Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Ne güzel bi bakış açısıyla bakmışsın, melek olmasak da birbirimiz sayesinde çok güzel dua ediyoruz, Allah bizi karşılaştırıp bize bu dua etme hissini verdiğine göre dualarımız kabul de olacak inşallah Hepinizin güzel haberlerini duymayı sabırsızlıkla bekliyorum.

ay caım benim açıkcası bazen ümitsizlik başlangıcı gibi oluyor yine dua ediyorum ama tek başına insan yalnız kalıyor.. böyle yazılar yazıyorsunuz bana şevk geliyor.. istek geliyor ümitleniyorum çok şükür.. evet inşallah bu his geldiğine gre kabul da olur inşallah tatlımm en az üç kişiyle birlik Allah rızası için biraraya gelmek çok güzel.. Rabbim ellerimizi boş çevirmesin DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN

kızlarr birbirimize dua etmeden önce özellikle şuan darbe yapılan mısırlı kardeşlerimiz içinde dua edelim...

Yağmur gibi yağsın Du'alarımız kardeşlerimizin üzerine.
Düşmanlar boğulsun içinde

ALLAH'IM sen tüm savaşta olan ve eziyet gören Müslümanlara iman, ihlas, takva, sabır, güç, kuvvet ve zafer ver.
Düşmanların hilelerini başlarına geçir ve onlara hidayet ver. Amin

Tamam kizlar ben ayin 2 sinde basliyorum

kizlar ben hiç birsey anlamadim 2 gun giremedim degistirmisiniz ben bugun kendim için 103 tane ayetel kursi okumustum ama simdi baktim dunmus benim gunum ve dun ben okumadim bugunde kendi niyetime okudum benim için okuyanlardan Allah razi olsun Allah kabul etsin ama beni eylule kadar listeden çikarin kizlar bayramdan itibaren eylule kadar yokum

Kızlar çok korkuyorum evde ve yalnız kalmaktan sanki hayırlı bi insan benimle evlenmiyecekmişim gibi geliyor bana, kuzenlerim teker teker evleniyolar bu benim için o kadar zorki anlatamamm(((((((((((((((( ...((((((((((((((((((((.... benim içinde dua edermisinizz hayırlı bir insanla evlenmeyi çok istiyorumm ama pek olucak gibi durmuyor (((( lütfen kızlar çok istiyorum bunu elbette Allah duaları kabul eder O el-Mucibtirr Allahtan ümit kesilmezz..:) Mutlak Hükümdarlık Elinde Bulunan Allah Yüceler Yücesidir ve Onun Her Şeye Gücü Yeter...LÜTFEN KIZLAR BENDE SİZİN İÇİN EDİYORUM HEP....

Canım kendi niyetine 73 tane okuman yeterliydi, listeye yeni birileri daha katılınca durum değişti, okumadan önce bi baksan iyi olurmuş ama olsun, Allah kabul etsin niyetini, gönlüne göre versin inşallah, biz şuan herkes için 313 er tane ayetel kürsi (herkes 60 ar tane, kendi günü olan 73 tane) ve kimin günüyse ona birer tane kenzül arş duası okuyoruz. Bayrama kadar listemizde kalacaksın değil mi canım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım aynı duyguları zaman zaman hepimiz yaşıyoruz ama bizim elimizden sadece dua edip hayırlısını istemek gelir, kabul olacağına inanarak dua edelim, Allah'ın izniyle kabul olur dualarımız Ayın 6 sında yeni listemizle farklı dualarla dualarımıza devam edicez inşallah, bu listemize seni de ekleyelim istersen ama sadece günü olana değil, listemizde yer alanlara her duamızda yer verebilirsek çok daha güzel olur. Allah senin de gönlüne ferahlık versin ve senin için hayırlı olan insanla tez zamanda karşılaştırıp hayırlı bir eş nasip etsin.

HALEN DEVAM EDEN LİSTEMİZ
1. umut_dolu (için 01.08.2013)
2. aybirgen (için 02.08.2013)
3. esrazambak (için 03.08.2013)
4. minigmanig (için 04.08.2013)
5. azrazehra (için 05.08.2013)

Şu an ki listemizde günü olana 313 tane ayetel kürsi (kendi günü olan 73, diğerleri 60 ar tane) ve 1 er tane kenzül arş duası okuyoruz, Allah niyetlerimizi kabul etsin.

YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyen söyleyebilir.)
1. assia_baby (Hümeyra) (için 06.08.2013)
2. umut_dolu (için 07.08.2013)
3. aybirgen (için 08.08.2013)
4. esrazambak (için 09.08.2013)
5. minigmanig (duygu) (için 10.08.2013)
6. azrazehra (için 11.08.2013)

Yeni listemizde hangi duaları okuyacağımıza tam olarak karar vermedik, listede yer alanlarla hep birlikte karar veririz.

Son düzenleyen: Moderatör:

bayrama kadar listedeyim

hoşgeldin dreamer22 .. seni anlıyorum.. kaç yaşındasın merak ettim?

bak bu ayetler tüm sorularına cevap verir inşallah..

'Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez.''

* * * Secde sûresi / 17.Ayet * * *

''Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir”

* * *Bakara sûresi / 153.Ayet* * *

Aybirgen senin için 60 tane ayet el kursi okudum canim Allah kabul etsin Rabbim hayirli bir es versin gönlüne göre versin

HALEN DEVAM EDEN LİSTEMİZ
1. umut_dolu (için 01.08.2013)
2. aybirgen (için 02.08.2013)
3. esrazambak (için 03.08.2013)
4. minigmanig (için 04.08.2013)
5. azrazehra (için 05.08.2013)

Şu an ki listemizde günü olana 313 tane ayetel kürsi (kendi günü olan 73, diğerleri 60 ar tane) ve 1 er tane kenzül arş duası okuyoruz, Allah niyetlerimizi kabul etsin.

YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyen söyleyebilir.)
1. assia_baby (Hümeyra) (için 06.08.2013)
2. umut_dolu (için 07.08.2013)
3. aybirgen (için 08.08.2013)
4. esrazambak (için 09.08.2013)
5. minigmanig (duygu) (için 10.08.2013)
6. azrazehra (için 11.08.2013)

Yeni listemizde hangi duaları okuyacağımıza tam olarak karar vermedik, listede yer alanlarla hep birlikte karar veririz.

...............................................................................................................................................................................

aybirgen bugün senin günündü.. :128::128kudum senin için inşallah Rabbim en kısa zamanda gönlündekini nasip etsin hayırlı bir yuva kurarsın inşallah herşey çok güzel olur.. çok sevilirsin çok seversin şirin şirin bebişlerin olur en kısa zamanda.. sorunsuz dünya hayatın-ahiret hayatın ve dinin için en hayırlı evliliği yaparsın canımm.. :127::132:

Aybirgen senin için 60 tane ayet el kursi okudum canim Allah kabul etsin Rabbim hayirli bir es versin gönlüne göre versin

Allah razı olsun kızlar, Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah

“ Allah sevdiği kulunun kalbini,
Sevdiği kulunun kalbiyle birleştirir. .”

- Hz. Muhammed (S.a.v)

Allah bizi sevdiği kullarından eylesin.

Ey gönül ses etme! Bekle, ya nasip de rabbine bırak…(Mevlana)

Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun, sabret ki her şey gönlünce olsun. (Mevlana)

Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil… Bilmem ne zaman? Yeter ki o kapıda durmayı bil!...(Mevlana)

Hepsi de çok anlamlı sözler, çok seviyorum bu sözleri, insanın gönlünü ferahlatıyor, umutsuzluğa düştüğümüz anlarda aklımıza gelsin canlarım

Kaderini sev!
Varsa kederini de sev!
Üzülme hastalıklarına,
Gör, hangi günahlarına kefaret olacak,
Terk edildin diye de üzülme
Demek ki sevebilecek bir yüreğin var...
Geçmişi unut, hiç yaşanmamış gibi davran,
Buluttan nem kapma!!!
Döküver kirpiklerinden sonbaharı,
Bir gün ama bir gün mutlu tebessümlerle kol kola gireceksin...
Koklayacaksın yağmur sonrası toprakları,
Yükleyeceksin ruhunu kelebek kanadına,
Uçacaksın semalara sevdiklerinle can!
Kim demiş ebemkuşağı yedi renk?
Bakmakla görmek arasındaki farkı çözdüğünde,
Anlayacaksın ne demek istediğimi !!!

Mevlâna Celaleddin Rûmî

bazen düşünürsün geçmişte kalanları.. facebookta dolaşırken ortak arkadaşlarda çıkar karşına bakarsın yeni hanımıyla pozlar filan.. dünya ne garip

bazen düşünürsün geçmişte kalanları.. facebookta dolaşırken ortak arkadaşlarda çıkar karşına bakarsın yeni hanımıyla pozlar filan.. dünya ne garip

Evet garip, hem de çoğu zaman acı verici, eee imtihan dünyası

Evet garip, hem de çoğu zaman acı verici, eee imtihan dünyası

aklında kalmıyor silinmiş oluyor ama işte insan zamana acıyor.. imtihan dünyası evet canım Rabim bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…