- Konu Sahibi huzurolsun
- #2.121
ayy canını yerim esracım ne kadar güzel bi dua yazmıssın yaa. amin amin amin canım insallah dedigin gibi olur.
mantıgımla düsünürsem zaten hic bi acık kapı bırakmadan giden ve de birbirimizi hiç görmeyecegimiz biri niye gelsin ki nasıl gelir yani
ama Allah buyuktur deyip dua edıyorum. dua ettikce daha cok umutlanıyorum. beklenti icine giriyorum falan.
ne yapmamı önerirsiniz bana ????
Duygucum staj bitti bir daha birbrimzi gormemız imkansız.ayni semtte bile oturmuyoruz koca sehirde acaba bi yerlerde gorebilir miyimkinin umuduyla geciyor gunlerfacebooktan silmeseydim belki biseyler olurdu zamanla ama maalesef
bu arada istanbul34 adli arkadasin dualarini okudum. ondan pek ses soluk yok topikten bi haber galiba ama allah gonlune gore hayirli bir sevdicek versin insallah tez ve hayirli zamanda...
anladım canım.Allah yardımcın olsun ceken bilir.onsuz hayat bombostur yediğin yemegin tadı yoktur hep uyumak istersin ancak uyku bişileri unutturur.ben böyle oluyorum sevdigim cocukla tartıstıgımda 2 gün boyunca yemek yemediğimi bilirim.ve eve hiç bakmam hep yatarım bulasıklar diz boyu esyalar dagınık cehennem gibi

Son düzenleme: