- Konu Sahibi huzurolsun
-
herkese çok teşekkür ederim kızlar inşallah sizinde gönlünüzdekiler hakkınızda hayırlı olur...
Canlarim yarin benim gunum pazar gunu sevdigimin anne babasiyla taniscam guzel gecmesi ve beni sevmeleri icin dua istiyorum sizlerdenAllah yardimcimiz olsun
dua edicem cnm sana inşallah görüşmen çok güzel geçer inşallah istediklerin hakkında hayırlı olur bugünde dua ettimmsöz mü yapcaksınız cnm ?
İnsallah canim cok sagol Allah razi olsun.daha anne babasiyla ilkkez taniscam canim ilk tanisma yani
İnsallah bir gun sozde olur insallah Allah soyletmis olsun
selaaaammm kızlaarrhepinizi çokk özledim ne iyi oldu da tatilden döndüm. beni de yeni listeye katar mısınız?
Rarip ablan için okudum canım, Allah tez zamanda hayırlı, doğru insanla karşılaştırsın, hayırlı bi evlilik yapıp hayırlı evlatları olmasını nasip etsin inşallah
Yuregine saglik cnm. Cok tesekkurlerCanim okudum Allah kabul eylesin.Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa S.A.V salat ve selam olsun.insallah ablan en yakin zamanda hayirli kismetine kavusur ve hayirli mutlu bir yuvasi saglikli hayirli salih saliha cocuklari olur insallah Allah kabul eylesin Peygamberimiz Hz Muhammed S.A.V salat ve selam olsun.amin amin amin
Duygucum okudum canım senin için, inşallah yarınki tanışman çoook iyi geçer, sevdiğinin ailesini çok seversin, onlar da seni çok sever, bu kız bir an önce gelinimiz olsun derler, ailesi seni sevince sevdiğinin de sana olan sevgisi pekişir seni daha da çok sever inşallah, tez zamanda söz-nişan sonra da düğün olur inşallahAllah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin
Devam eden listemiz
1-dreamer22 (için 15.08.2013)
2-rarip (için 16.08.2013)
3-minigmanig (için 17.08.2013)
4-aybirgen (için 18.08.2013)
5-happyforever (için 19.08.2013)
6-reddmar (için 20.08.2013)
Yeni listemiz (21 inde başlayacak listemize katılacaklar belirtsin lütfen)
1-assia_baby (için 21.08.2013)
Hoşgeldinnnn aramızayenı lısteye benı de ekler mısınız? bır de butun sayfaları okuyamadım ne yapmam lazım sıze zahmet kısaca belırtır mısınız?
Rabbım dualarımızı denk getırsın ınsallah hayırlısıyla
Duygucum nerelerdesin merak ediyorum seni, nasıl geçti tanışma? İnşallah her şey istediğin gibi geçmiştir hayırlısıyla.
Yuregine saglik cnm. Cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?