- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #5.381
cok sagol nazlım hep kalbimdesiniz Allah hepinizden binkere razı olsun.... hepinizin yüzü bir ömür gülsün insallah.hayırlı yuvanıza kavusun insallah.ben kactım gülüm sizi cok seviyorum öptüm hepinizi
Allah hayırlı uğurlu etsin işallah çoooookkkkk mutlu olmanı diliyoruz :) darısı başımıza
13)whiteprenses- 1 Şubat
Arkadaşım duanı yaptım senin niyetine 1 Yasin okudum, Allah kabul etsin inş.
Duani okudum cnm.Rabbim kabul etsin INS.Amin..
Kızlar tekrardan bütün listeyi okudum,hani gözden kaçan eden olmasın diye.. hepinizin yüreğine sağlık,Rabbim iki cihanda yüzünüzü güldürsün inşallah.. Yeni listeye kendim değil de ablam için dua etsek olur mu ?
YENİ LİSTEMİZ
1-
2-
3-
4-Aybirgen
5-Touch
canım benm Allah senden razı olsun dualara kattın beni bu topiği actıgın için vedebenide dualarınıza kattıgın için.iyiki gelmişim aranıza.bende duygulandım aglıyorum suansizi cok seviyorum.sizin duaların sayesinde yuvama kavusuyorum sizlerin dualarınız sayesinde. Allah sizleride insallah cok mutlu olacagınız yuvanıza en yakın zamanda kavustursun.bunu canı gönülden diliyorum ve sizleri cok ama cok seviyorum kardeslerim.Allah sizleri korusun..hepinizden Allah razı olsun.duygulandım canımsınız yine gelicem aranıza düğünden sonra insallah insallah Allah gönlünüzün muradını en yakın zamanda versin kızlar,sevenler kavussun amin Allaha emanet olun güzel kalpli dostlarım
:2::2::2:
Kızlar tekrardan bütün listeyi okudum,hani gözden kaçan eden olmasın diye.. hepinizin yüreğine sağlık,Rabbim iki cihanda yüzünüzü güldürsün inşallah.. Yeni listeye kendim değil de ablam için dua etsek olur mu ?
Bende 6.olayim..
Duyguyu da 1 numaraya yazalim kizlar..Yarın evliliginin ilk gunü dualarımızı ederiz ins..
1- minigmanig (3 Subat)
2-
3-
4-Aybirgen
5-Touch
6-Nazliesma
Herkes kendini eklesin canlar
1- minigmanig (3 Subat)
2-Buujuu (4 şubat)
3-LadyMarmelad (5 şubat)
4-Aybirgen (6 şubat)
5-Touch (7 şubat)
6-Nazliesma (8şubat)
Miniğimizin günü bugün Rabbim sorunsun herşeyi istediği gibi yapmasını nasip etsin inşallahhh
Ne guzel yazmissin cnm.Minigmizin gunü :))insallah canim:) Hersey istedigi gibi olsun insallah :)
Ikinizi de Tebrik ederiz ..... .
:123::123::123:Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz ....:123::123::123:
:103::103::103::103:Bir elmanin iki yarisi gibi olun INS ......:103::103::103::103:
1- minigmanig (3 Subat)
2-Buujuu (4 şubat)
3-LadyMarmelad (5 şubat)
4-Aybirgen (6 şubat)
5-Touch (7 şubat)
6-Nazliesma (8şubat)
7-WhitePrenses (9 şubat)
Listemiz hayırlı ve bol dualı olsun kızlarr :)
Evet canım inşallah şuan salondadır nasıl heyecanlı şekilde
Sende ne güzel yapmışsın bi de düğün müziği yapalım
:123::123::123::123:♥ Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır. Kadehinizin hiç şarapsız kalmaması dileklerimizle, hayat boyu mutluluklar dileriz.:123::123: :123:
Bu şarkı da bizden hediye olsunHobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Oynayın
Akıl Yok ki Başta
Ne İşin Var Aşkta
Aşkın Kabahati Yok
Sevmeseydim Keşke..:81::81::81:
Bide Seviyom Dedi Sana Yanıyom Dedi
İnan Ölüyom Dedi Vah Vah Vah İş Verip Tüydü
Ortada Koydu Aşkıma Kıydı Vah Vah Vah :118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?