• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Patidostu Patidostu demiş "dini konu" diye, katılıyorum. İsyan günah sayıldığı için, insanlara sabır aşılamak üzere kurulmuş bir cümle. Yaşadığımız kötü şeyler bizi güzel yollara sürükleyebilir elbette ama sürüklememe ihtimali de gayet gerçek. Biraz boş laf o yüzden bence. Boş teselli lafları beni de deli ediyor. Konuşmayın daha iyi. Samimiyetsiz...

Ben burada şey diyorum
Dünya adil değil
İnsanın başına kötüsüde gelir iyiside
Bu konuda en iyi açıklamayı tolstoy "insan ne ile yaşar " yapmıştır

İyi mutlak ve sonsuzdur, sınırlı algımızla sadece bir noktasından yakalarız bütünü kavrayamayız.

Bir de kendi açımızdan bakınca herşeye hayır olmayabilir tabiki biz kendimizi önemsiyoruz kendi halimizle meşgulüz haliyle ama nihai devinimde ne önemimiz var?

Bazen birşeyler benim için daha iyi olması için oldu sanıyorum mucize olucak falan sonra bakıyorum yoo öyle olmamış hesaba katılan bir etken değilmişim : )

Çünkü başka türlü katlanamayız, sınavlae veriyoruz ve daha iyi şeylere vesile olduğunu düşünmeliyiz yoksa akıl sağlığımızı koruyamayız, her şey daha kötü olur.

Çünkü başka türlü katlanamayız, sınavlae veriyoruz ve daha iyi şeylere vesile olduğunu düşünmeliyiz yoksa akıl sağlığımızı koruyamayız, her şey daha kötü olur.
Ama böyle diye diye insanlar yaptiklarinin sorumluluğunu almıyor. Önce tedbir sonra tevekkül. Her şeye hemen nasip değilmiş,bunda da bir hayır vardır,sınav dünyasindayiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X