Hayırlı eş için birlikte dua edelim

dua ediyorum canımmmmmmm inşallahh istediğin hakkında hayırlı olur..........

çok sağol paylaştığın için Allah razı olsun... deneyeceğim Allah izin verirse........:26:

Allah razı olsun canım, inşallah karşına tez zamanda doğru insan çıkar da, evlenememek korkusundan eser kalmaz :)

ayyyyyyyyy canımmmmm hadi insallah güzel haberler ver bize insallah hersey hakkında hayırlı olsun hayırlı ise birbirinize ısındırsın Allah insallah canım bende heyecanlandım burda.dua kardesi olduk dert ortagı oldukduygulandım insallah güzel haberler ver bize yüzümüzü güldür kuzum insallah hepimiz mutluluktan aglayalım dualarımızı kabul etsin Allah

sende iyiki varsın canım iyiki tanıdım sizleri dua kardeslerim insallah Allah dualarımızı kabul etsin

hepimizde mutlu yuvamıza kavusalım insallah amin amin amin

mutlulugunsifresi.com bu siteyi tavsiye ederim kızlar dualar esmaül hüsnalar var ben burdan aldım bu duaları bakın canlarım

ayrıca facebook adreside var ordada dua okuyolar

Son düzenleme:

Çokkk tşk ederim canım, ben de duygulandım Tertemiz kalplerinizle buluşma imkanı bulduğum için çooook şanslıyım Allah hepinizi beklenmedik güzelliklerle karşılaştırsın İnşallah haberler güzel olur, senin de dediğin gibi hayırlıysa Allah kalplerimizi ısındırsın, hayırlı değilse 2 tarafta üzülmeden bitsin, sizi seviyorum canlarr inşallah hep güzel haberler veririz birbirimize

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim içime sevceksiniz gibi geliyo hadi insallah hayırlısı datlım
insallah güzel haberlerle gelir esra

Hayırlısı bakalım canım
Evet inşallah güzel haberlerle gelirr

Son düzenleyen: Moderatör:

tamamdir ben kabul ediyorum :)))) kun fe yekun duasi okunabilir bence. herkes bir kere okusa ?

Yeni listemiz (21 inde başlayacak listemize katılacaklar belirtsin lütfen)
1-assia_baby (için 21.08.2013)
2-rainbyte (için 22.08.2013)
3-aybirgen (için 23.08.2013)
4-masumyüzlüce (için 24.08.2013)
5-minigmanig (için 25.08.2013)
6-dreamer22 (için 26.08.2013)

OKUNACAKLAR
1)313 Ayetel Kürsi (Herkes 50 şer tane okuyacak, kendi günü olan 63 okuyacak)
2)41 er tane Salatı Tefriciye
3)Evlenme niyetinde olanların okuyacağı dua:
“Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.Vecalna lil muttekine imama” (41 er defa okuyabiliriz.)
Meali: Rabbimiz bize eşlerimiz ve çocuklarımızdan gözümüzün nuru iyi kimseler ihsan et.Ve bizi takva sahiplerine imam kıl. (Furkan-74)
4)Kün Feyekün duası (1 er tane)

Eklememizi çıkarmamızı istediğiniz varsa söyleyin canlarr

canımm listeye adımı hümeyra diye yazar mısın? bide yarın benim günüm dua kardeşlerimm benim sevdiğime kavuşmam için dua ederseniz çok mutlu olurum:)) şimdiden allah razı olsun.. öpüldünüz

canım hayırlı ugurlu olsun benimde nikimin yanına duygu die yazarmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…