- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
Ben çok ah ettim . Ve kötü bir olay yaşamış , Elleri yüzü yanmış iz kalacak belkide bilemiyorum. Beni suçladı senin yüzünden senin duaların tuttu dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu bilmiyorum ama cok üzgunum adina.Ben güçlü değilmişim. Çok sarsıldım.
Öyle bir örnek vermişsiniz ki insanın içini ürpertiyor. Yazdığınızı sınav diye nitelendirmek zor, öyle acılar var ki evet..
2. Dünya savaşında esir düşen bir Yahudi' nin kampın duvarına kazıdığı söz geldi aklıma;
"eğer bir tanrı varsa onu affetmem için bana yalvarmak zorunda."
Ben çok ah ettim . Ve kötü bir olay yaşamış , Elleri yüzü yanmış iz kalacak belkide bilemiyorum. Beni suçladı senin yüzünden senin duaların tuttu dedi.
Nelere ne dedik abla geçer biliyorum ama bu çok başka. Bilmiyorum benim bünyeme ağır. Karşılaşmamam gereken şeyler aşadım. Güzelim kalbimi kirlettiler.hani ileride bu günleri hatırlar gülersin derler ya, hani onu söyleyene de kafa göz yarmak istersin.. gerçekmiş o yahu, gerçekten gülüyorsun.. nelere yıpratmışım kendimi diyorsun..
Konuyu bilmiyorum ama cok üzgunum adina.
seni bu denli yipratan bi olaysa umutsuzluga kapılman gucsuz hissetmen çok doğal seni kendine getirecek ne denebilir ki
. O şahıs her kimse inanilmaz ofkelendim bir insanı bu kadar nasıl sarsabilir ki!
Nelere ne dedik abla geçer biliyorum ama bu çok başka. Bilmiyorum benim bünyeme ağır. Karşılaşmamam gereken şeyler aşadım. Güzelim kalbimi kirlettiler.
bunun için mi ayrıldınız
hayırlısı olmuş diyeceğim sadece
Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar.
Birini seviyorsun yıllarca sürüyor sonra olmuyor , engel çıkıyor ve bu engel sizin ikiniz dışında. Aylarca ağlıyorsun . Herşeyi yapıyorsun ama olmuyor . Sonra biri diyor ki - Hayırlı değilmiş. Allah daha hayırlısını çıkarır.
Ya madem hayırlı değildi bunu neden çıkardı karşıma. Acı çekeyim ağlayayım mutsuz olayım diye mi ?Neden anlamıyorum . Madem olmayacak , o madem hayırlı değil neden onca şey yaşatıyor.Neden ? İnancım ve güvenim sarsıldı. İnsanlara , hayatta ki herşeye , Allah'a ...
En acısı da bu zaten bu sevda denen illet oyle birsey ki benligini kaybediyorsun. Hic umut yok mu? Sorun ikiniz dışındaysa illa ki bi umut vardırKendimi tanıyamıyorum . Bir insan için ölse bile su vermem diyecek raddeye geldim .
26Yaşın kaç çok merak ettim
Nelere ne dedik abla geçer biliyorum ama bu çok başka. Bilmiyorum benim bünyeme ağır. Karşılaşmamam gereken şeyler aşadım. Güzelim kalbimi kirlettiler.
En acısı da bu zaten bu sevda denen illet oyle birsey ki benligini kaybediyorsun. Hic umut yok mu? Sorun ikiniz dışındaysa illa ki bi umut vardır
Sorun ikimiz dışında kalan en büyük sebep.