- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #5.301
canım yasine bende katılmak istiyorum canlar benimde sevdigim var sevdigimle evlenmek hayırlısı ile ve mutlu yuva cocuklarımın olması için katılmak istiyorum adım duygu
O zaman yeni liste oluşturalım yasin okumak isteyenlerle birlikte. (Katılmak isteyen söylesin ya da kendini listeye ekleyebilir.)
1)minigmanig
2)aybirgen
ayyy kızlar bismillah adım duygu sevdigimle evlenip mutlu hayırlı bir yuva istiyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen cok ihtiyacım var bayramdan sonra ailesiyle tanısmaya gideceğim insallah bende size dua edecegim bismillah Allahımmmmm yardım et bizeee
hep beraber mutlu olalım insallah Allah sizlerede hayırlınızı tez vakitte cıkarsın karsınıza.cok sagol nazlım canımsın:))
Haklısın nazlıesmacım, kıymet bilecek birisi, inşallah hayırlı olacak şekilde sonuçlanır. Allahım sana da senin için en hayırlı olacak kişiyi nasip etsin inşallah tez zamanda hayırlısıyla. Duygunun peşinden biz de mutlu huzurlu hayırlı yuvalarımıza kavuşuruz inşallah
:) cok az kalmıs canım Allah kolaylıklar versin insallah.... ayagını sürt topiğimize bereket gelsin :)))
ilk topiğe yazdıgım yazıyı buldum ve ilk listem 25.07.2013 duygulandım hey gidi heyyyyyyyy 30.sayfadan 531 lere.....
Ay Ben de duygulandim cnm ya.Nereden nereye ..Hersey nasip kismet iste .Zamanı gelince bir de yazılmışsa nasıl da oluyor deilmi.. Zaman akıp gidiyor ..Şükürler olsun Duygucum .Rabbim bu günleri gösterdiği için
Kızlar listedeki herkesin duasını yaptım. Bazı arkadaşların duasını biraz erken okumuş oldum ancak regliden sonraya kalsın istemedim. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Dualarınızı mutlulukla huzurla sevgiyle yaşamayı nasip etsin inşaAllah..
aynen esmacım zaman neler getiriyo bilemiyoruz benim için imkansız bir asktı hatta olmayacagını bilerek görüsüyodum benimki olmaz olamayız bosuna üzülme cıkmayalım demişti akısına bırakmıstık dedim nasip üzülmem dedim nerden nereye,Allah büyük gülüm.insallah sizlerinde güzel haberlerinizi duyacagız yine sevinecegiz burada insallah.ben inanıyorum dualarımızın karsılıksız kalmayacagına.hayatımızda yasadıgımız acılarda bizim için,belki o acılar hayırlımıza kavusmamıza vesiledir..Allah tez zamanda kavustursun hepinizi hayırlınıza sagol nazlım
Amin cnm benim INS...Ne guzel yazmissin Allah buyuk.. ol derse Hersey olur..ben de inaniyorum dualarimiz Kabul olacak INS hayirlisiyla .cok dogru cnm..her aci da sabredersek sonu bir gün mukafat olacak INS..Rabbim güzel ve hayırlı Ömür nasip etsin hepimize cnm..
aynen esmacım zaman neler getiriyo bilemiyoruz benim için imkansız bir asktı hatta olmayacagını bilerek görüsüyodum benimki olmaz olamayız bosuna üzülme cıkmayalım demişti akısına bırakmıstık dedim nasip üzülmem dedim nerden nereye,Allah büyük gülüm.insallah sizlerinde güzel haberlerinizi duyacagız yine sevinecegiz burada insallah.ben inanıyorum dualarımızın karsılıksız kalmayacagına.hayatımızda yasadıgımız acılarda bizim için,belki o acılar hayırlımıza kavusmamıza vesiledir..Allah tez zamanda kavustursun hepinizi hayırlınıza sagol nazlım
maşallah canım.... darısı ve hayırlısı bizlerin basına...
Hayırlı eş için dua eden arkadaslarım aşagıdaki topik de daha once yapılmıs dualar var... işinize yarayabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=637874
7)00Turkuaz-26 ocak
8)Nazliesma-27 ocak
9)Touch-28 ocak
10)Sevgilim06-29 ocak
11)Yaslikiz - 30 ocak
12)minigmanig-31 ocak
13)whiteprenses- 1 Şubat okudum kızlar dualarınızı tamamladım çok şükür RABBİM kabul etsin.
saol cnm.dualara devam pes etmek yok ins..
Allah razı olsun cnm.Ağzına yüreğine saglık .Rabbin Kabul etsin INS hepimizin dualarini hayirlisiyla..
Duanı okudum cnm.Rabbim kabul etsin ins..Allah gönlüne göre versin herkesin INS..Yasin Suresini okudum hepimizin dualarinin kabulu icin.Allah Kabul etsin INS..
Duygucum Allah utandırmasın, tamamına erdirsin. bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber mutlu olursunuz inş. Benden sana düğün hediyesi 1 Yasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?