- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
cancağızım olur mu ben de açıktım sonra kendim kapandım. hatta kapanma hikayem var anlattıım orda uzun uzuno zamanlarda ben bendim ibadetimi yapardım duamı ederdim. sadece şimdiki kendi adıma konuştum ilk aklıma kendi kendime rahatsız olduğum şey geldi ondan yoksa Allah katında takva ile insan değerlendiriliyor bilemeyiz kim cennetlik .. kalbin çok güzel ibadetlerini yapıyormuşsun zaten ki yorumlarından ne kadar değerli bir insan olduğunu da anlıyorum yakınımda olsanız sizinle çok iyi arkadaş olurduk gerçek hayatta.. inşallah bu güzel dualarını da Rabbim kabul eder bazen acaba siz meleksiniz de beni dua ettirmeye mi çalışıyorsunuz diye düşünüyorum hayal dünyam çok geniş öğrencilerimden dolayı sanırım çok sevdim sizleri
Ne güzel bi bakış açısıyla bakmışsın, melek olmasak da birbirimiz sayesinde çok güzel dua ediyoruz, Allah bizi karşılaştırıp bize bu dua etme hissini verdiğine göre dualarımız kabul de olacak inşallahHepinizin güzel haberlerini duymayı sabırsızlıkla bekliyorum.
1. aybirgen (için 30.07.2013 tarihine kadar 313 ayetel kürsi) OKUNDU
2. esrazambak (için 31.07.2013 tarihine kadar 100 ayetel kürsi)
3. minigmanig (için 01.08.2013 tarihine kadar 100 ayetel kürsi)
BİTİYOR YENİ LİSTEMİZ
1. umut_dolu (için 02.08.2013 tarihine kadar ayetel kürsi)
1. aybirgen (için 03.07.2013 tarihine kadar ayetel kürsi)
2. esrazambak (için 04.07.2013 tarihine kadar ayetel kürsi)
3. minigmanig (için 05.08.2013 tarihine kadar ayetel kürsi)
YENİ LİSTEMİZDE HERKES 70 ADET AYETELKÜRSİ, KENDİSİ İÇİN OKUNAN O GÜNKİ KİŞİ 103 TANE OKUSA NASIL OLUR??
Tamam kizlar ben ayin 2 sinde basliyorum
Canım kendi niyetine 73 tane okuman yeterliydi, listeye yeni birileri daha katılınca durum değişti, okumadan önce bi baksan iyi olurmuş ama olsun, Allah kabul etsin niyetini, gönlüne göre versin inşallah, biz şuan herkes için 313 er tane ayetel kürsi (herkes 60 ar tane, kendi günü olan 73 tane) ve kimin günüyse ona birer tane kenzül arş duası okuyoruz. Bayrama kadar listemizde kalacaksın değil mi canım?kizlar ben hiç birsey anlamadim 2 gun giremedim degistirmisiniz ben bugun kendim için 103 tane ayetel kursi okumustum ama simdi baktim dunmus benim gunum ve dun ben okumadim bugunde kendi niyetime okudumbenim için okuyanlardan Allah razi olsun Allah kabul etsin ama beni eylule kadar listeden çikarin kizlar bayramdan itibaren eylule kadar yokum
Kızlar çok korkuyorum evde ve yalnız kalmaktan sanki hayırlı bi insan benimle evlenmiyecekmişim gibi geliyor bana, kuzenlerim teker teker evleniyolarbu benim için o kadar zorki anlatamamm (((((((((((((((( ... ((((((((((((((((((((.... benim içinde dua edermisinizz hayırlı bir insanla evlenmeyi çok istiyorumm ama pek olucak gibi durmuyor (((( lütfen kızlar çok istiyorum bunu elbette Allah duaları kabul eder O el-Mucibtirr Allahtan ümit kesilmezz..:) Mutlak Hükümdarlık Elinde Bulunan Allah Yüceler Yücesidir ve Onun Her Şeye Gücü Yeter...LÜTFEN KIZLAR BENDE SİZİN İÇİN EDİYORUM HEP....
Canım kendi niyetine 73 tane okuman yeterliydi, listeye yeni birileri daha katılınca durum değişti, okumadan önce bi baksan iyi olurmuş ama olsun, Allah kabul etsin niyetini, gönlüne göre versin inşallah, biz şuan herkes için 313 er tane ayetel kürsi (herkes 60 ar tane, kendi günü olan 73 tane) ve kimin günüyse ona birer tane kenzül arş duası okuyoruz. Bayrama kadar listemizde kalacaksın değil mi canım?
Kızlar çok korkuyorum evde ve yalnız kalmaktan sanki hayırlı bi insan benimle evlenmiyecekmişim gibi geliyor bana, kuzenlerim teker teker evleniyolarbu benim için o kadar zorki anlatamamm (((((((((((((((( ... ((((((((((((((((((((.... benim içinde dua edermisinizz hayırlı bir insanla evlenmeyi çok istiyorumm ama pek olucak gibi durmuyor (((( lütfen kızlar çok istiyorum bunu elbette Allah duaları kabul eder O el-Mucibtirr Allahtan ümit kesilmezz..:) Mutlak Hükümdarlık Elinde Bulunan Allah Yüceler Yücesidir ve Onun Her Şeye Gücü Yeter...LÜTFEN KIZLAR BENDE SİZİN İÇİN EDİYORUM HEP....
Aybirgen senin için 60 tane ayet el kursi okudum canim Allah kabul etsin Rabbim hayirli bir es versin gönlüne göre versin
HALEN DEVAM EDEN LİSTEMİZ
1. umut_dolu (için 01.08.2013)
2. aybirgen (için 02.08.2013)
3. esrazambak (için 03.08.2013)
4. minigmanig (için 04.08.2013)
5. azrazehra (için 05.08.2013)
Şu an ki listemizde günü olana 313 tane ayetel kürsi (kendi günü olan 73, diğerleri 60 ar tane) ve 1 er tane kenzül arş duası okuyoruz, Allah niyetlerimizi kabul etsin.
YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyen söyleyebilir.)
1. assia_baby (Hümeyra) (için 06.08.2013)
2. umut_dolu (için 07.08.2013)
3. aybirgen (için 08.08.2013)
4. esrazambak (için 09.08.2013)
5. minigmanig (duygu) (için 10.08.2013)
6. azrazehra (için 11.08.2013)
Yeni listemizde hangi duaları okuyacağımıza tam olarak karar vermedik, listede yer alanlarla hep birlikte karar veririz.
...............................................................................................................................................................................
aybirgen bugün senin günündü.. :128::128kudum senin için inşallah Rabbim en kısa zamanda gönlündekini nasip etsin hayırlı bir yuva kurarsın inşallah herşey çok güzel olur.. çok sevilirsin çok seversin şirin şirin bebişlerin olur en kısa zamanda.. sorunsuz dünya hayatın-ahiret hayatın ve dinin için en hayırlı evliliği yaparsın canımm.. :127::132:
bazen düşünürsün geçmişte kalanları.. facebookta dolaşırken ortak arkadaşlarda çıkar karşına bakarsın yeni hanımıyla pozlar filan.. dünya ne garip
Evet garip, hem de çoğu zaman acı verici, eee imtihan dünyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?