- Konu Sahibi huzurolsun
-
Kızlarr bahsettiğim kişi yarın akşam geliyormuş benim olduğum ile, heyecanlandım şimdi, işler nasıl olur bilmiyorum ama bu bi başlangıç olabilir, 8 saatlik yoldan falan gelecek, ne olur dua edin bana şu an gerçekten çooook ihtiyacım var buna, hayırlıysa Allah kolaylaştırsın, hayırlı değilse bir şekilde geri çevrilsin diye dua edin bana ne olurrr
Hayırlı evlilik yapmak isteyenler bu dua usulünü yapabilirler.
Duanın üsülü şöyledir
Önce boy abdesti alır ardından 6 rekat namaz kılar Allah rızası için bu işlemi yatsı namazından sonra yapsanız daha iyi olur.
Önce Allaha hamd edilir ve salavat okunur.
Ardından 7 defa Allahümme ente halaktenî ve ente tehdînî ve ente tutimunî ve ente tesgînî ve ente tümîtünî ve ente tuhyînî. okunur.
Sonra Taha süresinin ilk 12 ayetini 21 defa okur
Tekrar salavat okunur ve dileğiniz söylenir.
Daha sonra 7 gün boyunca her vakit namazın arkasından, 7 defaAllahümme ente halaktenî ve ente tehdînî ve ente tutimunî ve ente tesgînî ve ente tümîtünî ve ente tuhyînî. okunur. Taha suresinin 12 ayeti 21 defa okur ve salavat okunup dilek tekrarlanır.
Taha Suresi
Bismillahirrahmanirrahim
1. Taha
2. Ma enzelna aleykel kurane li teşka
3. İlla tezkiratel limey yahşa
4. Tenziylem mimmen halekal erda ves semavatil ula
5. Errahmanü alel arşisteva
6. Lehu ma fis semavati ve ma fil erdı ve ma beynehüma ve ma tahtes sera
7. Ve in techer bil kavli fe innehu yalemüs sirra ve ahfa
8. ü la ilahe illa hu lehül esmaül husna
9. Ve hel etake hadiysü musa
10. İz raa naran fe kale li ehlihimküsu innı anestü naral leallı atıküm minha bi kabesin ev ecidü alen nari hüda
11. Felemma etaha nudiye ya musa
12. İnnı ene rabbüke fahla naleyk inneke bil vadil mukaddesi tuva
olumlu gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz Aybirgen.....inşallah istediğin hakkında hayırlı olur cnmmm çok dua ediyorm................... valla bende kimseye söyleyemediğim "evlenememek korkusunu" bir tek size sölüyorummm iyi ki varsınızzz burda çok iyi insanlar tanıdımm Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlarr çıkarsın inşallah
çok sağol paylaştığın için Allah razı olsun... deneyeceğim Allah izin verirse........:26:
Allah razı olsun canım, inşallah karşına tez zamanda doğru insan çıkar da, evlenememek korkusundan eser kalmaz :)
Allah kabul etsin canım insallah hayırlı kısmetin en yakın zamanda karsına cıkar insallah
Kızlar siz benim sırdaşım, arkadaşım, dua kardeşim oldunuz, valla kimseye söylemeden size veriyorum haberleri, olumlu gelişmeler olacak olursa bunda sizin katkınız çook büyük, dua eden herkese Allah kat kat güzellikler nasip etsin
olumlu gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz Aybirgen.....inşallah istediğin hakkında hayırlı olur cnmmm çok dua ediyorm................... valla bende kimseye söyleyemediğim "evlenememek korkusunu" bir tek size sölüyorummm iyi ki varsınızzz burda çok iyi insanlar tanıdımm Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlarr çıkarsın inşallah
canım özledik seni gel artıkkkkk:26:
ayyyyyyyyy canımmmmmhadi insallah güzel haberler ver bize insallah hersey hakkında hayırlı olsun hayırlı ise birbirinize ısındırsın Allah insallah canım bende heyecanlandım burda .dua kardesi olduk dert ortagı olduk duygulandım insallah güzel haberler ver bize yüzümüzü güldür kuzum insallah hepimiz mutluluktan aglayalım dualarımızı kabul etsin Allah
canım özledik seni gel artıkkkkk:26:
Evet özledik ben de mesaj atmıştım az önce nerelerdesin diye, bi gitti gelemedi
canım benim içime sevceksiniz gibi geliyo hadi insallah hayırlısı datlım
insallah güzel haberlerle gelir esra
Canlarrr yarın başlayan listemizde neler okuyalım, bence
1)313 Ayetel Kürsi (Herkes 50 şer tane okuyacak, kendi günü olan 63 okuyacak)
2)41 er tane Salatı Tefriciye
3)Evlenme niyetinde olanların okuyacağı dua:
Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.Vecalna lil muttekine imama (41 er defa okuyabiliriz.)
Meali: Rabbimiz bize eşlerimiz ve çocuklarımızdan gözümüzün nuru iyi kimseler ihsan et.Ve bizi takva sahiplerine imam kıl. (Furkan-74)
Bunlar olabilir, eklemek isteyen veya bunlar çok olur okuyamam diyen varsa söylesin ona göre düzenleyelim
tamamdir ben kabul ediyorum :)))) kun fe yekun duasi okunabilir bence. herkes bir kere okusa ?
Yeni listemiz (21 inde başlayacak listemize katılacaklar belirtsin lütfen)
1-assia_baby (için 21.08.2013)
2-rainbyte (için 22.08.2013)
3-aybirgen (için 23.08.2013)
4-masumyüzlüce (için 24.08.2013)
5-minigmanig (için 25.08.2013)
6-dreamer22 (için 26.08.2013)
OKUNACAKLAR
1)313 Ayetel Kürsi (Herkes 50 şer tane okuyacak, kendi günü olan 63 okuyacak)
2)41 er tane Salatı Tefriciye
3)Evlenme niyetinde olanların okuyacağı dua:
Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.Vecalna lil muttekine imama (41 er defa okuyabiliriz.)
Meali: Rabbimiz bize eşlerimiz ve çocuklarımızdan gözümüzün nuru iyi kimseler ihsan et.Ve bizi takva sahiplerine imam kıl. (Furkan-74)
4)Kün Feyekün duası (1 er tane)
Eklememizi çıkarmamızı istediğiniz varsa söyleyin canlarr
yeni listemiz (21 inde başlayacak listemize katılacaklar belirtsin lütfen)
1-assia_baby (için 21.08.2013)
2-rainbyte (için 22.08.2013)
3-aybirgen (için 23.08.2013)
4-masumyüzlüce (için 24.08.2013)
5-minigmanig (için 25.08.2013)
6-dreamer22 (için 26.08.2013)
okunacaklar
1)313 ayetel kürsi (herkes 50 şer tane okuyacak, kendi günü olan 63 okuyacak)
2)41 er tane salatı tefriciye
3)evlenme niyetinde olanların okuyacağı dua:
rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.vecalna lil muttekine imama (41 er defa okuyabiliriz.)
meali: Rabbimiz bize eşlerimiz ve çocuklarımızdan gözümüzün nuru iyi kimseler ihsan et.ve bizi takva sahiplerine imam kıl. (furkan-74)
4)kün feyekün duası (1 er tane)
eklememizi çıkarmamızı istediğiniz varsa söyleyin canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?