- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
aklında kalmıyor silinmiş oluyor ama işte insan zamana acıyor.. imtihan dünyası evet canım Rabim bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi
Amin canım amiiinn, yasin okudum şimdi dua ettim listemizdeki bütün isimler için, Allah kabul etsin.
Allah kabul etsin canım Allah razı olsun..
bu şekil çok tatlı ya çok seviyorumm bu şekli
Bence de çok güzelseviyorum bu simgeleri ama bende altta yok bu simgeler kendim yapmak zorunda kalıyorum, bazen sallıyorum sayıyı ne çıkıyo diye bakıyorum, dur bi tane de senin için sallayım, bakıyım ne çıkıcak he he utanma çıktı
niye çıkmıyor sende canım .. pek bir utangacımdır
Ey gönül ses etme! Bekle, ya nasip de rabbine bırak (Mevlana)
Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun, sabret ki her şey gönlünce olsun. (Mevlana)
Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil Bilmem ne zaman? Yeter ki o kapıda durmayı bil!...(Mevlana)
Hepsi de çok anlamlı sözler, çok seviyorum bu sözleri, insanın gönlünü ferahlatıyor, umutsuzluğa düştüğümüz anlarda aklımıza gelsin canlarım
hiiii cok güzel kızlar yacanlarım özledim kız sizleri sizler için dua ettim yolda suan memleketimdeyim esranın dualarını okuyacagım öpüyorum sizleriiii dualarda bulusmak dilegiyle
Senin de kadir gecen mübarek olsun canım, bu gece de birbirimizi eksik etmeyelim dualarımızdan, ben hepiniz için ayrı ayrı dua edicem bu gece inşalah, Allah bu gece hürmetine kabul etsin dualarımızı.KADİR GECENİZ HAYIRLI OLSUN CANLARIM İNSALLAH BU MÜBAREK GÜNDE ETTİĞİNİZ BÜTÜN DUALRINIZ KABUL OLSUN.BİRBİRİMİZE ETTİĞİMİZ DUALAR KABUL OLSUN. İNSALLAH HEPİMİZ DİLEĞİMİZE KAVUSURUZ. İNSALLAH COK MUTLU OLURUZ İNSALLAH.Bu gece cok mübarek dualarda bulusalım...
CANLARIM YARINDA BENİM GÜNÜM SEVDİGİME KAVUSABİLMEM BİRBİRİMİZE HAYIRLI OLMAMIZ VE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZ Bİ ÖMÜR AYRILMAMAMIZ VE HAYIRLI SAGLIKLI COCUKLARIMIZIN OLMASI İÇİN DUA İSTİYORUM SİZDEN
ALLAH KABUL EYLESİN
kuzucuklar hosbuldukkkk esracım Ayetel Kürsini ve Kenzül Arş duanı okudum insallah en yakın zamanda hayırlı kısmetin cıkar karsına ve hayırlı mutlu huzurlu bir yuvan,saglıklı salih saliha hayırlı cocukların olur insallah.bu mübarek günün hürmetine Hz Muhammed Mustafa S.A.V hürmetine dualarımız kabul olsun insallah amin amin amin
KADİR GECENİZ HAYIRLI OLSUN CANLARIM İNSALLAH BU MÜBAREK GÜNDE ETTİĞİNİZ BÜTÜN DUALRINIZ KABUL OLSUN.BİRBİRİMİZE ETTİĞİMİZ DUALAR KABUL OLSUN. İNSALLAH HEPİMİZ DİLEĞİMİZE KAVUSURUZ. İNSALLAH COK MUTLU OLURUZ İNSALLAH.Bu gece cok mübarek dualarda bulusalım...
CANLARIM YARINDA BENİM GÜNÜM SEVDİGİME KAVUSABİLMEM BİRBİRİMİZE HAYIRLI OLMAMIZ VE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZ Bİ ÖMÜR AYRILMAMAMIZ VE HAYIRLI SAGLIKLI COCUKLARIMIZIN OLMASI İÇİN DUA İSTİYORUM SİZDEN
ALLAH KABUL EYLESİN
Esra zambak senin için 60 ayetel kürsi ve kenzül arş duasını okudum, Allah tez zamanda senin için hayırlı olan insanla karşılaşıp evlilik yolunda ilerleyebilmeni, hayırlı bir evlilik yapabilmeni,hayırlı evlatların olmasını, hem bu dünyada hem de öbür dünya da mutlu olmanı nasip etsin, bu mübarek gün hürmetine, peygamber efendimiz (sav) hürmetine dualarımız kabul olur inşallah
Canım aynı duyguları zaman zaman hepimiz yaşıyoruz ama bizim elimizden sadece dua edip hayırlısını istemek gelir, kabul olacağına inanarak dua edelim, Allah'ın izniyle kabul olur dualarımızAyın 6 sında yeni listemizle farklı dualarla dualarımıza devam edicez inşallah, bu listemize seni de ekleyelim istersen ama sadece günü olana değil, listemizde yer alanlara her duamızda yer verebilirsek çok daha güzel olur. Allah senin de gönlüne ferahlık versin ve senin için hayırlı olan insanla tez zamanda karşılaştırıp hayırlı bir eş nasip etsin.
lütfenn canım listeye benide eklee hem bu aralar çok yalnızlık çekiyorumm.... içime ferahlık kattınız Allah sizden razı olsun bende sizin için hep dua edicem özellikle iftar vaktinde çok teşekkür ederim cvbnız için benide listenize alırsanız çok sevinirimm.............
ayyy canlar demin arkadaşlarla dua günümüzden geldim beaber hatim duası yaptık inşallah kabul olur sizle için de... ve geldiğimde bakıyorum dünyanın biryerlerinde birileri yani sizler benim için dua etmişsiniz çokkk müthiş bir duygu buuu... Allah razı olsun canlarım Allah tüm dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda ve dualarımızın önünde engeller varsa kabul olması için onları da hayırlısıyla tez zamanda kaldırsın.. Pergamber Efendimizin (sav) hürmetine kabul etsin dualarımızı okuduklarımızı inşallah ... insallah en yakın zamanda hayırlı kısmetimiz cıkar karsımıza ve hayırlı mutlu huzurlu bir yuvamız,saglıklı salih saliha hayırlı cocuklarımız olur insallah.bu mübarek günün hürmetine Hz Muhammed Mustafa S.A.V hürmetine dualarımız kabul olsun insallah amin amin amin... arkadaşlar bu arada gerçek ismim esra değil ama sorun olmaz heralde demiRabbim ebeden razı olsun sizlerden ayy çok mutlu oldumm bu gece için hacet namazı kılsak mı..
Akşam camiye gidicem inşallah, bi kaç akşamdır gidiyorum, Allah kabul etsiin hepimize dua ediyorumAma hacet namazı da kılsak çok güzel olur tabi, bu geceyi çok iyi değerlendirelim inşallah
Ben ilk defa kılıcam Allah izin verirse bu gece ama ben yatmıycaktım sahura kadar o nasıl olucakHacet namazinin persembeyi cumaya baglayan gecelerde veya kandil gecelerinde kilinmasi asildir. Ama bütün gecelerde kilinabilir. Önce boy abdesti alinir. Sonra hacet namazina niyet edilir.
Namazda asagidaki âyetler okunur:
1. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kürsî
2. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
Rekâtin sonunda : Ettehiyyâtü
3. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
4. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
Namaz tamamlandiktan sonra Allah'tan hacet neyse o istenir. Allah'tan mürsid istemek için bu namaz kilindiysa mürsid istenir.
Bu namazdan sonra hiç konusmadan yatmak gerekir. Yatarken kibleyi saga alacak sekilde yatak kurulur. Vücudun ön cephesi kibleye çevrilerek yanüstü yatilir, 3 Âyetel Kürsî okunur ve Allah'tan mürsid istenir. Eger kisinin haceti mürsid degil de baska bir hedefe ulasmaksa (zahirî veya batinî bir hedef olabilir) o hedefe ulasmak istenir. Sessiz zikir (hafî zikir) bu istekten sonra baslar. Yanüstü yatildigi için sag kulak yastiga gelecektir. Bas biraz saga, sola oynatilarak kulakta kalbin atislarinin, basinç sebebiyle rahatça duyulacagi pozisyona gelinir. Ve kalbin her çift atisinda "Allah, Allah" diyerek kisi Allah'i zikr-i hafî ile (yani sessiz olarak) içinden zikredecektir.
Eger ilk namazdan sonra yatildiginda birsey görülmez ise tekrar tekrar, her persembeyi cumaya baglayan gece namaza devam edilmelidir. Her gece de kilinabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?