Furkan suresi 74. Ayet (7 kez) ve
489 Ya Fettah okuyoruz
(kişi başına düşen 7 adet furkan süresi ayeti ve 489 ya fettah)
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Bismillahirrahmanirrahim. “Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).”
Açıklaması:” Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.”
kızlar duanızı ekleyin kısaca. duaların başında ve sonunda salavat cekmeyi unutmayalım inşaALLAH
1)31 mart salı :
neyisada =
duam: kızlar ben sadık,dürüst,cesur,cömert,romantik,evcimen,her yönden bana denk,bir ömür ayrılmayacağımız,imanlı bir eş istiyorum Allah tan bana bu şekilde dua eder misinz
2)1 nisan çarş :
nisa1234 = en kisa zamanda hayirli bir es istiyorum. Hem bu dunyada hem ahirette mutlu olabilecegim, her turlu bana denk anlayisli, kibar , destrk veren zeki, caliskan, ilgili romantik bir es istiyorum.OKUDU
3)2 nisan perş :
esrazambak = OKUDU
Dua: Allahım esrazambak rumuzlu kuluna en yakın hayırlı zamanda birbirlerini çok sevdikleri, hayırlı sağlıklı evlatları olacak olan imanlı bir evlilik nasip et amin.
4)3 nisan cuma:
elanur84= okudu
5)4 nisan cmrts :
frikadelle= OKUDU
6)5 nisan pazar
redvelvetcake= Okudu
......
......
......
......
......
Kızlar bu arada salavat listemiz vardı. Onu da ekledim bitirelim inşallah..
70.000 salavat okuyoruz
1)nisa1234 ...........1100
2)esrazambak......1200
3)frikadelle...........1000
4)love-story...........1000
5) lilruba ...............1000
6)eminamin...........1000
7)redvelvetcake.....1000
8) neyisada..............500
Okunan= 7.800
Kalan=62.200
..............................