• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı değilse neden ?

Taricim kuzucum benim,herşeyi yaşayarak öğreniyoruz zaten..
Gün gelecek acısıyla tatlısıyla düşününce o geçmiş günlere sünger çekmeyide öğreneceğiz kuzum..
Üzülme sakın olurmu kıyamam sana sevgi pıtırcığım.

Bunları okuyunca bile ağlayasım geliyor

ne işte o sebep

senin sebep diye gördüğün belki de sadece sonuçtur

ya da sadece giriştir

bir anlat hele şunu

Annesi geldi tanışmaya iyi hoş açığım biliyor. Evime kadar gelip kapanmam şartıyla evlenebilirmişiz bunu söylemek için geldi. Amaç tabi işi bozmaktı. Ondan sonra olaylar çığırından çıktı zaten.

Bunu bende surekli sorgularım neden diye
Ama sunu hicbir zaman unutma cnm Allah kaderini A kisisiyle yazmissa sen istemesende o istemese de bir yerde yine oluyor ve elin kolun baglaniyor dur bile diyemiyorsun :dua:
Ins hayirli kaderler yazilmistir ve bir daha hic uzulmezsin

Annesi geldi tanışmaya iyi hoş açığım biliyor. Evime kadar gelip kapanmam şartıyla evlenebilirmişiz bunu söylemek için geldi. Amaç tabi işi bozmaktı. Ondan sonra olaylar çığırından çıktı zaten.

Baştan söylediği iyi olmuş,ya evlendikten sonra bunu duysaydın ne olacaktı..
Balık baştan kokarmış,kadında kokuyu salarak evinize gelmiş zaten,zorlama yoluyla ne elde edecekti acaba..
Terbiyesizlik yapmış kadında..
Sen yat kalk şükret cidden ..

Baştan söylediği iyi olmuş,ya evlendikten sonra bunu duysaydın ne olacaktı..
Balık baştan kokarmış,kadında kokuyu salarak evinize gelmiş zaten,zorlama yoluyla ne elde edecekti acaba..
Terbiyesizlik yapmış kadında..
Sen yat kalk şükret cidden ..

Öylede beni zedeleyen şey bunu aileim yanında yapması.
İnsan ozaman hiç gelmez.
Neden heveslendiriyorsun , zaten biliyorsun ?

Canım benim inan seni allah kurtarmis erkenden. Su duruma mudahale edemeyecek bir erkekle zaten ne kadar mutlu olabilirdin ki.. Anne ben onun saci basiyla degil kalbiyle evleniyorum diyemeyecek kadar cesaretsiz bi adamdan kurtuldugun icin vallahi sukret. Ilerleyen zamanlarda çok daha üzülürdun bu cadı kaynana her yerden çıkarırdı burnunu

Dediğim gibi yat kalk şükret bittiğine..
Arkadaşın seni biliyor,hiç mi sesi çıkmadı ailesine bu konuda ...

Evi terketme boyutuna kadar geldi. Ama ikna olmadılar edemedi. Çünkü çarşaflı annesi. Yahu benim kimseye zararım olmadı , kızı giibi olurdum. Ama tanımadı bile.

Back
X