Hayırlı değilse neden ?

Sep çok geçmiş olsun ablanada sizlerede..

Kabul etseler evlensek ne olacaktı ? Aynı şeyler yaşanabilirdi.
Bilmiyorum hayırlı olan nedir ?

açık yazdım sanıyordum..
kabul etseler dediğin gibi aynı şeyler yaşanacaktı ve mutsuz olacaktın.. hatta belki o zaman eşin sana kapan diye baskı yapacaktı nasıl olsa artık evli olacaktınız buna hakkı olduğunu düşünecekti.. aile baskısıyla yılmış olacaktı ve bu huzur bırakmayacaktı..
ama sevgilin kabul ettirmiş olsaydı durum çok farklı olurdu.. bu kabul ettirme rest çekerek değil.. kendisine saygı duyularak olmalıydı ama sevgilinin ona, isteklerine tercihlerine saygı duyan bir ailesi yok.. sevgilin bunca yıllık hayatında bunu sağlayamamış..
hayırlı olan kısmı bu işte sen şu anda sevdiğin için kabul etselerdi ne olurdu sanki diye düşünüyorsun ya ilk dediklerim olurdu. sevgilin daha ailesine kendini kabul ettirememiş seni nasıl kabul ettirsin ..

Çok mücadele edememek değil de annesinin bedduasını almaktan korktu . Uğraşmadı diyemem ama aileden destekçisi olmadı.
Anne bedduasi yerine senin ahini almayi tercih etmis ayrıca anne o anne nasil cocuguna beddua edebilir ki demek ki cidden tam bi fiyaskoymus o aile.. bosver gercekten ileride yaşanacak cok daha kötü olaylardan kurtulmussun

Anne bedduasi yerine senin ahini almayi tercih etmis ayrıca anne o anne nasil cocuguna beddua edebilir ki demek ki cidden tam bi fiyaskoymus o aile.. bosver gercekten ileride yaşanacak cok daha kötü olaylardan kurtulmussun

İnan ki böyle düşünüp bile mutlu olamıyorum.
Sevdiğime kavuşamadım , güzelim ilişkim yerle bir oldu.

Ona buna, başkalarina, hayırlısına, hayırsızına suç atmayı bırakın. Iliski baskalari yuzunden degil sizin yuzunuzden olmamış. Saçma sapan sebeblerle edilen her beddua tutsaydı isimiz yaştı bu anne bile olsa. Basbaya iliskinin arkasinda duramamiş.
Benim kvdede bana ayilip bayilmiyordu eşimde annesi tamam desin diye kırk takla atmadı. Ben sevdim, ben evleniyorum kimseye sormam dedi. Gittik nikahlandik kvye hayirli olsun demek dustu demeseydide birsey farketmezdi. Sonrası dugun, dernek... Bu kadar drama yapilcak bisey yok. Kendiniz biseyleri yapamiyorsunuz sonra vayy efendim kader, yok inancim zedelendi...

bende genç kene aynı senın gibi düşünyordum şimdi ne diyorum biliyormusun ,

çok şükür onlar iyiki olmamış , çok şükür ki eşimle evlenmişim diyorum ,

7 yıl yas tuttum ben 365 gun göz yaşı döktüm her gece allaha yalvardım olmadı ,

hiç dilek kapısının açık oldugu ana rastlamadım ,

allah yazmamış KISMET değil miş

Valla sunu bılırım kı bazen ne yaparsan yap olmuyor olmuyor.yada bazende ıstemıyorsun oluyor.hayat bıraz enterasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…