıyısı çokta TIN de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…