- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
- #2.081
Allah kabul etsin, bahsettiğin kişi senin için hayırlıysa Allah kalplerinizi birbirine ısındırsın, hayırlı değilse kimse üzülmeden bir sebep olsun ve bitsin, hayırlı bir eşin, mutlu huzurlu bir yuvan, hayırlı evlatların olsun. Amin amin amin.![]()
Allah razı olsun canım benim inşallah amin amin amin.... inşallah senin de hayırlı bir eşin, mutlu huzurlu bir yuvan, hayırlı evlatların olsun. Amin amin amin

4)Aybirgen: Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, birbirimizi daha çok sevelim, Allah'a yakınlaşabilmek, Allah rızası doğrultusunda güzel işler yapabilmek için birbirimize vesile olalım, her türlü günahtan, haramdan uzak durabilelim, mutlu huzurlu bir yuvamız, hayırlı evlatlarımız olsun, Allah bize dünyada da iyilik vegüzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, Allah kalbimize ferahlık, huzur versin, rızasından ayırmasın, bizi sevdiği kullarından eylesin. Ama bu kişi benim için hayırlı değilse kolaylıklar içinde, kimse üzülmeden bir bahaneyle bitsin ve bir an önce karşıma benim için hayırlı olan insan çıksın ve az önce saydığım güzellikleri benim için hayırlı olan kişiyle yaşayabileyim. Amin amin amin
Son düzenleme: