Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canım yasine bende katılmak istiyorum canlar benimde sevdigim var sevdigimle evlenmek hayırlısı ile ve mutlu yuva cocuklarımın olması için katılmak istiyorum adım duygu

O zaman yeni liste oluşturalım yasin okumak isteyenlerle birlikte. (Katılmak isteyen söylesin ya da kendini listeye ekleyebilir.)
1)minigmanig
2)aybirgen

ilk topiğe yazdıgım yazıyı buldum ve ilk listem 25.07.2013 duygulandım hey gidi heyyyyyyyy 30.sayfadan 531 lere.....

Son düzenleme:

Amin cnm benim insallah.. .cok saol.. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin INS..Rabbim buyuk sen iste Ben vereyim kulum demis.INS herseyin hayirlisi olur.Vakti zamani gelince olur INS Hersey..hepimize mutlu hayirli yuva kurmak nasip olur insallah.

:) cok az kalmıs canım Allah kolaylıklar versin insallah.... ayagını sürt topiğimize bereket gelsin :)))

amin cok sagol canım ,Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin insallah herseyin en güzelini amin,

kızlar ayakkabı altına isimlerini yazdırmak isteyenler bana özelden ulassınlar ben nikinize yazabilirim isterseniz.insallah sürtücem gülüm devamı gelecek insallah

Son düzenleme:
ilk topiğe yazdıgım yazıyı buldum ve ilk listem 25.07.2013 duygulandım hey gidi heyyyyyyyy 30.sayfadan 531 lere.....

Ay Ben de duygulandim cnm ya.Nereden nereye ..Hersey nasip kismet iste .Zamanı gelince bir de yazılmışsa nasıl da oluyor deilmi.. Zaman akıp gidiyor ..Şükürler olsun Duygucum .Rabbim bu günleri gösterdiği için

Ay Ben de duygulandim cnm ya.Nereden nereye ..Hersey nasip kismet iste .Zamanı gelince bir de yazılmışsa nasıl da oluyor deilmi.. Zaman akıp gidiyor ..Şükürler olsun Duygucum .Rabbim bu günleri gösterdiği için

aynen esmacım zaman neler getiriyo bilemiyoruz benim için imkansız bir asktı hatta olmayacagını bilerek görüsüyodum benimki olmaz olamayız bosuna üzülme cıkmayalım demişti akısına bırakmıstık dedim nasip üzülmem dedim nerden nereye,Allah büyük gülüm.insallah sizlerinde güzel haberlerinizi duyacagız yine sevinecegiz burada insallah.ben inanıyorum dualarımızın karsılıksız kalmayacagına.hayatımızda yasadıgımız acılarda bizim için,belki o acılar hayırlımıza kavusmamıza vesiledir..Allah tez zamanda kavustursun hepinizi hayırlınıza sagol nazlım

Amin cnm INS..Agzina yuregine saglik..Allah razi olsun.Rabbim dualarimizi en hayirli zamanda hayirlisiyla Kabul eder INS..

Amin cnm benim INS...Ne guzel yazmissin Allah buyuk.. ol derse Hersey olur..ben de inaniyorum dualarimiz Kabul olacak INS hayirlisiyla .cok dogru cnm..her aci da sabredersek sonu bir gün mukafat olacak INS..Rabbim güzel ve hayırlı Ömür nasip etsin hepimize cnm..

amin nazlım Allah bu mutlulugu herkese yasatsın yanlızlık Allaha mahsus,Rabbim herkesin hayırlısını karsısına cıkarsın aminbende inanıyorum insallah hersey güzel olacak

maşallah canım.... darısı ve hayırlısı bizlerin basına...

7)00Turkuaz-26 ocak
8)Nazliesma-27 ocak
9)Touch-28 ocak
10)Sevgilim06-29 ocak
11)Yaslikiz - 30 ocak
12)minigmanig-31 ocak
13)whiteprenses- 1 Şubat okudum kızlar dualarınızı tamamladım çok şükür RABBİM kabul etsin.

Hayırlı eş için dua eden arkadaslarım aşagıdaki topik de daha once yapılmıs dualar var... işinize yarayabilir

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=637874

saol cnm.dualara devam pes etmek yok ins..

Allah razı olsun cnm.Ağzına yüreğine saglık .Rabbin Kabul etsin INS hepimizin dualarini hayirlisiyla..

Duanı okudum cnm.Rabbim kabul etsin ins..Allah gönlüne göre versin herkesin INS..Yasin Suresini okudum hepimizin dualarinin kabulu icin.Allah Kabul etsin INS..

Duygucum Allah utandırmasın, tamamına erdirsin. bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber mutlu olursunuz inş. Benden sana düğün hediyesi 1 Yasin :)

Duanı okudum cnm.Rabbim kabul etsin ins..Allah gönlüne göre versin herkesin INS..Yasin Suresini okudum hepimizin dualarinin kabulu icin.Allah Kabul etsin INS..

Teşekkür ederim canım, cümlemizin dualarını kabul olur inş.

11)Yaslikiz - 30 ocak

canım duanı bulamadım rabbım gonlune gore ne hayırlıysa onu versin ınsalalh... esmalarla senın ıcın dua edıyorm

Duygucum Allah utandırmasın, tamamına erdirsin. bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber mutlu olursunuz inş. Benden sana düğün hediyesi 1 Yasin :)

ilk düğün hediyem agzına saglık canım benim.Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin sagol gülüm:)) agzına saglık yüregine saglık.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…