Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Duani okudum cnm bitanecik arkadasim duygucum ..Bu mübarek güne geldi. .Rabbim kabul etsin ins.Rabbim bir omur boyu sevdiğinle beraber hep, mutlu huzurlu ,olmanzii nasip etsin INS..Rabbim güzel günler görmenizi huzurlu ,saglikli ,mutlu olmanizi n asip etsin INS..Bir Ömür boyu yuvanızda huzur mutluluk ,saglık,bereket hic eksik olmasin INS cnm.Allah istedigin herseyi hayirsiyla dunyada ve ahirette versin INS..Sevdiginle bir omur boyu mutlu mesut yasamanizi,birbirinizin kiymetini bilmenizi nasip etsin INS duygucum..Rabbim her zaman gonlune gore versin İnsallah..Rabbim inşallah anne olmanı ,hayirlisiyla bebislerinin olmasını da nasip etsin ins Cnm.. ..Cok mutlu ol INS cnm.Yuzun hep gulsun INS....Benden de dugun hediyesi 1 Yasin:)) ( başka dualarda okudum ,ins daha okurum) Rabbim ısınızı gucunuzu rast getirsin ins..Âmin..

canım esmam agzına yüregine saglık Allah hepinizden razı olsun.ettiğin tüm duaların daha güzelleri sana nasip olsun insallah,tüm güzel dualarına amin.Allah seninde işini gücünü rast getirsin hayırlınla en yakın zamandamutlu bebişli bir yuva kur insallah.benim için en güzel düğün hediyesi sizin ettiğiniz dualar.canım arkadasım cok sagol Allah kabul etsin Allah bu mübarek günün hürmetine hayırlı esin olacak insanı karsına cıkarıp bir ömür aynı yastıkta kocatsın insallah.cok sagol nazlım

Duaları olanları okudum kızlar

Ayrı ayrı hepinize 3 ihlas bi ayetel kürsü okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Not-Eksik olan varsa bakıcam şmdi onlara da okucam

4)yildizindenizi-23 ocak

8)Nazliesma-27 ocak
9)Touch-28 ocak
10)Sevgilim06-29 ocak

13)whiteprenses- 1 Şubat
14)buuju-2 Şubat

Kızlar sizlere de okudum aybı şekilde ayrı ayrı Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek cumada inşallahhh

Ohh listeyi tamamladım gönlümdeki yük kalktı

Amin ..cnm benim sen de cok saol..Duygucum tum dua ve iyi dileklerin icin Allah razı olsun bitanem.Vakti zamani gelince olur INS cnm..iyiki bu topige gelmisim sizleri tanimisim..iyiki dua arkadaşı olduk cnm.. Sen de Cok saol..:13::13::13:

Son düzenleme:

Allah razı olsun cnm.Ağzına yüreğine saglık.Rabbim Kabul etsin ins .Âmin..

Listemizden cikmak ,kacmak yok ona gore ladymm . Bir dahaki listeye devam:))) Kacmayacan Demi

Son düzenleme:

Allah razı olsun cnm.Ağzına yüreğine saglık.Rabbim Kabul etsin ins herkesin duasını.

Listemizden cikmak ,kacmak yok ona gore .Bir dahaki listeye devam:))) Kacmayacan Demi

Arkadaşlar topiği takip edip okuyorum rabbim kabul etsin.. özel mesaj hakkım henüz açılmadı ama burdan takibimde liste allah hepinizden razı olsun inşallah..

Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,
Allah'ım, Sen'den gerçek imanlı zatların başarısını, ermiş takıylerin amellerini, tevbe ehlinin öğütleşmesini, sabır ehlinin azmini, korku ehlinin ciddiyetini, seni isteyenlerin arzusunu, takva ehlinin ibadetini, ilim erbabının irfanını isterim ki, Sen'den gereği gibi korkayım. Allah'ım, Sana isyandan çekindirecek bir korku ver ki Sana itaat ile öyle amel edeyim, onunla rızana layık olayım, Sen'den korkarak içtenlikle Sana döneyim, sırf Senin sevgini kazanmak için içten öğüt vereyim. Her işte Sana güvenip, Sana sığmayım, Sana hüsn'ü zan besliyeyim. Nurun yaratıcısı Cenab-ı Hakk'a teşbih ederim.

WhitePrenses rumuzlu kulunun gönlünde olanı sen bilirsin Rabbim,eğer o kişi benim ve ahiret hayatım için hayırlıysa bizim kalplerimizi birbirimize yakınlaştır.. Eğer hayırsız ise beni hayırlıya yakınlaştır.. Tez zamanda o kişinin niyetini bileyim nasip et Ya'Rab.. Ben ve burda hiç tanımadığı insanlar için dua eden kalplere ve dillere sen cennet bahçelerini nasip eyle Allahım..

Allah razı olsun kızlar okuyandan da okumayandan da..Hayırlı Cumalar..

Allah razı olsun cnm.Ağzına yüreğine saglık.Rabbim Kabul etsin ins .Âmin..

Listemizden cikmak ,kacmak yok ona gore ladymm . Bir dahaki listeye devam:))) Kacmayacan Demi

İnşallah hepimizin ağzına yüreğine sağlık :)

Yok canım kaçar mıyım hiç

Hasta oldum diye o kdar ara vermek zorunda kaldım

Burdayım yoksa

Son düzenleme:
Duaları olanları okudum kızlar

Ayrı ayrı hepinize 3 ihlas bi ayetel kürsü okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Not-Eksik olan varsa bakıcam şmdi onlara da okucam

agzına saglık canım benim:))

aynen canım iyiki bu topiğe katılmısım iyiki varsınız.canım arkadasım:))

Son düzenleme:
arkadaşlar konuda açtım ama pek ilgilenen olmadı.bugün salat-ı münciye başladım 1 günde 1000 tane okunması gerekiyormuş nolur yardım edin tek başıma bitiremiyorum 12'den beri okuyorum 230 tane oldu ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDER MİSİNİZ BANA?Duayıda yazayım yardım etmek isteyenler için

“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”

Kızlar dualarınızı ayrı ayrı ettim,Rabbim tez zamanda kabul buyurduğu dualardan eylesin,gönlünüze göre versin inşallah.AMİN

Duygu'cum şimdiden mutluluklar,Rabbim düğününün hayırlısı ile eksiksiz ve gönlüne göre geçmesini nasip etsin

10)Sevgilim06-29 ocak

Arkadaşım senin için dua ettim, Yasini Şerif okudum Allah kabul etsin inş.

Arkadaşım görünce 10 tane okudum. Elim boşalınca yine okuyup yazarım buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…