Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Touch : Elhamdülillah..Ya Fettah, Ya Alim, Ya Latif ...Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan, aileme-ailesine-bana uygun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik evlilik yapmamı nasip eyle..Allahım ben evlenmeye niyet ettim, seni vekil kabul ettim... sen benim işimi rast götür...iyi insanlarla karsılastır... yarattıgın varlıkların serrinden sana sıgınırım ya Rabbim...Ya Rahman ya Rahim isimlerinle sen bana merhamet et Ya rabbim... Rabbi inni lime enzelte ileyy min hayrin fakirü....Touch canım duanı OKUDUM.... rabbim en kısa zamanda duaalrımızı kabul etsin inşallah....... AMİN...

Duanı okudum cnm .Rabbim kabul ettigi dualardan eylesin ins.Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip Etsin.Dualarımızı hayirlisiyla kabul etsin ins.Amin.

merhaba arkadaşlar. hepinize selam olsun. Ne güzel ya sürekli güncelsiniz.

Allah ellerini açıp dua edenlerin dularını kabul etsin..

Bende kendi çapımda dua ediyorum. Dua listeniz çok uzun aslında :)) ben hepiniz için birer fatiha okuyum Allah sizlere hayırlı eşler nasip etsin. Bana da aklımda ,isteklerimde olan kişi ile , hayırlısıyla nasip etsin

8)KarmenEstağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Rabbim benim, ahsennisa rumuzlu arkadaşın ve diğer tüm arkadaşların günahlarını bağışla, sıkıntıları gider, dualarını ve ibadetlerini sen kabul et. Rabbim iki cihanda da eşi olabilecek bir insanla hayatını birleştirmeyi nasip et. Rabbim sen herşeyin en iyiysini bilensin ama bu kulunu diğer tüm evlilik isteyen arkadaşları bekletme Rabbim en kısa zamanda hayırlı insanlarla karşılaştır, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yuva nasip et. Ahsennisa ve diğer arkadaşların gönlünden ne geçiyorsa sen hayırlı eyle Ya Rabbim elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed (S.a.v) Efendimizin yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul et Amin Amin Amin ...

Allah kabul etsin canim okudum duani...

5-Aybirgen (28 Şubat)
6-Esrazambak(1 Mart)
7-Touch (2 Mart)
8-karmenn(3 Mart)

Canlarim dualarinizi okudum.Rabbim dualarinizi kabul etsin Hakkinizda hayirli olani versin.Tez zamanda huzurlu yuva kurmanizi nasip etsin.Es diye yazmadigini ask diye karsiniza cikarmasin insallah :) Sıkıntilarinizi gidersin...Amin

Amin .Allah razi olsun cnm.ne guzel dualar etmissin.Rabbim senin de gonlune gore hayirlisini nasip etsin INS..
Rabbim kab etsin INS hepimizin dualarini
Bu listemizin bitmesine az kaldi .bitince eger istersen yeni listemize katilabilirsin cnm

Okudum duanı canım amin Rabbim nasip etmeyeceği duayı ettirmesin hiçbirimize kabul eder dualarımızı inşallah

canlarım Allah razı olsun sizlerden. benim için dua eden birilerinin olması harika bir duygu... iyiki müslüman im elhamdulillah.. tanımadığın birileri senin moralini bozuk umutsuzluğa düşmek üzere olduğun anda bakıyorsun sana dua etmiş mükemmel bir his.. inşallah hepimiz hayırlı yuvalar kuralım en kisa zamanda amin

İnşallah canım inşallah Allahın izniyle müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua kadar temizi güzeli var mı

Allah razı olsun canım inşallah en kisa zamanda hayırlı sevgi aşk dolu hayirli evlatlarimizin olduğu yuvaları kurarız amin

canım Allah razı olsun. et sen dua olsun gönlü bu dualarla olan ama bu listede olmayanlar için de inşallah duaların kabul olsun amin. Bu listede olmayan ama burayı gören tüm bekar arkadaşlarımız için de Rabbim en kisa zamanda hayırlı evlilikler nasip etsin amin amin amin

canım Rabbim kabul etsin inşallah dualarimizi Allah razı olsun öpüyorum seniii

[/quote]
dualarınızı bitirdim allah kabul etsin.

9)sevgilim06: rahman ve rahim olan allahım sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim6 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.bahtini aç işlerini kolaylaştır rabbim..gönlündeki duaları kabul et..duamı ulu kabede yapılan dualardan eyleyip peygamber efendimizin hürmetine kabul et rabbim.amin

Okudum tatlim duani..allah kabul etsin insallah..

6)esrazambak : allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahım esrazambak rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım esrazambakın karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Esrazambak için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

7)touch : elhamdülillah..ya fettah, ya alim, ya latif ...hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan, aileme-ailesine-bana uygun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik evlilik yapmamı nasip eyle..allahım ben evlenmeye niyet ettim, seni vekil kabul ettim... Sen benim işimi rast götür...iyi insanlarla karsılastır... Yarattıgın varlıkların serrinden sana sıgınırım ya rabbim...ya rahman ya rahim isimlerinle sen bana merhamet et ya rabbim... Rabbi inni lime enzelte ileyy min hayrin fakirü....

8)karmenestağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, rabbim benim, ahsennisa rumuzlu arkadaşın ve diğer tüm arkadaşların günahlarını bağışla, sıkıntıları gider, dualarını ve ibadetlerini sen kabul et. Rabbim iki cihanda da eşi olabilecek bir insanla hayatını birleştirmeyi nasip et. Rabbim sen herşeyin en iyiysini bilensin ama bu kulunu diğer tüm evlilik isteyen arkadaşları bekletme rabbim en kısa zamanda hayırlı insanlarla karşılaştır, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yuva nasip et. Ahsennisa ve diğer arkadaşların gönlünden ne geçiyorsa sen hayırlı eyle ya rabbim elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed (s.a.v) efendimizin yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul et amin amin amin ...

9)sevgilim06:
rahman ve rahim olan allahım sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim6 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.bahtini aç işlerini kolaylaştır rabbim..gönlündeki duaları kabul et..duamı ulu kabede yapılan dualardan eyleyip peygamber efendimizin hürmetine kabul et rabbim.amin

Canlarım okudum dualarınızı, Allahım kabulettiği dualardan eylesin inşallah. Amin.

Duani okudum cnm.Rabbim kabul etsin ins..Allah gönlüne göre hakkında hayırlı olanı nasip etsin ins.Âmin...
.Rabbim'in kabul ettigi dualardan olsun ins...Rabbim hayırlı kisileri karşımıza çıkarsın ins.Âmin.

)sevgilim06: rahman ve rahim olan allahım sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim6 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.bahtini aç işlerini kolaylaştır rabbim..gönlündeki duaları kabul et..duamı ulu kabede yapılan dualardan eyleyip peygamber efendimizin hürmetine kabul et rabbim.amin
Sevgilim06 canım duanı okudum rabbim inşallah kabul eylesin... AMİN

8)karmenestağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, rabbim benim, ahsennisa rumuzlu arkadaşın ve diğer tüm arkadaşların günahlarını bağışla, sıkıntıları gider, dualarını ve ibadetlerini sen kabul et. Rabbim iki cihanda da eşi olabilecek bir insanla hayatını birleştirmeyi nasip et. Rabbim sen herşeyin en iyiysini bilensin ama bu kulunu diğer tüm evlilik isteyen arkadaşları bekletme rabbim en kısa zamanda hayırlı insanlarla karşılaştır, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yuva nasip et. Ahsennisa ve diğer arkadaşların gönlünden ne geçiyorsa sen hayırlı eyle ya rabbim elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed (s.a.v) efendimizin yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul et amin amin amin ...

9)sevgilim06: rahman ve rahim olan allahım sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim6 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.bahtini aç işlerini kolaylaştır rabbim..gönlündeki duaları kabul et..duamı ulu kabede yapılan dualardan eyleyip peygamber efendimizin hürmetine kabul et rabbim.amin

dualarınızı yaptım kızlar Allah kabul etsın

Kızlar listeyi tamamladım dualarınızı okudum hakkınızda hayırlısı olsun.
Bana dua edenlerden Allah razı olsun çok sağolun

Nasılsınız arkadaşlar, bu topikten çok uzaklaşmak istemiyorum. Çok umut dolu bi yer ve sayenizde bol bol dua etme imkanı buluyorum :)

10)LadyMarmelad:[/B] Euzübillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirra him
Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Yarabbim bu kulunun sesini duy Hz Muhammet Mustafa'nın yüzü suyu hürmetine bu kulunun dualarını kabul eyle Allahım.
Allahım sevdiğim insanı bana hayırlı kıl onu bana nasip eyle yarabbim sen çok yücesin sen bütün kullarının dualarını duyansın bu kulunu da duy yarabbim sorunsuz bi şekilde sevdiğimle evlenmemi nasip eyle, ailemle sorunlar ortadan kalksın zamanı geldiğinde bize sorun yaratmasınlar Yarabbim
Allahım, Allahım sen çok yücesin sevdiğimi bana bağışla yarabbim
Evimizden huzuru bereketi eksik etme yarabbim
Ömürlerimiz birbirimize nasip olsun YaRabbim
Amiin amiiin amiiinnnn .

Dualrimiz kabul olur insallah hakkmizda hayirlisi...

)LadyMarmelad:[/B] Euzübillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirra him
Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Yarabbim bu kulunun sesini duy Hz Muhammet Mustafa'nın yüzü suyu hürmetine bu kulunun dualarını kabul eyle Allahım.
Allahım sevdiğim insanı bana hayırlı kıl onu bana nasip eyle yarabbim sen çok yücesin sen bütün kullarının dualarını duyansın bu kulunu da duy yarabbim sorunsuz bi şekilde sevdiğimle evlenmemi nasip eyle, ailemle sorunlar ortadan kalksın zamanı geldiğinde bize sorun yaratmasınlar Yarabbim
Allahım, Allahım sen çok yücesin sevdiğimi bana bağışla yarabbim
Evimizden huzuru bereketi eksik etme yarabbim
Ömürlerimiz birbirimize nasip olsun YaRabbim
Amiin amiiin amiiinnnn . LadyMarmelad duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…