Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Duanı okudum cnm.Rabbim kabul etsin ins
Rabbim gonlune gore herseyin en hayirlisini nasip etsin INS. Rabbim burada
ettigimiz dualarimizi hayirlisiyla Kabul eder INS .Amin...

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim kabul etsin ve hepimiz hayırlı evlilikler yapalım hemen sevgiyle amin

İnşallah canım inşallah Allahın izniyle müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua kadar temizi güzeli var mı

Allah razı olsun kızlar şu hayatta senin için dua eden birilerinin olmasi çok güzel inşallah hayırlı evlilikler yaparız hemennnn amin

Kızlar listeyi tamamladım dualarınızı okudum hakkınızda hayırlısı olsun.
Bana dua edenlerden Allah razı olsun çok sağolun

Rabbim yüzümüze gülsün dualarımızı kabul etsin inşallah

Dualrimiz kabul olur insallah hakkmizda hayirlisi...

İnşallah canım ağzına sağlık

LadyMarmelad duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah....

Amin canım inşallah
Allahım kabul etsin

Duanı okudum cnm.Rabbim kabul etsin ins
Rabbim gonlune gore herseyin en hayirlisini nasip etsin INS. Rabbim burada
ettigimiz dualarimizi hayirlisiyla Kabul eder INS .Amin...

Tşk ederim nazlım
Hepimizin gönlündeki dilekleri kabul etsin Rabbim

Okudum duanı canım amin Rabbim nasip etmeyeceği duayı ettirmesin hiçbirimize kabul eder dualarımızı inşallah

kızlar Allah razı olsun. ..

Bu arada aramızda güzel haberleri olanlar var miiiiiiiiiiiii evlilik haberlerini z var mı inşallah vardır öpüyorum hepinizi :)

7-Touch (2 Mart)
8-karmenn(3 Mart)
9-SevgiLim06 (4 Mart)
10-LadyMarmelad(5 Mart)
11-Misnunu(6 Mart)

Canlarim inşallah hepimiz en kisa zamanda hayırlı evlilikler yaparız Rabbim dualarinizi kabul etsin dua ettim hepinize

Merhaba arkadaslar
ALLAH dualarinizi kabul etsin

yeni listeye baslayacaksiniz sanirim

beni de yazabilir misninz

Son düzenleme:
9-SevgiLim06 (4 Mart)
10-LadyMarmelad(5 Mart)
11-Misnunu(6 Mart)

Canlarim dualarinizi okudum.Rabbim dualarinizi kabul etsin Hakkinizda hayirli olani versin.Tez zamanda huzurlu yuva kurmanizi nasip etsin.Es diye yazmadigini ask diye karsiniza cikarmasin insallah :) Sıkıntilarinizi gidersin...Amin

Misnunu: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rabbim Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan,cocuklarıma baba olabılcek durust namuslu ıyı ahlak sahıbı benı sonsuza dek sevıcek benımde sevebılcegım aileme-ailesine-bana uygun calıskan..evıne aılesıne duskun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik yapmamı nasip eyle rabbım..bı omur pısman olmadan bı hayatı paylasabılecegım aıle babası babam gıbı bı es olsun...ne benı ne kendını kımseye muhtac etmıyecek herzaman helalıyle yasayan ıs guc sahıbı ıyı gunde kotu gunde yanımda olacak ınanclı kotu huyu olmayan boyu boyuma huyu huyuma gonlume gore senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmami tez zamanda nasip et
Rabbim..Gönlümdeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin
hürmetine kabul et Rabbim.Amin Misnunu canım duanı okudum Rabbim kabul etsin inşallah....

Kizlar dualarimiz kabul olur ins.biran once dogru kisilerle mutlu evliligimiz olur hepimizin dilerim ) yeni liste olursa ben yine varim ekleyin beni +1...

Duani okudum cnm .Rabbim gonlune gore hakinda hayirlisini nasip etsin INS.Burada ettigimiz dualarimiz hayirlisiyla Kabul
olur INS.Amin16:

1)
2)
3)
4)Sevgilim06

Arkadaşlar listeye katılmak isteyen kendini eklesin :)

4)Sevgilim06: : Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım Sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim06 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.Bahtini aç işlerini kolaylaştır sağlık ve huzur ver.Rabbim..Gönlündeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin...

Son düzenleme:
Kizlar telden yapamadim ama anca bu sekilde yazabiliyorum
6)missnunu
olsun )

1)
2)
3)esrazambak
4)Sevgilim06
5)00Turkuaz
6)Missnunu
7)Nazliesma
8)Aybirgen

Ben de varım canlar :)

10)LadyMarmelad: Euzübillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirra him
Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Yarabbim bu kulunun sesini duy Hz Muhammet Mustafa'nın yüzü suyu hürmetine bu kulunun dualarını kabul eyle Allahım.
Allahım sevdiğim insanı bana hayırlı kıl onu bana nasip eyle yarabbim sen çok yücesin sen bütün kullarının dualarını duyansın bu kulunu da duy yarabbim sorunsuz bi şekilde sevdiğimle evlenmemi nasip eyle, ailemle sorunlar ortadan kalksın zamanı geldiğinde bize sorun yaratmasınlar Yarabbim
Allahım, Allahım sen çok yücesin sevdiğimi bana bağışla yarabbim
Evimizden huzuru bereketi eksik etme yarabbim
Ömürlerimiz birbirimize nasip olsun YaRabbim
Amiin amiiin amiiinnnn ..

Burada dua ettiğimiz kardeşlerimizin de dualarını kabul eyle Yarabbi amiiin ..

11)Misnunu: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rabbim Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan,cocuklarıma baba olabılcek durust namuslu ıyı ahlak sahıbı benı sonsuza dek sevıcek benımde sevebılcegım aileme-ailesine-bana uygun calıskan..evıne aılesıne duskun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik yapmamı nasip eyle rabbım..bı omur pısman olmadan bı hayatı paylasabılecegım aıle babası babam gıbı bı es olsun...ne benı ne kendını kımseye muhtac etmıyecek herzaman helalıyle yasayan ıs guc sahıbı ıyı gunde kotu gunde yanımda olacak ınanclı kotu huyu olmayan boyu boyuma huyu huyuma gonlume gore senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmami tez zamanda nasip et
Rabbim..Gönlümdeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin
hürmetine kabul et Rabbim.Amin

Dualarınızı okudum canlarım, Allahım kabul ettiği dualardan eylesin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…