- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #5.361
elanur84 ben de yardım edebilirim... ama burun amelıyatımdan dolayı burnumda bant var su degdıremıyorm..dolayısıylşa abdest alamıyorum..abdestsiz okunabiliyorsa ben de yardım ederim duanı yazarsannn..
Rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallah
bismillahirrahmanirrahim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed yüce RABBİM burcu kulunun günahlarını bagışla,onu vesveseden muhafaza et hayırlı zamanda hayırlı bir insanlar yuvasını kursun .onu gözünden sakınan saygılı aşık iyi huylu zengin yüzü gönlü güzel sadık bir insanla huzurlu aşk dolu yavasında bir ömür mutlu olsun.evini şenlendircek akıllı eli ayagı düzgün güzel yüzlü hayırlı evlatları olsun .mutlulugu herkesi imrendirsin . allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.AMİN.
canım zaten bu salavat olduğu için abdest almadan okunabiliniyo yardım edersen sevinirim :)ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE MİLYON KERE RAZI OLSUN HAYIRLI,MUTLU YUVALAR; SİZE AŞIK OLAN GÖZÜNÜZÜN İÇİNE BAKAN SÖZÜNÜZDEN ÇIKMAYAN ÇOK MUTLU OLACAĞINIZ EŞLER NASİP ETSİN İŞALLAHH (AMİNNNNNNNN)
ilk topiğe yazdıgım yazıyı buldum ve ilk listem 25.07.2013 duygulandım hey gidi heyyyyyyyy 30.sayfadan 531 lere.....
Tüm listenin dualarını tamamladım canlar ben, Allahım kabul etsin, hepinize gönüllerinizdekini hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah, yarın bu listedeki son günümüz, yavaş yavaş yeni listemizi oluşturalım isterseniz, isteyen kendini eklesin lütfen.
YENİ LİSTEMİZ
1-
2-
3-
4-Aybirgen
Hey gidi günler heyyy, düğününe saatler kaldı canım, inşallah çooook mutlu olursun, hem bu dünyada hem de ahirette. Allahım yar ve yardımcın olsun, inşallah her şey hayırlısıyla istediğin gibi olur. Kötülükler senden uzak olsun, yeni yuvan huzurlu olsun canım benimm, ben de duygulandım valla
Hey gidi günler heyyy, düğününe saatler kaldı canım, inşallah çooook mutlu olursun, hem bu dünyada hem de ahirette. Allahım yar ve yardımcın olsun, inşallah her şey hayırlısıyla istediğin gibi olur. Kötülükler senden uzak olsun, yeni yuvan huzurlu olsun canım benimm, ben de duygulandım valla
canım benm Allah senden razı olsun dualara kattın beni bu topiği actıgın için vedebenide dualarınıza kattıgın için.iyiki gelmişim aranıza.bende duygulandım aglıyorum suansizi cok seviyorum.sizin duaların sayesinde yuvama kavusuyorum sizlerin dualarınız sayesinde. Allah sizleride insallah cok mutlu olacagınız yuvanıza en yakın zamanda kavustursun.bunu canı gönülden diliyorum ve sizleri cok ama cok seviyorum kardeslerim.Allah sizleri korusun..hepinizden Allah razı olsun.duygulandım canımsınız yine gelicem aranıza düğünden sonra insallah insallah Allah gönlünüzün muradını en yakın zamanda versin kızlar,sevenler kavussun amin Allaha emanet olun güzel kalpli dostlarım
:2::2::2:
Insallah ayagını surter canım duygucum da biz de yolundan gideriz :) Rabbım mutlu mesut ömurler versin aılesıyle..
nazlımmmmm seni gördüm keske yanında olsam sarılsam aglasam
Cnm Rabbim mutlu mesut etsin INS..Biz de seni cok seviyoruz.Dualarimiz seninle .Aglama cnm benim.INS hep yuzun gulsun cnm
canım Allah size daha iyilerini nasip etsin herseyin en güzelini hayırlısını nasip etsin.insallah cok sagol canım benim Allah senide hayırlı yuvana kavustursun insallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Oyyy cnm sarilalimmmmmm ...kiyamamm ..bir tanesin ... Beni de aglattin..AMA aglamiyalim..En guzel en mutlu gunun olsun INS CNM..sevinç göz yasları olsun cnm...güzel yüreklim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?