- 7 Ocak 2015
- 358
- 674
- 63
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
çocuk rızkıyla gelirmiş tamam da ne miktarda :) 5-6 çocuklu ailelere bak onların zengin olması lazım o mantıkla4 aylık evliyim sürekli bu soruya cevap veriyorum.
Telefon çalıyor açıyorum,alo çocuk yok mu daha
Hiçbir cevapla tatmin olmuyolar.
Maddi manevi hazır olmak istiyoruz deyince o rızkıyla gelir sen yap diyolar.
Yaşım da 23 daha,niye evliliğimin tadını çıkarıp anneliğe hazırlamadan yapayım ki.
Bu yaşta hazır değilim diyorum,ne var çocuk kendi kendine büyüyomuş yemek ver altını değiştir daha ne var ki diyolar
İnsan baskı hissediyo üstünde,bu kadarını tahmin etmemiştim.
Birinden hıncımı alıcam ama kime denk gelir bilmem
Durumu kotulerin daha cok cocugu var. (bu bi genellemedir)çocuk rızkıyla gelirmiş tamam da ne miktarda :) 5-6 çocuklu ailelere bak onların zengin olması lazım o mantıkla
Ay ayni dert benim basimda da var. Babamin bi yengesi beni her gördüğünde soruyo ama boyle kinayeli kinayeli. Bi keresinde yenge belki olmuyo ben söylemek istemiyorum kimseye,niye surekli yargiliyosun dedim (ki hic denemedik bile oluyo mu olmuyo mu onu da bilmiyorum) biraz durulur gibi oldu. En son gecen bi olay anlatiyorum iste cok hastayim dedim o kadar midem bulaniyo ki yemegi isitmasini esimden istedim falan aaa dedi adam da sevinmistir karim hamile mi acaba diye dedim yenge adamin ne yaptigindan haberi yok mu da beklentiye girsinBugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
Durumu kotulerin daha cok cocugu var. (bu bi genellemedir)
Bugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
Bida sorarsa ,
"Senin menopoz ne zaman" de..
Ay ayni dert benim basimda da var. Babamin bi yengesi beni her gördüğünde soruyo ama boyle kinayeli kinayeli. Bi keresinde yenge belki olmuyo ben söylemek istemiyorum kimseye,niye surekli yargiliyosun dedim (ki hic denemedik bile oluyo mu olmuyo mu onu da bilmiyorum) biraz durulur gibi oldu. En son gecen bi olay anlatiyorum iste cok hastayim dedim o kadar midem bulaniyo ki yemegi isitmasini esimden istedim falan aaa dedi adam da sevinmistir karim hamile mi acaba diye dedim yenge adamin ne yaptigindan haberi yok mu da beklentiye girsin ay genclik ne olmusmus ayol ar namus kalmamis diye cik cikladi beni ahahah sen benim cinsel hayatima karisirken bisey yok ben cevap verince olay olacak yok ya
çocuk rızkıyla gelirmiş tamam da ne miktarda :) 5-6 çocuklu ailelere bak onların zengin olması lazım o mantıkla
Kesin senin arkandanda ayy ben dedimki kotu biseymi dedim demistir..hatayida hic kabul etmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?