- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.021
ay canim bilmiyordum bu gelismeleri ya.ama sunu bilir sunu soylerim ki, evlilik isleri aceleye gelmez, zorlamayla da olmaz.
bak ben sabretmedim, adam msj atti ben silmistim faceden. sabredemedigim icin hala oyle cok kiziyorum ki kendime.
zaten bence iliski 6 ayda oturuyor yerine. biraz daha bekleyin bakalim. gun dogmadan neler dogar, sikbogaz etme ama adami.
fazla ustune de dusme aman diyeyim, sonra bi havalara giriyorlar, kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar,
olan yine bize oluyorhakkinizda hayirlisi olsun, boyle yaz ki gelismeleri biz de ona gore dua edelim.
hadi hayirlisi tatlim.
gorunce belki duzelir her sey canim bi sabret bakalim. henuz senin geldigin asamaya gelmeden ayrilan bi Rainbyte var
kimse 4 4luk degil maalesef, istemedigimiz seyler illa ki olacak, onemli olan o istemedigimiz seyin bizim icin ne kadar oncelikli ya da onemli bir sey oldugu. insallah Rabbim hayirlisini versin canim gelismelerden haberdar et.
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah her şey çoooook güzel olur, bu gecenin hürmetine Allah kabul etsin dualarımızı
Canım inşallah hakkında hayırlısı olur dualarımızdasın, ben yarın 1 yasin okurum senin için, birbirinize hayırlıysanız Allah kalplerinizi ısındırsın.
Allah razı olsun canım bizde önemli bi problem yok çok şükür, ben de senin çok mutlu olmanı isterim, inşallah hepimiz çok mutlu oluruzAllah razı olsun Aybirgencim.. inşallah canım benim inşallah hayırlıysak birbirimize kalplerimiz ısınsın... sen naptın canım takip edemedim siz nasılsınız inşallah güzel haberlerin olsunn çok mutlu olmanı isterimmm biliyorsunn
kardeşlerim sizleri çok seviyorum taaa şuramda işte sevginiz hissediyorum. ve buradaki zikirleri yapmamız hayırlı inşallah.. çünkü gaflet anında ben okuyamadım şeytan buradakileri yapmamızı istemez tabiki de..
İşte duanın gücüüükizlar taha suresini okudum aglayarak duami ettim size yazdm telefonu masaya koymamla calmasi bir oldu. esim aradi canan sesin sokaga geliyo diye. tam o sirada zil çaldi ne diosun sen dememle kapiyi acmam karsimda durmasi.. şoka girdim. konustuk cok uzun degil. 2saat falan cok soguk knustuk. havadan sudan yalnz kalmayaym diye gelmis sadece cok derin sohbet etmicem ddi. tek kalma diye geldm sabah 6da gtmem lazm dedi. yurt disina gtcek ya. sabah da kuzenim gelcekmis eve musa donene kadar benle kalmasi icin rica etmis. asil konusmayi 21inde yapcaz o yuzden smdi knusmamz sacma ddi. evi pislik goturdugu icin kendine ayri yatak yapti baska odada yatiyo. hem ozlemis hem sert durmaya calisiyo tam yumusar gibi hissediyorm birden ben yabanciymisim gibi konusmaya basliyor. Allahin sadece mucizesi yani bu! hayatta ben boyle biseyi ilk kez yasiyorm aglarken size de dua etmstmdemk ki yakinda sizde hayirli bi es bulcaksnz daha bisi yok hatta hic bisy yok bn suan hala sokun etkisindeym yan odamda bana ii geceler msji atmis. siz cokca dualarinza devam edin meleklerim. aybirgenim sana da taha okucam bebişim yarn. artik hep taha okucam
dualarını okudum canım benım. dua ettim hem sana hem de hepimize. cuma surelerimizi de okudum her bırımıze bırer tane.
Kuran dan okuyunca baya uzun surdu, seytan baya vesvese verdi ama sukur ki tamamladım
ah icimde bir hüzün var be kızlar. özlemek cok zor gercekten. Allah tum ozleyenelere, acı cekenlere yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?