- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Büyü diye, olgunlaş diye..
Nedeni başka ne olabilir ki?
Bugün paylaştığın bu konuyu 5 yıl sonra tekrar okursan eğer kendi kendine gülümseyeceksin, geçeceksin. İşte o zaman daha iyi anlarsın.
Çıkıyor ama seçmek sana bırakılıyor.Anlamadığım bu madem hayırsız neden en başında çıkarıyor karşına ?
Merhaba ablacım . Herkes bir şekilde teselli etmeye çalışıyor. Ama ben avunmak istemiyorum. 7 ayı bana zehir edenlere hayat da umarım birgün zehir olur. Keşke yapmasaydık derler.
ama o zaman da işte karşında yeterince güçlü mücadele edecek adam yokmuş
o başkalarına birlikte direnememişsiniz
7 ay için bu kadar üzülmeye değmez
yaz tecrübe hanene geç diyorum yine insanlar 37 yıl sonra ayrılıyor 7 ay ne ki
Farkinda degilsiniz ama isyan ediyorsunuz. Hic kimsenin hayati güllük gülistanlık degil. Herkesin kendine gore sıkıntısı var sınavda burda baslıyor zaten. Sabır...
Hayır ilk değil .
Anlamadığım bu madem hayırsız neden en başında çıkarıyor karşına ?
Yoktu belki de ben gücü vermedim.
Hayatı öğrenmiş oluyorsun böyle böyle.. Ve emin olabilirsin ki karşına çok daha iyisi çıkıyor her zaman umutsuzluk gucsuzlerin işidir. Sakın bu duyguya kapılma
yani birbirinize uygun değilmişsiniz
yıllar sonra değil aylar sonra öğrenmişsin
çevir defteri temiz sayfaları aç
Evet bunun gibileri tecrübe ederek yaşadım ama bu başka. Bizim ki başkaları yüzünden kavuşamamak.
Tövbe tövbeee.hayırlısı çıkana kadar belli başlı sınavlardan gececeksin elbet.emeksiz birsey olur mu?? belki önce uzuleceksin kirilacaksin ama bunda da bi hayır vardır diyebilmelisin.inancım kalmadı Allaha dersen isyan etmis oluyorsun kuzum.Rabbim tez zamanda hakkinda hayırlı olanı versin insallah
neye göre kaybetmek? bir adam için inanca kadar sorgulamak neden? ben de çok şey yaşadım ama çok şükür umutsuzluğa kapılmadım hiç. biri için kendini yıpratman niye?Kaybettim ben sınavı .
İsyan ediyorum ve farkındayım. İnancım zedelendi çünkü.
Hayatımda ki tüm sayfaları yırtmak atmak istiyorum .
Öyle bir örnek vermişsiniz ki insanın içini ürpertiyor. Yazdığınızı sınav diye nitelendirmek zor, öyle acılar var ki evet..Her şeye sınav deyip de kader inancını kirletmeyin.. bebeklere tecavüz edilen dünyada neyin sınavı allah bebeği mi sınava tabii tutuyor böyle bir durumda?
insanlara yardım etmek istiyorsak bu tip genel geçer söylemlerden uzak duralım.
senin durumun tamamen yaşamın sana bir hediyesi kaderle ya da hayırlı olmasıyla alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?