Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Cnm ben de cok sevindim isinmana ,istediğin özelliklerinin olmasına .. hakkinizda hayirlisi olur INS. o saydigin Olumsuz sebeplere de takilmaman iyi olmus..İnanki o saydigin iyi özellikler cogu erkekte yok bu zamanda..bu özelliklerinin olması çok iyi.İns hakkında bu kisi hayırlısı ise olur.Hayırlı deilse olmasın bir vesileyle bitsin diledigin gibi olur ins cnm.Rabbim ettigimiz dualarimizi hayirlisiyla kabul eder ins.Âmin

9)Touch

Elhamdülillah..Ya Fettah, Ya Alim, Ya Latif ...Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan, aileme-ailesine-bana uygun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik evlilik yapmamı nasip eyle..Allahım ben evlenmeye niyet ettim, seni vekil kabul ettim... sen benim işimi rast götür...iyi insanlarla karsılastır... yarattıgın varlıkların serrinden sana sıgınırım ya Rabbim...Ya Rahman ya Rahim isimlerinle sen bana merhamet et Ya rabbim... Rabbi inni lime enzelte ileyy min hayrin fakirü....

Canım duanı yaptım, senin için 1 Yasini Şerif okudum. Allah kabul etsin en kısa zamanda hayırlı bir yuva kurarsın inş.

EVLİLİK KADERDİR...

Kiminle evleneceğimiz ezelden muayyen olup, hiçbir surette değişmeyeceğini, hatta Ashab-ı Kiram'dan bir zatın Peygamberimize,
"falan kadınla evlenmek istiyorum, duâ buyurun." demesi üzerine;
Peygamberimiz;...
"eğer sana İsrafil, Mikail Ve Hamele-i Arş (Arş-ı Ala'yı taşıyan Melekler) duâ etse,
aralarında ben de bulunsam,
gene sen ancak senin için yazılan kadınla evlenirdin." buyuruyor.

-Hadis-i Şerif / Ramuzü'l eHâdis:357/ 9

Duanı okudum cnm.Rabbim kabul etsin ins.Rabbim gönlüne göre hakkında en hayırlı olacak kisiyi karsına çıkarır ins.Burada ettigimiz dualar hayirlisiyla kabul olur ins....sen de çok saol cnm.

Canlarım cok tesekkur ederım agzınıza saglık... hepimizin duaları kabul olsun inşallah

Insallah acnım benım..hepımizin duası bu yonde ..hakkımızdan hayırlısı olsun ınsallah agzına saglık..

8)Nazliesma-27 ocak
9)Touch-28 ocak
10)Sevgilim06-29 ocak

Dualarınızı okudum kızlar
Allah dua eden herkesten razı olsun
İnşaallah hayırlısıyla kabul olur dualarımız

Duani okudum cnm.Rabbim gonlune gore Istedigin gibi seni mutlu edecek kisiyi karsina cikarsin INS. Rabbim hepimizin dualarini hayirlisiyla Kabul eder INS.Amin..

Son düzenleme:

canım benim o iş olmadı. hayırlısı inşallah.. evleneceğimiz kişi değişmiyor gerçekten ve gerçekten.. tam olacak gibiyken geri dönüyor kısmet.. kadere inancım çookk sağlamlaştı inşallah.. ve inanamadığım bişey var ki o da senin gibi bir durum yaşıyorum bendee. bu eskisi varken baka biri diyordu ama ben onu biraz saf gibi ve sessiz gördüğüm için istememiştim.. ama çok kibar aynı ve aynı senin bahsettiğin özelliklerde yaaa inanamıyorumm yaaa çok kibar ama çok zeki olmadığını düünüyorum benim esprilerim daha sağlam ona göre, daha sağlam karakterli gibiyim ona göre ne bileyim böyle şeyler işte.. ama onun yanında çocuk arabaya bindiğimde kapıyı açtı ve beni arka koltuğa oturttu yanına bile değildi çok sıkılgan geldi.. içim ısınmadı. biz daha ilginç tipleri ve biraz her dediğimizi yapmasın istiyoruz. bu tipler çekici gelmiyor. ama o çocuk bana tekrar mesaj attı bilemedim. ama senin yazdıklarını okuyunca kafamda ünlem yandı hayırlısı devam et canım bence ısınmaya devam edebilirsin bence... ve etraftan gördüğüm şu ki mantıkla birlikte evliliğe adım atanlar sanki daha mutlu gibi.. çünkü kadınlar sevmeye yönlüüdür. yeter ki erkek ilk sevsin kızı ilgisi ile cezbedebilir. ama kendim için dersen cesaretim yok çünkü içim ısınmadı ona hayırlısı olsun.. dualarınızda bana da yer verin arkadaşlarımmm.... vee minigmaniggg için çoooooooooooook sevindim rüya gibi yahu maşallah barekallah... inşallah buradaki tüm arkadaşlara nasip olur bana da hayırlı evlilik amin amin amin

Canım bugün yine buluştuk yine gül getirdi, çok iyi bi insan ama hala heyecanını tam olarak atamadı galiba üstünden, giderek daha rahat gibi ama bazen bi kelimeyi iki kez falan tekrarlayabiliyo, aslında ses tonu falan da güzel, bi de fiziksel olarak da bi iki şeye takılabiliyorum bazen ama ilk güne göre biraz daha olumluyum, tanımaya çalışıyorum, 3 gündür günde 1-1,5 sa arası görüşüyoruz, inşallah hakkımızda hayırlısı olacak şekilde sonuçlanır, Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceği bişeyin peşine düşürmesin. Amin.

Canım garip bi durum ama daha önce de seninle benzer durumu yaşamıştık, Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eder inşallah, senin de gönlündeki gibi, beklediğin gibi biri hayırlısıyla tez zamanda karşına çıkar inşallah canım, ben biraz daha tanımaya çalışıyorum bakalım, böyle iyi bi insan için çaba göstermezsem, tanımaya çalışmazsam sonrasında pişman olurum diye düşünüyorum çünkü iyi niyet, merhamet, temiz kalp, 5 vakit namaz hepsi var :) Ben hep böyle biri olsun diye dua etmemişmiydim diyorum kendime, şimdi sorun ne, Allahtan belanı mı arıyosun, bu çocuk seni üzmez diyorum :) Bi de dün tavla falan oynadık, zekasını gördüm biraz daha :) Bi de yavaş yavaş o da bana alışıyo, daha rahat sanki şimdi, inşallah hayırlısı olur bakalım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada Duygu adına ben de çok mutluyum, pazar günü evleniyo Allahın izniyle, ben diyorum ki ona düğün hediyesi olarak bol bol dua okuyalım, mutlu bir evlilik yapabilmesi ve huzurlu bir evi, hayırlı evlatları olabilmesi için onu yeni yuvasına gönlümüzden kopan tertemiz dualarla uğurlayalım. İlk gelinimizin yolu açık olsun, hep mutlu olsun, onu çok seven ve çok sevdiği bir eşi, mutlu huzurlu sımsıcak bir yuvası, hayırlı evlatları olsun inşallah.:123:

Son düzenleyen: Moderatör:

Cnm demekki senin cok seviyor birazda gozunde buyutmus red edersin diye korkuyor...Ne guzel cnm... Bence hic olumsuz ozelliklerine takilma.Belki dualarimiz Kabul olmustur...Hakkınızda hayirlisi olur INS cnm.Eğer hayırlı ise mutlu son nasip olur ins....Cnm ben de yengec burcuyum:) Bizim burc biraz yapi olarak oyle galiba ,elimizde deil.. .duygusal ,hassas ,cekingen,nekadarda kendimize guvensek yine de guvenmedigimiz taraflarimiz vardir.Burçlara çok inanmam ama geneli böyledir yengeçlerin ,pek kendilerine guvenmezler ,biraz icine kapaniktirlar..her an karşındakini kırmayayım ,beni de kimse kırmasın modundadir cogu yengeç:)) ..Ama taniyinca seversin..Karsında zuppe kendini beğenmiş her an aldatacakmis gibİ bir erkek olmasından bin kat iyidir bence cnm böyle biri..INS hayirlisya olsun cnm..

Evet ilk gelinimiz ,cnm arkadasımız Duygu'ya dua edelim bol bol.İns hersey gönlünce olur.Hep mutlu olsun ins..Huzurlu mutl,çocuklu sevgi dolu ,bir yuva nasip etsin Rabbim ins bir Ömür boyu yuvasından huzur saglık mutluluk sevgi,saygı ,bereket hiç eksik olmasın ins.. Amin
Burada dua eden herkesin duaları kabul olsun ins..Hepimiz güzel günler görelim ins..ÂMin ..

*
""9)Touch""Elhamdülillah..Ya Fettah, Ya Alim, Ya Latif ...Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan, aileme-ailesine-bana uygun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik evlilik yapmamı nasip eyle..Allahım ben evlenmeye niyet ettim, seni vekil kabul ettim... sen benim işimi rast götür...iyi insanlarla karsılastır... yarattıgın varlıkların serrinden sana sıgınırım ya Rabbim...Ya Rahman ya Rahim isimlerinle sen bana merhamet et Ya rabbim... Rabbi inni lime enzelte ileyy min hayrin fakirü....""
10)Sevgilim06:Rahman ve Rahim olan Allahım Sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim6 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.Bahtini aç işlerini kolaylaştır Rabbim..Gönlündeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin
*

Dualarimizi yaptim..Alllah kabul.buyursun insallah :)

Touch Allah gonlune gore versin canim :) Hayirli huzurlu mutlu evlilik yapmani tez vakitte nasip etsin..İslerini kolaylastirsin Tefriciye--Kevsersuresi-ihlas-ayetelkursi--Fatiha okudum :)

8)Nazliesma-27 ocak
9)Touch-28 ocak
10)Sevgilim06-29 ocak

Dualarınızı okudum kızlar
Allah dua eden herkesten razı olsun
İnşaallah hayırlısıyla kabul olur dualarımız

Duani okudum cnm.Rabbim gonlune gore Istedigin gibi seni mutlu edecek kisiyi karsina cikarsin INS. Rabbim hepimizin dualarini hayirlisiyla Kabul eder INS.Amin..

Allah razi olsun...Agziniza saglik canlar:)Allah bin kat olarak geri dondersin size guzel dualarinizi :)Allah kabul etsin..

Kızlar listedeki herkesin duasını yaptım. Bazı arkadaşların duasını biraz erken okumuş oldum ancak regliden sonraya kalsın istemedim. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Dualarınızı mutlulukla huzurla sevgiyle yaşamayı nasip etsin inşaAllah..

Haklısın nazlıesmacım, kıymet bilecek birisi, inşallah hayırlı olacak şekilde sonuçlanır. Allahım sana da senin için en hayırlı olacak kişiyi nasip etsin inşallah tez zamanda hayırlısıyla. Duygunun peşinden biz de mutlu huzurlu hayırlı yuvalarımıza kavuşuruz inşallah

cok sagolun kızlar ayagımı sürtücem insallah sizlerde müjdeler vereceksiniz duygulandım cok sagolun Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin insallah sizleri cok seviyorumsizlerde benim canımsınız sizin dualarınızla yuvama kavusuyorum insallah Allah razı olsun hepinizden tüm dualarınız kabul olsun topiğimizde bekar kalmasın herkes evlensin insallah amin

Son düzenleme:
Allah razı olsun cnm.Ettigimiz duaları Rabbim Hayirlisiyla kabul etsin ins..

Allah razi olsun...Agziniza saglik canlar:)Allah bin kat olarak geri dondersin size guzel dualarinizi :)Allah kabul etsin..

Allah razı olsun kızlar.... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsın ınsallah

10)Sevgilim06:Rahman ve Rahim olan Allahım Sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim6 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.Bahtini aç işlerini kolaylaştır Rabbim..Gönlündeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin

canım duanı esmalarla yaptım...Rabbim sana ve bize hayırlı kapılar acsın ınsallah

Âmin cnm .çok saol.biz de seni çok seviyoruz.Rabbim isini gücünü rast getirsin ins cnm..INS guzel gunler goruruz hep beraber cnm benim.

Âmin cnm .çok saol.biz de seni çok seviyoruz.Rabbim isini gücünü rast getirsin ins cnm..INS guzel gunler goruruz hep beraber cnm benim.

hep beraber mutlu olalım insallah Allah sizlerede hayırlınızı tez vakitte cıkarsın karsınıza.cok sagol nazlım canımsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…