- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #5.761
6)esrazambak : allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahım esrazambak rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım esrazambakın karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Esrazambak için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
7)touch : elhamdülillah..ya fettah, ya alim, ya latif ...hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan, aileme-ailesine-bana uygun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik evlilik yapmamı nasip eyle..allahım ben evlenmeye niyet ettim, seni vekil kabul ettim... Sen benim işimi rast götür...iyi insanlarla karsılastır... Yarattıgın varlıkların serrinden sana sıgınırım ya rabbim...ya rahman ya rahim isimlerinle sen bana merhamet et ya rabbim... Rabbi inni lime enzelte ileyy min hayrin fakirü....
8)karmenestağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, rabbim benim, ahsennisa rumuzlu arkadaşın ve diğer tüm arkadaşların günahlarını bağışla, sıkıntıları gider, dualarını ve ibadetlerini sen kabul et. Rabbim iki cihanda da eşi olabilecek bir insanla hayatını birleştirmeyi nasip et. Rabbim sen herşeyin en iyiysini bilensin ama bu kulunu diğer tüm evlilik isteyen arkadaşları bekletme rabbim en kısa zamanda hayırlı insanlarla karşılaştır, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yuva nasip et. Ahsennisa ve diğer arkadaşların gönlünden ne geçiyorsa sen hayırlı eyle ya rabbim elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed (s.a.v) efendimizin yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul et amin amin amin ...
9)sevgilim06: rahman ve rahim olan allahım sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim6 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.bahtini aç işlerini kolaylaştır rabbim..gönlündeki duaları kabul et..duamı ulu kabede yapılan dualardan eyleyip peygamber efendimizin hürmetine kabul et rabbim.amin
Canlarım okudum dualarınızı, Allahım kabulettiği dualardan eylesin inşallah. Amin.
5-Aybirgen (28 Şubat)
6-Esrazambak(1 Mart)
7-Touch (2 Mart)
8-karmenn(3 Mart)
Canlarim dualarinizi okudum.Rabbim dualarinizi kabul etsin Hakkinizda hayirli olani versin.Tez zamanda huzurlu yuva kurmanizi nasip etsin.Es diye yazmadigini ask diye karsiniza cikarmasin insallah :) Sıkıntilarinizi gidersin...Amin
İnşallah canım inşallah Allahın izniyle müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua kadar temizi güzeli var mı
Kızlar listeyi tamamladım dualarınızı okudum hakkınızda hayırlısı olsun.
Bana dua edenlerden Allah razı olsun çok sağolun
Dualrimiz kabul olur insallah hakkmizda hayirlisi...
LadyMarmelad duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah....
Duanı okudum cnm.Rabbim kabul etsin ins
Rabbim gonlune gore herseyin en hayirlisini nasip etsin INS.Rabbim burada
ettigimiz dualarimizi hayirlisiyla Kabul eder INS .Amin...
Allah razı olsun kızlar şu hayatta senin için dua eden birilerinin olmasi çok güzel inşallah hayırlı evlilikler yaparız hemennnn amin
Aybirgen : Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
7)Touch : Elhamdülillah..Ya Fettah, Ya Alim, Ya Latif ...Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan, aileme-ailesine-bana uygun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik evlilik yapmamı nasip eyle..Allahım ben evlenmeye niyet ettim, seni vekil kabul ettim... sen benim işimi rast götür...iyi insanlarla karsılastır... yarattıgın varlıkların serrinden sana sıgınırım ya Rabbim...Ya Rahman ya Rahim isimlerinle sen bana merhamet et Ya rabbim... Rabbi inni lime enzelte ileyy min hayrin fakirü....
6)Esrazambak : Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım esrazambak rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım esrazambakın karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Esrazambak için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed..
Dua eden bir dost olsun
mavilimYeşilim ....
) Aybirgen : Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
6)Esrazambak : Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım esrazambak rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım esrazambakın karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Esrazambak için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
kızlar dualarınınzı yaptım ..Rabbım kabul etsın ınsallah
Okudum duanı canım amin Rabbim nasip etmeyeceği duayı ettirmesin hiçbirimize kabul eder dualarımızı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?