Hayırlı eş için birlikte dua edelim

happyforever okudum canım senin için Allah gönlüne göre versin, hakkında hayırlı olanı tez zamanda çıkarsın karşına inşallah, mutlu huzurlu bir yuvan, çok sevdiğin ve seni çok seven bir eşin, hayırlı evlatların olsun. Amin amin amin

Çoook tşk ederim canımm, Allah razı olsun, Allah sana da gönlündeki kişiyle hayırlısıyla mutlu bir yuva kurmak ve hayırlı evlatlar sahibi olmak nasip etsin, bana ettiğin her dua için Allah sana da gönlündekileri kat kat güzelliklerle nasip etsin

oyyyy sagol canım benim Allah hepimize mutlu bir yuva nasip etsin.sevenleri birbirine hayırlı eylesin,diger arkadaslarada hayırlı insanı sevip evlenmeyi nasip etsin insallah hepimiz mutlu olalım bi ömür yuvamızda.Allah razı olsun canım cok sagol

happyforever canım dualarını okudum Allah kabul eylesin insallah mutlu huzurlu güzel hayırlı bir ömür sürecek bir yuvan en kısa zamanda nasip olsun ve hayırlı salih saliha saglıklı cocuklarla yuvan şenlensin insallah Allah kabul eylesin dualarımızı.Sevgili Peygamberimize Salat ve Selam olsun amin amin amin

Teşekkür ederim kizlar Allah razı olsun hepimizden. Allah nasip etmeyeceği seylerin pesinden kosturmasin insallah. Agziniza saglik. Allahim peygamberimizin yuzu suyu hurmetine kabul eder insallah dualarimizi.

çok teşkk ederm Allah razıı olsun...İyikii varsınızz

reddmar dualarını okudum canım insallah hayırlı kısmetin en yakın zamanda cıkar insallah mutlu huzurlu bir ömür sürecek güzel bir yuvan ve saglıklı tatlı cocukların olur amin amin amin

Canlarrr yarın başlayan listemizde neler okuyalım, bence
1)313 Ayetel Kürsi (Herkes 50 şer tane okuyacak, kendi günü olan 63 okuyacak)
2)41 er tane Salatı Tefriciye
3)Evlenme niyetinde olanların okuyacağı dua:
“Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.Vecalna lil muttekine imama” (41 er defa okuyabiliriz.)
Meali: Rabbimiz bize eşlerimiz ve çocuklarımızdan gözümüzün nuru iyi kimseler ihsan et.Ve bizi takva sahiplerine imam kıl. (Furkan-74)

Bunlar olabilir, eklemek isteyen veya bunlar çok olur okuyamam diyen varsa söylesin ona göre düzenleyelim

güzel olur canım ben tamam derim kuzum

Sizden biri dua ettiği zaman,kabul olacağı hususunda büyük ümit beslesin

kadının duasıSevgili Peygamberimiz buyuruyor ki:
“Dua ettiğiniz zaman:”Allah’ım dilersen beni bağışla,dilersen rahmet et” demeyin.İsteyeceğinizi kesin bir şekilde belirtin….Zaten onu zorlayacak hiçbir güç yoktur.”
Sevgili Peygamberimiz buyuruyor ki:
“Sizden biriniz dua ettiği zaman,kabul olacağı hususunda büyük ümit beslesin.Zira onu kabul etmek Allah için kolaydır.”
“Dua ettiğiniz zaman,kabul olacağına inanarak Allah’a dua edin.Bilin ki gafletle yapılan duaları Allah kabul etmez.”
Duaya Besmele ile başlamak gerekir.Hemen arzu ettiğiniz şey değil,önce besmele ile başlanmalı.
“Sübhnae Rabbiyel aliyyil a’lal vehhab.” üç kere okuyun.
Ardından salavat getirin..ve sonra ihtiyacınızı söyleyin….sonra yine salavat getirin…..Zira Yüce Allah iki taraftaki salavatları kabul ederken aradaki dileği kabul etmemesi,onun keremine yakışmaz….
“Dua ettimde halakabul olmadı”deyip acele etmedikçe yüce Allah duanızı kabul eder.Allah’tan çok isteyin.Zira siz Kerem sahibi olan Allah’ta istiyorsunuz..”

Allah dualarınızı kabul etsin…… Amin…

Hayırlı evlilik yapmak isteyenler bu dua usulünü yapabilirler.
Duanın üsülü şöyledir
Önce boy abdest’i alır ardından 6 rekat namaz kılar Allah rızası için bu işlemi yatsı namazından sonra yapsanız daha iyi olur.
Önce Allaha hamd edilir ve salavat okunur.
Ardından 7 defa ‘Allahümme ente halaktenî ve ente tehdînî ve ente tut’imunî ve ente tesgînî ve ente tümîtünî ve ente tuhyînî.” okunur.

Sonra Taha süresinin ilk 12 ayetini 21 defa okur
Tekrar salavat okunur ve dileğiniz söylenir.
Daha sonra 7 gün boyunca her vakit namazın arkasından, 7 defa‘Allahümme ente halaktenî ve ente tehdînî ve ente tut’imunî ve ente tesgînî ve ente tümîtünî ve ente tuhyînî.” okunur. Taha suresinin 12 ayeti 21 defa okur ve salavat okunup dilek tekrarlanır.
Taha Suresi
Bismillahirrahmanirrahim
1. Taha
2. Ma enzelna aleykel kur’ane li teşka
3. İlla tezkiratel limey yahşa
4. Tenziylem mimmen halekal erda ves semavatil ula
5. Errahmanü alel arşisteva
6. Lehu ma fis semavati ve ma fil erdı ve ma beynehüma ve ma tahtes sera
7. Ve in techer bil kavli fe innehu ya’lemüs sirra ve ahfa
8. ü la ilahe illa hu lehül esmaül husna
9. Ve hel etake hadiysü musa
10. İz raa naran fe kale li ehlihimküsu innı anestü naral leallı atıküm minha bi kabesin ev ecidü alen nari hüda
11. Felemma etaha nudiye ya musa
12. İnnı ene rabbüke fahla’ na’leyk inneke bil vadil mukaddesi tuva

Olduğu gibi sevmek!
Nedense bunu başaramayız değil mi? Hep istediğimiz gibiolsun isteriz..eksikler ararız…
Evimizi sevmeyiz kusur ararız.” şöyle olsa keşke “deriz.
Eşimizi sevmeyiz ! istediğimiz gibi,hayalimizdek gibi değidir.isteklerime karşılık alamıyorum..Bana hitap etmiyor…
İşimizi sevmeyiz! bize hitap etmiyor…istediğim gib bir iş değil …
Ailemizi sevmeyiz! beni anlamıyorlar..eski kafalılar…
Oysa sevmek nedir arkadaşlar? Olduğu gibi sevmek ..işte sevmek budur..
“Eksikleri de olsa yaşadığınız evi, ideal eş profilinde olmasa dahi birlikte olduğunuz kişiyi, istediğiniz gibi olmasa da işinizi sevmek güzeldir.”
Kısaca sevmenin her türlüsü güzeldir.
Ama biz ne yaparız? Çevremizdeki güzelliklerin keyfini çıkartmak yerine onların eksikliklerine odaklanırız. Olduğu gibi sevmek nedense zor gelir. Ama bu da yetmez, olduğu gibi sevmenin imkânsızlığını kanıtlamaya çalışırız. Bir müddet sonra da sevmeyi unuturuz.
Aslında birilerinin kalbimize bir şeyler yapmasına gerek yoktur. Çünkü kalp çakrası sevgiyle, şefkatle ilgilidir. Sevmediklerimizi sevebilme gücü ile ilgilidir. Bizden farklı fikir, düşünce ve duyguda olanların bize karşı oldukları yalanına kanmamak ile ilgilidir. Açıkçası, karşımızdakileri tehditkâr ya da sorunlu olarak görmemizin sebebi bu temalara pek de yabancı olmadığımızdandır.
Kalpleri sevgiye açabilmek için korku ve bağımlılıklardan kurtulmak gerekir. Bunun için de öncelikle “ her şeyi olduğu gibi kabul etme ve herkese eşit davranabilme” gücü aktive edilmelidir. Bağımlılık ve korkular yok olduğunda onların yerini alacak sevgi sorun, tehdit ve endişeleri hemen ortadan kaldıracaktır. Çünkü sevgi evrendeki en büyük güçtür, yıkıp dökmeye gerek kalmadan karmaşayı yok eder.
En iyisi kendimize ne olursa olsun kendimize diğerlerini sevmek için zin vermeliyiz.Tüm kırgınlıklar ve düşmalıklara son verip kusur aramadan sevmek,kendimizi daha özgür ve mutlu hissettirecektir.
O zaman Allah’tan sevmeyi istemek …ama onun bizi kusur ve hatalrımıza rağmen sevdiği gibi biizmde herkesi öyle sevmeyi istemek en doğrusu olacaktır.
Sevmek ve sevilmek güzeldir..Ama olduğu gibi kabul edip sevmek sizi daha multu ve huzurlu kılacaktır.
Hayatınız sevgiyle dolsun…Her gününüz Allah’ım seni severim Senin yarattıklarını da Senden dolayı severim.. diyerek geçsin.Hoşça kalın..Sevgiyle kalın.

SEKİNE DUASI
okunuşu
Niyet( ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek)
İstiğfar (7 DEFA)
Salavat-ı Şerife ( 7 DEFA)
Allah-u Ekber (10 DEFA)
Altı Esma her ayetle beraber okunacak.(19 DEFA)
Her okumada besmele çekilir sonra FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN.”denir ve 1. ayet okunur bu sırayla 19 kere okunur.
Sonra tekrar besmele ,6 esma ve 2. ayet okunur.19 ayet bitene değin aynı şekilde okunur.
6 esma:FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN.”
1.Ayet: Seyec ‘alullahu ba’de ‘usru-y yusra”
2.Ayet:Anetil vucuhü lil hayyil kayyum
3.Ayet:Ve innallahe biküm lera ufün rahimu
4.Ayet:İnnallahe kane tevvaben rahime
5.Ayet:innallahe kane gafuran rahime
6.Ayet:fe innallahe kane afüvven kadira
7.Ayet:innallahe kane semian besira
8.Ayet:innallahe kane alimen hakime
9.Ayet:innallahe kane aleyküm rakibe
10.Ayet:İnnâ fetâhnaleke fethan mübiyna
11.Ayet:ve yen surakellahu nesran azize
12.Ayet:İnne hızballahi humül gâlibûn
13.Ayet:innallahe huvel kaviyyül aziz
14.Ayet:innallahe huvel ganiyyül hamid
15.Ayet:Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ HU
16.ayet:Hasbünallâhu veni’mel vekîl
17.ayet:la yeh zünühümül fezeul ekber
18.ayet:iyyake na’budü ve iyyake nestain
19.Ayet:velhamdü lillahi rabbil alemin
ayetlerin mealleri
1- Allah her sıkıntıdan sonra kolaylık lütfedecektir.
2- Yüzlerin sıkıntısı Hayy-ı Kayyûm içindir.
3- Allah size karşı çok şefkatli, çok merhametlidir.
4- Allah tövbeleri çok kabul edici ve kullarına çok merhamet edicidir.
5- Muhakkak ki, Allah çok bağışlayıcı ve çok merhamet edicidir.
6- Muhakkak ki, Allah her şeye gücü yettiği halde çok bağışlayıcıdır.
7- Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla işitir ve her şeyi hakkıyla görür.
8- Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla bilir ve her işi hikmetle yerine getirir.
9- Muhakkak ki, Allah sizin üzerinizde gözeticidir ve her halinizi görür.
10- Biz sana apaçık bir fetih yolu açtık. 11- Ve Allah sana pek şerefli bir zaferle yardım etsin.
12- Şüphesiz Allah’a tâbi olan topluluk gerçek gâliplerin tâ kendisidir.
13- Muhakkak ki Allah, azabında pek kuvvetlidir ve kudreti her şeye galip olandır.
14- Muhakkak ki hiçbir şeye ihtiyacı olmayan ve her türlü övgüye lâyık olan ancak Allah’tır.
15- Allah bana yeter. O’ndan başka ibâdete lâyık hiçbir ilah yoktur.
16- Allah bize yeter. O ne güzel vekildir.
17- En büyük korku olan kıyâmetin dehşeti onlara üzüntü vermez.
18- Ancak Sana kulluk eder ve ancak Senden yardım isteriz.
19- Ve âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun.

Son düzenleme:
Çok güzellll :)

reddmar okudum canım senin için, Allah kabul etsin, senin için hayırlı olan insanla tez zamanda karşılaşır, sever, sevilir, mutlu bir yuva kurarsınız inşallah, sonra da evliliğinizin tatlı meyveleri olur inşallah

Kızlarr bahsettiğim kişi yarın akşam geliyormuş benim olduğum ile, heyecanlandım şimdi, işler nasıl olur bilmiyorum ama bu bi başlangıç olabilir, 8 saatlik yoldan falan gelecek, ne olur dua edin bana şu an gerçekten çooook ihtiyacım var buna, hayırlıysa Allah kolaylaştırsın, hayırlı değilse bir şekilde geri çevrilsin diye dua edin bana ne olurrr

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar siz benim sırdaşım, arkadaşım, dua kardeşim oldunuz, valla kimseye söylemeden size veriyorum haberleri, olumlu gelişmeler olacak olursa bunda sizin katkınız çook büyük, dua eden herkese Allah kat kat güzellikler nasip etsin

çok güzel açıklamışsın kardeşimm.......Allah dualarımızın hepsini kabul etsin inşallah

olumlu gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz Aybirgen..... inşallah istediğin hakkında hayırlı olur cnmmm çok dua ediyorm................... valla bende kimseye söyleyemediğim "evlenememek korkusunu" bir tek size sölüyorummm iyi ki varsınızzz burda çok iyi insanlar tanıdımm Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlarr çıkarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…