- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
oy benim kuzum, tari'm gelmiş kıyamam ben sana.. kızım bunları yaşaya yaşaya dayanıklı olmayı öğreneceksin, hiçbir şey seni yıldıramayacak kuzucuk. bir gün gelecek bir bakacaksın geçmişe neden üzülmüşüm diyeceksin.. açıkçası ben daha iyisi çıkar, şahane olur falan demeyeceğim, nefret ederim bu tarz teselliden ama şunu söyleyebilirim ki elinden gelen her şeyi denediysen için çok rahat olsun.. ileride "keşke şunu da deneseydim" demeyeceksin kuzum..
çünkü böyle acı şeyler yaşadıkça büyüyoruz ve hayata daha temkinli yaklaşmayı öğreniyoruzUzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar.
Birini seviyorsun yıllarca sürüyor sonra olmuyor , engel çıkıyor ve bu engel sizin ikiniz dışında. Aylarca ağlıyorsun . Herşeyi yapıyorsun ama olmuyor . Sonra biri diyor ki - Hayırlı değilmiş. Allah daha hayırlısını çıkarır.
Ya madem hayırlı değildi bunu neden çıkardı karşıma. Acı çekeyim ağlayayım mutsuz olayım diye mi ?Neden anlamıyorum . Madem olmayacak , o madem hayırlı değil neden onca şey yaşatıyor.Neden ? İnancım ve güvenim sarsıldı. İnsanlara , hayatta ki herşeye , Allah'a ...
İlk sevgilin miydi?
Yaşayacağız ki tecrübe edineceğiz.
Geçecek, acısı da geçecek, isyanı da geçecek. Bir gün bir bakmışsın buruk bir gülümsemeyle hatırlıyorsun sadece.
Yaşayan sensin her şeyi.Önüne geliyor ama kabul ya da reddetmek senin elinde.
Çocuklarla boşanmak mı daha iyi ,şimdi ayrılmak mı?
Sınavdayız hepimiz ve inan hepimiz yaşadık bu süreçleri,ben şahsen hayrını da gördüm.
İsyan etmeyeydin iyiydi.
Yakında görürsün hayrını.
sınavdayız biliyorsun değil mi
Evet bunun gibileri tecrübe ederek yaşadım ama bu başka. Bizim ki başkaları yüzünden kavuşamamak.
Ya evlenmiş olsaydın ,evlendikten sonra hayatın zehir olsaydı?Muhtemelen aileler araya girdi.Merhaba ablacım . Herkes bir şekilde teselli etmeye çalışıyor. Ama ben avunmak istemiyorum. 7 ayı bana zehir edenlere hayat da umarım birgün zehir olur. Keşke yapmasaydık derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?