Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canlarim yarin benim gunum pazar gunu sevdigimin anne babasiyla taniscam guzel gecmesi ve beni sevmeleri icin dua istiyorum sizlerden Allah yardimcimiz olsun

Canlarim yarin benim gunum pazar gunu sevdigimin anne babasiyla taniscam guzel gecmesi ve beni sevmeleri icin dua istiyorum sizlerden Allah yardimcimiz olsun

dua edicem cnm sana inşallah görüşmen çok güzel geçer inşallah istediklerin hakkında hayırlı olur bugünde dua ettimm söz mü yapcaksınız cnm ?

dua edicem cnm sana inşallah görüşmen çok güzel geçer inşallah istediklerin hakkında hayırlı olur bugünde dua ettimm söz mü yapcaksınız cnm ?

İnsallah canim cok sagol Allah razi olsun.daha anne babasiyla ilkkez taniscam canim ilk tanisma yani
İnsallah bir gun sozde olur insallah Allah soyletmis olsun

Rarip ablan için okudum canım, Allah tez zamanda hayırlı, doğru insanla karşılaştırsın, hayırlı bi evlilik yapıp hayırlı evlatları olmasını nasip etsin inşallah

Devam eden listemiz
1-dreamer22 (için 15.08.2013)
2-rarip (için 16.08.2013)
3-minigmanig (için 17.08.2013)
4-aybirgen (için 18.08.2013)
5-happyforever (için 19.08.2013)
6-reddmar (için 20.08.2013)

Yeni listemiz (21 inde başlayacak listemize katılacaklar belirtsin lütfen)
1-assia_baby (için 21.08.2013)

Yuregine saglik cnm. Cok tesekkurler

Duygucum okudum canım senin için, inşallah yarınki tanışman çoook iyi geçer, sevdiğinin ailesini çok seversin, onlar da seni çok sever, bu kız bir an önce gelinimiz olsun derler, ailesi seni sevince sevdiğinin de sana olan sevgisi pekişir seni daha da çok sever inşallah, tez zamanda söz-nişan sonra da düğün olur inşallah Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin

Mesaj kutun dolu canım :)

Duygu nerelerdesin, heyecan var mı :) Ne giyeceğine falan karar verdin mi :)

Canlarrr size yeni haberlerim var Son bikaç saat içinde hayatımda önemli gelişmeler oldu, eski bi arkadaş bana benden hoşlandığını söyledi, uzun zamandır söylemek istiyomuş ama çekiniyomuş, tanıdığım kadarıyla iyi bi insan, ben ona karşı bişey hissetmiyorum ama tanımakta da fayda var diye düşünüyorum, seni daha yakından tanımak isterim dedim ama olur ya da olmaz arkadaşlığımız zarar görmesin, birbirimizi hiç bi şekilde kırmayalım dedim, evlenme hayali kurduğum birisin dedi, ben de şaşırdım, bu gece istihareye yatmayı düşünüyorum, hayırlıysa olsun, hayırlı değilse Allah bir şekilde geri çevirsin, Allah hiçbirimizi nasip etmeyeceği bir şeyin peşine düşürmesin, bana dua edin ne olur, siz hep dualarımdasınız benim. Eğer hayırlısıyla güzel bişeyler olursa sizin dualarınızın, burdaki birliğimizin yeri çook büyük, dualarında yer veren herkesten Allah razı olsun, dua eden herkesi Allah umulmadık güzelliklerle karşılaştırsın.
Bi de yarın benim günüm, bana bu kişi hayırlıysa bu kişiyle kolaylıklar içinde olabilmesi için, eğer hayırlı değilse de bir şekilde geri çevrilmesi, karşıma benim için hayırlı olan kişi kimse onun çıkması için, birlikte ibadet edebileceğim, beni Allah'a yakınlaştıracak, günahlardan uzaklaştıracak, birlikte dünya ve ahiret mutluluğunu yaşayabileceğim hayırlı bi eş ve hayırlı evlatlar için dua eder misiniz? Sizi seviyorum.

yenı lısteye benı de ekler mısınız? bır de butun sayfaları okuyamadım ne yapmam lazım sıze zahmet kısaca belırtır mısınız?
Rabbım dualarımızı denk getırsın ınsallah hayırlısıyla

Hoşgeldinnnn aramıza Canım hangi duaları okuyacağımıza birlikte karar veriyoruz, 21 inde başlıycak listemizde ne okuyacağımıza karar vermedik henüz, senin de önerin varsa alabiliriz.

Devam eden listemiz
1-dreamer22 (için 15.08.2013)
2-rarip (için 16.08.2013)
3-minigmanig (için 17.08.2013)
4-aybirgen (için 18.08.2013)
5-happyforever (için 19.08.2013)
6-reddmar (için 20.08.2013)

Yeni listemiz (21 inde başlayacak listemize katılacaklar belirtsin lütfen)
1-assia_baby (için 21.08.2013)
2-rainbyte (için 22.08.2013)
3-aybirgen (için 23.08.2013)

Canlar devam eden listede olup da sonraki listeye de katılacaklar söylesin lütfen

Duygucum nerelerdesin merak ediyorum seni, nasıl geçti tanışma? İnşallah her şey istediğin gibi geçmiştir hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…