Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Hoşbulduk :)) çok teşekkür ederim..Gerçekten güzel bi konu olmuş..Allah razı olsun...

Kızlar bu akşam buluşucaz ne olur bana dua edin, o kişiyle alakalı değil ama canımı çok sıkan şeyler oldu, dualarınıza ihtiyacım var
Bu akşam için de hayırlısı olsun diye dualarınızı bekliyorum canlar

kuzum sunları yap

100 YA KADİR C.C sevgi için
161 YA MANİ C.C Allahım aramızdaki engellere mani ol die dua et
102 YA AZİM C.C sevgi için
46 YA VELİYY C.C huzurlu yuva nasip et de
1000 YA ALLAH YA VEDUD YA CAMİ C.C sevgi için sevmesi için seni
37 YA EVVEL C.C sorunların cözümü için
10 YA RAUF C.C yumusatmak için
232 YA KEBİR C.C sevgi bagını güclendirmek için

BUNLARI OKU CANIM GİTMEDEN ÖNCE BİDE 51 ADET BESMELE OKU.YANINDAYKEN YA VELİYY C.C OKU İÇİNDEN

DUALARIMIZ SENİNLE İNSALLAH HERSEY GÜZEL OLUR SENİN İÇİN YASİN OKUYACAGIM KUZUM

Son düzenleme:

senin için dua ettim canım.. inşallah her şey gönlünce olur.. istediğin hakkında hayırlı olur buluşmanız çok gzl geçerrr

redmarr dualarını okudumm dün ancak bugün yazabilidm...İnşallah tez zamanda istediğn insana kavuşur bu insanla hayırlı bi evlilik yaparsınız....

maşallah sayımız gittikçe artıyo kızlarr böyle giderse hepimiz evlenene kadar konu kapanmıcak inşallah yeni gelenler hoşgeldiniz öncelikle.. bugün benim günüm benim içinde hayırlısı ile sevdiğime kavuşmam için dua ederseniz sevinirim.. bu arada biz bu topikte sadece güne gelene değil listedeki herkese dua etmeye çalışıyoruz o konuda liste kalabalık diye üzülmenize gerek yok.. her daim dualarımızdasınız dua kardeşlerim içiniz rahat olsunn:))

Son düzenleme:

sende bizimm dualarımızdasın cnmm birazdan senin içinde okumamız gerekenleri okucm buraya yazarmm cnmmmmmmmm

okumaya basliyorum simdi ben bugununkunu rabbim hepimizin dualarini en kisa zamanda kabul eylesin bizi sewdiklerimizden ayirmasin yarabbim amin .

adetliyken ayet okunmaz başkası alır payınızı aramızda bölüşürüz

hosbulduk cnm ben basliyorum senin icin duaya insallah hayirlisiyla rabbim temiz kalple ettigimiz dualar hürmetine senin ve butun dua bekleyen kardeslerimizin dualarini kabul eder insallah

canım senin için okumamız gereken duaların hepsini okudum.... İnşallah tez zamanda hayırlı,gönlündeki insanla hayırlı bi evlilik yapabilmeniz nasip olur ve bu evliliğin sonsuza dek mutlu sürmesini Rabbim nasip etsin İnşallah bu evlilikten de sağlıklı,hayırlı,güzel ve salih saliha evlatlarınızın olabilmesini Rabbim nasip eder İnşallah...

Kim Dua Etmeden Evvel Üç Kere " Ya Erhamerrahimin " Derse,Daha Duasına Başlamadan Bir Melek Gelir " Ey Adem Oğlu ! İste ! İsteğin Kabul Edildi " Der.
| Hadis-i Şerif | Kaynak Sünen-i İbni Mace |

Ya Erhamerrahimin.Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.hümeyracım Allah sevdigini hakkında hayırlı etsin hayırlı güzel bir yuvanız olsun ve yuvanız hayırlı salih saliha tatlı cocuklarınızla şenlensin insallah.Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

dualarını okudum canım Allah kabul eylesin amin amin amin

Son düzenleme:
1 - Fatiha Suresi;_____Allahin Gazabini önler...
2 - Yasin Suresi;______Kiyamet... Gününde Ki Susuzlugu önler...
3 - Duhan Suresi;_____Kiyamet Korkusunu Ve Dehşetini önler...
4 - Vakia Suresi;______Fakirligi Ve Miskinliği önler...
5 - Mülk Suresi; _____ Kabir Azabini önler...
6 - Kevser Suresi:_____Hısımlarının Kinini önler...
7 - Kafirun Suresi;_____Ölüm Halinde Küfrü önler...
8 - İhlas Suresi; ____ Iki Yüzlülügü Ve Samimiyetsizliği önler...
9 - Felak Suresi;______Haset Edenlerin Hasedini önler...
10 - Nas Suresi;_______Vesveseyi Engeller...
11- İnşirah Suresi;_____Sıkıntıyı Giderir...

aybirgencim senin için dua ettim Yasin okudum insallah güzel gecmiştir görüsmen güzel haberler bekliyoruz canım insallah güzel haberlerle gelirsin amin amin amin

Duaları okudum Hümeyra..:) İnşallah Rabbim tez zamanda kabul ederde sevdiğine kavuşursun.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…